2020. augusztus 9., vasárnap

Rose Cosmetics paletta

Még nyár elején szereztem ezt a palettát. Bevallom azért vettem meg, mert összekevertem a Miss Rose márkával ezt a Rose Cosmetics márkát. Pontosabban azt gondoltam, hogy a termékek ugyanazok csak a név változott. 


Egyébként kutattam , de  nem nagyon  találtam infót a Rose Cosmetics  termékekről. 
Ha ti tudtok valamit, ne tartsátok magatokban. 😅




Szóval egy illatszerboltban láttam meg, ahogy említettem összekevertem a Miss Rose márkával ( majd berakok arról egy képet ) azokról tudom, hogy nagyon de tényleg brutálisan pigmentáltak, és ráadásul tartósak is, bár kb.: 10 éve nem is volt a kezembe Miss Rose termék...😅😅


Ezt a Rose Cosmetics palettát kemény 790 ft -ért vettem, úgy voltam vele ennyi pénzért ha egy használhatatlan vacak akkor is megéri kipróbálni. 





Azt kell , hogy mondjam egyáltalán nem használhatatlan. 
A pigmentáltsága ami azt a képen is láthatjátok , az nagyon adja magát, komolyan mondom sok több ezer forintos palettát leköröz. 
A tartósságával sincs gond, reggel felkentem és estig ott maradt. Már-már krémes állagú a textúrája, és könnyen eldolgozható.  





Jó nyilván nem egy nagyon minőségi palettáról van szó, meg eléggé porol is . Sőt ezzel nem igazán lehet egy teljes szemsminket elkészíteni , mivel csak és kizárólag csillámos árnyalatok vannak benne. Viszont arra szerintem tökéletes lehet  amikor csak egy színt akarsz a szemhéjadra felvinni,  vagy egy mattabb szemsminket akarsz kicsit feldobni. 
Ennyi pénzért azt meg, hogy porol elnézzük neki , nem ?! 

Egyébként ilyen 100-as boltokban, vagy kisebb Drogériákban, Illatszerboltokban tudjátok őket beszerezni. 
Ismétlem 790 ft !!! 

Ti ismeritek ? 
Szoktatok olcsó kategóriás termékeket vásárolni ? 
Mi a véleményetek róluk ? 

Rena 

7 megjegyzés: