2020. augusztus 5., szerda

Lidl Cien termékek

Ezekkel a termékekkel már találkozhattatok itt a blogon, a Júniusi szerzemények  című posztban.  Egy ideje használom őket, és már nagyon érett egy bejegyzés ezekről a szerzeményekről is. :)

Már régóta kiakartam próbálni a Cien márka termékeit, de valamiért nem volt rá módom, viszont többen is ajánlottátok őket, és kértétek is, hogy számoljak be a tapasztalataimról. Íme ... kérésetek megadatik 😁



Úgy sétáltam be múlt hónapban a Lidl -be , hogy amit csak találok elhozom és akkor lesz egy Giga -Mega Cien teszt... ehhez képest a választék nagyon gyatra volt. Mindössze az alábbi képeken látható termékek voltak a polcokon , na meg alapozó egy elég sötét árnyalatban , és azt hiszem 2 db rúzs melyek már szépen meg voltak olvadva 😕 szóval elhoztam azokat amelyek szimpatikusabbak voltak. 



Cien Vattakorong 

A Vattakorong összetétele : 60 % pamut, 20 % mikroszál poliészterből , 20 % poliészter . 
A csomag 140 db korongot tartalmaz. 
Én a sminkem lemosásához és még az arctonikom felviteléhez is ezt használom, mivel még van belőle pár darab. 
Az arctoniknál nincs vele gond, viszont amikor a sminkem szedem le , akkor én azt tapasztaltam, hogy kicsikét foszlik. Pedig nem dörzsölöm szét sem a bőröm, sem a szemem. 
A másik gondom pedig az , hogy ilyen szegett ? vagy nem is tudom , hogy fogalmazzam meg , a lényeg, hogy a szemkörnyékemen engem karcol. 
Lehetne puhább. 
Ára : 250 ft 

Cien Frissítő nedves arctörlőkendő 

25 db kendőt tartalmaz a tasak. A méretük ideális, a nedvességükkel sem volt igazából gondom. 
Jobban teljesített, mint gondoltam, szépen leszedte a sminkem nagy részét, bár én az ilyen nedves törlőkendők után minden alkalommal használok még Sminklemosót vagy Micellás vizet és még Arctisztítót is. A szempillaspirállal nyilván nem boldogul olyan jól, de ez szerintem nem meglepő, hisz a spirált a legnehezebb eltávolítani. 
Viszont a Vattakoronghoz hasonlóan itt is az a gondom, hogy nem elég puha. Sőt , nekem személy szerint durva volt ez az anyag, és smink letörlés után irritálta is a bőröm . 
Ára : 300 ft 




Cien folyékony szemfesték lemosó 

Na ez a termék nagyon meglepett, nem is mertem sokáig kipróbálni, mert arra számítottam, hogy ez szét fogja csípni a szemem. Aztán csak kimertem próbálni..😊 néha picit irritálja a szemem ( bár ritka az a termék amelyik nem , szóval nem mindig az adott kozmetikum a hibás , hanem az én szemeim túl érzékenyek 😔 ) 
A szemfestéket azt nagyjából leszedi , azonban a szempillaspirállal nem igazán boldogul. 
Hagy maga után egy olajos réteget, tehát ezután még ajánlott egy arctisztító használata. 
Nem mondom, hogy ez életem legjobb szemfesték lemosója , azt sem, hogy újra fogom venni. Viszont ahhoz képest amennyibe került , nem egy használhatatlan termék, és bizony próbáltam már olyan szemfesték lemosót amely 10 x ennyibe került, mint ez a termék és bizony nem teljesített jobban, sőt. 
Ára : 320 ft 



Cien Classic körömlakklemosó 

Hűha... ez egy kis csoda .😊  Az illata nem túl erős, jobban elviselem , mint az állandó körömlakk lemosómét . Az Isana gyümölcsös lemosóját használom, mióta kivonták a mandulásat 😡😡 viszont szörnyen erős annak az illata, szinte elviselhetetlen, viszont hatásos. 



Ennek a terméknek nagyon tetszik ez az adagoló megoldása, szépen és gyorsan leszedi a körömlakkot, kivéve a csillámosakat , azokkal nehezen boldogul. 
Szóval ő nagyon bejött, szerintem ezt a terméket újra fogom majd venni. 
Ára : 500 ft 

És akkor térjünk át az izgalmasabb dolgokra, sikerült beszereznem egy pirosítót és egy szájfényt is. 




Cien Highlight Powder Rouge

Nagyon lágy a formulája, eléggé pigmentált. Picit porol, de nem annyira vészes. Arra figyeljetek, hogy egyszerre nem vigyetek fel sokat belőle, inkább építgessétek fel. Így könnyebb lesz eldolgozni is, anélkül, hogy foltos lenne. 



Nagyon szép árnyalata van, szerintem minden bőrtónushoz jól illik. Rajtam eléggé tartósnak bizonyult, igaz használtam utána sminkfixálót. 
Az árához képest le a kalappal ez előtt a termék előtt. 
Ára : 500 ft 



Cien szájfény

Én a Brilliant Shine árnyalatban vásároltam meg. Színe az nem igazán van, de ez nekem nem okoz túl nagy gondot. Mostanában sokat használom, mióta maszk nélkül szinte sehová nem léphetünk be 😔 ugyanis minden rúzsom leszedi a maszk 😡 vagy épp.elkenődnek rajtam. Ezt meg csak úgy feldobom, és mégis csak van valami az ajkamon.


Az applikátora nem túl nagy, könnyen fellehet vinni vele a szájfényt. Pici , apró csillámokat tartalmaz, de ezek nem zavaróak, tehát nem az a dajta ami a fogunk közé is betud bújni 😅😅
Kicsit ragacsos, csak úgy mint a többi olcsóbb szájfény, viszont elviselhető, nem zavaró ha rajtam van.
Nyilván nem túl tartós, napközben többször újra kell kenni. :)
Az ő árára viszont nem emlékszem 🙄 de olyan 500 ft körül van szerintem .



Összegezve : azt kell, hogy mondjam ezek a Cien termékek jobban teljesítettek mint vártam. 🙂 Lehet kicsit szigorúan véleményeztem őket, vagy talán túl nagy volt az elvárás velük szemben.
De nagyon örülök, hogy kipróbáltam, sőt nagyon kíváncsi vagyok a többi termékre is.
A rúzsokról sok jót hallottam, meg a körömlakkok is izgatják a fantáziám.



Én ajánlom figyelmetekbe őket . Ár - érték arányban nem lehet rájuk panasz 😁

Ti próbáltatok már Cien terméket?
Van kedvencetek közülük ?


Rena

2 megjegyzés: