2020. augusztus 7., péntek

Biola Termékek #2

Még a nyár elején a Biola csapata újra meglepett egy szuper kis csomaggal , melyben ezúttal 5 db termék lapult.
Tehát az alábbi termékek tesztelésre érkeztek hozzám, nem a saját pénzemen vásároltam őket. 


Ajánlom figyelmetekbe egy régebbi bejegyzésem, amelyben ugyancsak Biola termékeket véleményeztem , melyek azóta is használatban vannak ( már amelyikből még van 😅) 
Na de vissza a jelenbe, mutatom most mit kaptam. 😊



A csomagban lapult 2 tusfürdő, a Biola tusfürdők előtt le a kalappal , de tényleg . Igaz eddig még csak 3 fajtát próbáltam , de azok valami fantasztikusak voltak.

Ezzel a két tusfürdővel élmény volt a mosakodás . Az illatuk amellett, hogy nagyon kellemes , elég érdekes kombinációkkal lett megalkotva.

Amikor kinyitottam a dobozt és megláttam, hogy az egyik tusfürdő Szantálfa illatú azt gondoltam, hogy na ez az én illatom, mivel parfümben is szeretem.
A barackos, mentás ,kamillás verzió viszont nagyon nem én vagyok... erre sokkal többször nyúltam ezért , mint a Szantálfa illatúért, annyira bejött. 😁😁




Biola Harmatos őszibarack tusfürdő gél

Az összetevők között szerepel a kamilla, csicsóka, réti legyezőfű és a menta kivonata. A selymes és hidratált bőrállapot kialakulását pedig az őszibaracklé hatóanyagainak köszönhetjük.
Maga a termék 200 ml , gél állagú.
Jól habzik, amint előbb írtam isteni az illata.
Amit viszont kiemelnék , az az, hogy szinte siklik a bőrön , kicsit olyan érzés mintha valami fürdőolajjal mosakodnék , és a bőröm szinte bársonyos és pihe -puha.

Őszinte leszek , amikor elkezdtem használni igaz elolvastam, hogy mit tartalmaz, láttam, hogy hidratál , de ezt általában szinte minden tusfürdőre ráírják. Viszont fürdés közben döbbentem le ..., hogy mi történik itt ??? Mitől ilyen selymes a bőröm ?? Pedig nem is használtam testradírt...😂😂😂 esküszöm , tényleg így történt. 😄


Ára : 3307 ft





Biola Szantálfa & Tamanu tusfürdő gél 

Az összetevők között szerepel tamanu és makadámia bőrtápláló olaja, a pemetefű, bíbor kasvirág, orvosi zsálya, kamilla, verbena, rozmaring kivonatok .

Ez a termék is 200 ml-es kiszerelésű, azonban ő már kicsit sűrűbb állagú termék, én egy sziruphoz tudnám hasonlítani. Az őszibarackos tusfürdőtől még abban tér el, hogy míg az előző egy nagyon friss, citrusos kategória , ez a Szantálfás verzió inkább egy édesebb illat.

Hatásában viszont ugyanolyan jól működik, jól habzik, hidratált , bársonyos bőrállapotot eredményez.
Száraz bőrűek feltétlen próbálják ki, amennyiben módjukban áll.
Egyébként egyik tusfürdő sem okozott semmilyen jellegű irritációt, fürdés után is érezhető volt magamon még jó ideig az illatuk .
A Biola tusfürdők tőlem hatalmas piros pontot kaptak újra. 😍
! Apropó! Még el nem felejtem, ha találkoztok a Tamanu olajjal , vagy olyan termékkel amely Tamanu olajat tartalmaz, akkor feltétlenül csapjatok le rá , mivel a világ egyik legjobb bőrápoló olajáról van szó !

Ára : 3479 ft




Biola Echinacea fresh intim mosakodó hab

Lehet, hogy a Biolánál tudják , hogy oda vagyok az intim mosakodókért ? 😊 Mert így van ám. 😋
Én már évek óta csak ezekkel mosakodom , már ami az intim területeket érinti.

Bizonyára azt ti is tudjátok, hogy az nem igazán tesz jót, ha az intim területeket tusfürdővel tisztítsuk , ezért is javasolt az intim lemosók használata , hogy ott is rendben legyen a normál ph érték.

Nagyon megörültem amikor láttam, hogy most már a Biolának az intim mosakodóját is kipróbálhatom.
Az összetevői között szerepelnek többek közözött bíbor kasvirág, kamilla, körömvirág, szalmagyopár, lenmag és édesgyökér.

Nagyon érdekes volt számomra ez a termék, mert ilyet én még soha nem próbáltam ezelőtt.
Ugyanis ez egy folyadék, amely kipumpálásnál egy habot képez.
Mivel számomra ismeretlen volt ez az termék , főleg állagra , eleinte azt gondoltam, hogy majd szárítani fog, de ez azért is volt, mert, hogy eddig csak és kizárólag krémes állagú termékeket használtam.

Igazából tényleg tette a dolgát, nem irritált, nem szárította a bőröm, így nyáron nagyon hűsítő érzés volt ezzel mosakodni.
Az illatát tekintve elég domináns benne a menthol és teafaolaj , utóbbiról tudjuk ugye, hogy többek között kiváló fertőtlenítő hatással bír.
A flakon 150 ml mennyiséget tartalmaz, amely mindennapos használat mellett nekem két hónapig elegendő volt. 


Ára : 3749 ft



Aztán a csomagomban volt még egy fényvédő és egy napozás utáni testápoló is.



Biola Bio Kandilla napozás utáni time defence testápoló

Ez a termék nem csak hidratálja, de regenerálja is a bőrt, szemmel láthatóan.
Természetesen ennél a terméknél is nagyon szép az összetevő lista , jobbnál jobb összetevők jutnak szerephez. A hidratáló hatásról az aloe juice, a gránátalmamag és a ligetszépe olaja gondoskodik.
A cickafarkfű, ruta, kandilla, édesgyökér kivonatok a regenerálásért felelnek. A kurkuma, homoktövis, körömvirág pedig a bőr öregedési folyamatát mérsékli. Amint látjátok a termék csupa olyan gyógynövénnyel készült ( ahogy a Biola összes terméke ) amelyekkel bizonyára már találkozhattunk , esetleg hallhattunk a jótékony hatásaikról.



Ez a kis tubus 75 ml terméket tartalmaz, így be is dobhatjuk a táskánkba akár és magunkkal vihetjük, így egy esetleges leégés során azonnal tudjuk enyhíteni az égő érzetet. 

Egy könnyű formulájú termék, gyorsan a bőrbe szívódik , nem hagy maga után zavaró zsíros érzetet. Hűsítő, hidratáló hatása a használatot követően azonnal érezhető. Amint azt a képen láthatjátok egy fehér színű termékről van szó, az illata tipikus gyógynövény illat. 


Ára : 2505 ft




Biola Homoktövis fényvédő krém 

A Biola legerősebb fényvédő kréme, SPF 50

Ezzel a termékkel nekem annyi gondom van, hogy színezett. Kettő árnyalatban elérhető , világos és sötét. Én a sötét változatot kaptam, amely sajnos nagyon elüt a bőrszínemtől, emiatt önmagában nem igazán tudom használni , mert hát őszintén szólva vállalhatatlan úgy a külsőm. 😃😃 Így én ezt úgy oldom meg, hogy egy arckrém után nagyon kevés mennyiséget viszek föl , majd egy a bőrszínemtől világosabb alapozót használok, így már kicsit azért jobb az eredmény.





😊 Testre is használható egyébként, ami nálam megint csak nem lehetséges mivel az arcom vagy 3 árnyalattal barnább mint a többi testrészem ... és hát ahogy írtam az arcomra is sötét. 

Kicsit sajnálom , hogy nem megfelelő az árnyalat , mert nagyon hamar beszívódik, nem zsírosítja el a bőrt, sőt picit mintha mattítaná, és ugye amint azt írtam nagyon erős védelmet nyújt.


Ára : 6142 ft



Ezek lettek volna a termékek , nekem nagyon tetszenek 😊 A tusfürdőket egyszerűen imádom , és a testápoló is nagyon bevált. 
Ha a poszt hatására valamelyik termék elnyerte volna a tetszéseteket, akkor látogassatok el Biola webshop honlapjára ahol ezeket a termékeket is megtaláljátok ,és még sok-sok kiváló termékre bukkanhattok. Előre szólok, rengeteg van 😁
A Biola csapatának szeretném megköszönni ezt a csodás meglepetés csomagot, és a lehetőséget is, hogy kipróbálhattam a nyári újdonságaikat ! 😘
Ti próbáltatok már Biola terméket ?
Melyik termék volt a legszimpatikusabb számotokra?

Rena

4 megjegyzés:

  1. Nagyon jo kis osszefoglalo,koszonom,ki fogom probalni :)
    Az instan: e,takacs02 vagyok 😊

    VálaszTörlés
  2. Tartalmas összefoglaló, érdekelne, hogy hány faktoros a fényvédő.
    Insta: erzsebet.golya

    VálaszTörlés
  3. Tartalmas összefoglaló, érdekelne, hogy hány faktoros a fényvédő.
    Insta: erzsebet.golya

    VálaszTörlés