2020. december 4., péntek

Blogmas # 4 Catrice adventi kalendárium 2020

Elérkeztünk a Catrice adventi kalendárium sorozat utolsó részéhez . Ezek a bejegyzések arra szolgálnak igazából , hogy megéri e megvenni az ilyen jellegű kalendáriumokat , melyekkel különböző kozmetikai márkák minden évben Karácsony előtt rukkolnak elő.

Először nem akartam bejegyzést írni a termékekről , hiszen a nagy részük sajnos már nem kapható . Végül mégis arra döntöttem , hogy elkészítem mert esetleg ha van köztetek olyan aki eddig csak gondolkodott azon , hogy beszerezze e annak talán segíthet egy ilyen poszt . Sajnos ezeket nagyon hamar elkapkodják , így érdemes résen lenni , és ha idén már nem is , de jövőre ahogy megpillantjátok valahol rögtön le s csapni rá.

Mutatom azokat a termékeket , amelyek kimaradtak az előző két bejegyzésből , melyeket itt és itt tudtok megkukkantani. 
Majd a végén összegzek. 


Catrice Velvet Matt Lip Pencil Colour & Contour Szájkontúrceruza



Nagyon tetszik az árnyalat , szerintem csoda szép. Nagyon jó ennek a ceruzának az állaga, annyira krémes , annyira könnyű vele dolgozni. Pigmentált , szépen fed, tartós. Nagyszerű önmagában és ajakrúzs alá is. Az egyedüli problémám vele a mennyisége. 

Elérhető : Notino


Catrice Generation Matt Comfortable Folyékony Ajakrúzs



Egy bársonyosan matt rúzs. Ennek is nagyon bejövős a színe. Kényelmes viselni, nem szárítja az ajkaim , nem ül bele az apró kis szájredőkbe, a száraz részeket nem emeli ki. 

 

Szuper a fedése, az applikátorral könnyen és precizen tudunk dolgozni. Viszonylag sokáig fenn marad. 
Szuper kis termék , amire most nagyon jó áron ti is letudtok csapni a  Lovebrands oldalán , ahol több Catrice terméket is találtok nagyon kedvező áron. 😊



Végül mutatok egy képet azokról a termékekről amelyek nem szerepeltek a posztokban , de mindenképp szeretnék említést tenni róluk. 8 db limitált kiadású termékről van szó ,  amelyeket kifejezetten az adventi naptárhoz terveztek.


Tehát a nyolc db limitált kiadású termék , egy púderecset amely szuper  poralapú termékek felviteléhez. Egy gyönyörűséges highlighter , egy brutál pigmentált és ütős pirosító , egy nagyon dögös ajakrúzs és 4 db mini körömlakk melyek szuperek lesznek Karácsonykor. 

Összegzés : végül , hogy megválaszoljam a kérdést. Igen, nagyon , nagyon megérte megvenni a kalendáriumot. Hiszen ha belegondoltok a két szemhéjpúder értéke 3000 ft / db tehát a kettő együtt 6000 ft , maga a kalendárium pedig 12 000 ft, és akkor hol van még a másik 22 db termék ? Na de mit is kaptunk ? Volt a kalendáriumban primer , korrektorok , púder, highlighterek, pirosító , kontúrceruzák , körömlakkok , ajakrúzsok és nem mellesleg 3 ! szemhéjpúderpaletta, a highlighter palettáról nem is beszélve. 

Nos szerintetek megérte beszerezni ? 

Ti letudtatok csapni rá ? 

Rena 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése