2020. augusztus 9., vasárnap

Elfogytak ( 2020 . Július )

Az a helyzet, hogy kb.: két hónapja gyűjtöget meg pakolászom ide-oda az üres flakonokat, hogy majd jól megmutatom nektek milyen termékeket végeztem ki ... erre pár napja szembesültem vele, hogy a kis tárolóm amibe gyűjtögettem,  üres... 😡 na de sebaj !
Mivel az elmúlt pár nap alatt is ürült ki pár tégely, tasak, flakon stb...
Az elfogyott termékeim egy részét így is megtudom mutatni :)
Megjegyzem: ez sem kevés, de ilyenkor olyan büszke vagyok magamra, hogy amiket megvásárolok vagy épp kapok azokat igen is elhasználom és nem csak gyűjtögetem. 😇
Na de akkor mutatom , mi az ami elfogyott. 😊



Arcra való termékek



Mutattam én már ezt a Movo nedves törlőkendőtJúniusi Haul posztomban  , Ez igazából egy babáknak való popsi törlő , viszont én ezt már évek óta mindig újra veszem . Igazából mindenre használom , sminkletörlésre, kéztörlésre stb... elmondanám, hogy azon kevés nedves törlők közé tartozik amely nem irritálja a szemem. 

Elfogyott továbbá a Biola Vadvirág Arcápoló balzsamom  amit ebben a kánikulában imádtam.

Kivégeztem a Magister Products termékeket is, amelyekről már született egy terméktesztelős bejegyzés , a véleményem azóta nem változott róluk. :) 

Elfogyott Eco Beauty szemkörnyék ápoló krém  amit imádtam. 

Végül az Optimals Hydra Matte arctisztítóm maradt, amit szívesen újra vennék , de ezt sajnos már nem lehet rendelni az Oriflame-nél. 

Elfogyott pár tisztálkodási és testápolási termék is ( már amit nem sikerült kidobnom ) 



A Penny Market -ből néhány hónapja vásároltam két tusfürdőt életemben először, bevallom kellemesen csalódtam bennük. A képen lévő citromfű illatú verzió az nem győzött meg, viszont vettem egy levendulásat is , az valamivel jobban habzott, jobban hidratált azt simán újra venném. 

Ugyan csak Biola termékek . Nem rég került ki a poszt az Intim mosakodóról és a Tusfürdőről , amint látjátok valóban bejöttek nekem , mert már ki is végeztem őket, ahogy az Dezodort is ami mindennapi használat mellett nagyon sokáig elég volt . 

És végül egy termék ami viszont rám romlott szerintem, mivel nagyon ragacsos lett az állaga , igaz több mint egy éve vettem és hát nem igazán használtam 😓 ez az Oriflame Optimals feszesítő zseléje

Rá is térhetünk a hajápolási termékekre 



Na itt csak Oriflame termékeket láthatunk. 
Elfogyott igazából az összes Milk & Honey Gold termék , csak ugye a sampon és hajmaszk flakonját sikeresen kidobtam. Itt most a balzsamot láthatjátok. 

Love Nature samponról ugyancsak írtam már , nem tett rám mély benyomást. 
Aztán van még itt egy hajvég ápoló olaj is , ami igazából jól működött, kicsit rendbe tette a szárazabb hajvégeim, viszont nem gondolom, hogy újra venném. 

És végül egy parfüm, pontosabban kettő 



Végre valahára elfogyott ez a Possess parfüm , amit már vagy két éve szereztem be. 
A katalógusban nagyon tetszett aztán élőbe már egyáltalán nem . 😞 Már annyi parfümmel jártam úgy, hogy megrendeltem és végül el kellett ajándékozni vagy épp tovább adtam ...gondoltam ezt már csak azért is megszeretem. 
Hát nem jött össze. Nem arról van szó, hogy rossz lenne, csak épp egyáltalán nem az én stílusom, olyan gyümölcsös meg virágos... nagyon nem jött be. Magammal hordtam a munkába, és napközben újra fújkáltam , csak , hogy elfogyjon, ráadásul vettem , hozzá egy mini verziót is. 
Na mindegy, soha többet az tuti 

Na ennyi lett volna ez a bejegyzés. 😄
Nálatok mely termékek fogynak el nagyon hamar ? 
Van olyan termék amelyet mindig újra és újra vesztek ? 

Rena 

6 megjegyzés:

  1. Imádom az ilyen jellegű posztokat. Sokszor nagy segítség egy-egy termék vásárlása előtt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi ❤ Remélem, hogy tényleg tudok egy kis segítséget adni nektek 🥰

      Törlés
  2. Szia Rena 😊 Az instagramon találtam rád. Tetszik az oldalad és a sok csajos kozmetikum amiket bemutatsz és tesztelsz. Van egy pár kedvenc márka közte amit én is szívesen használok. @p.lidia85

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 🥰
      Köszi:)
      Nem csak termék tedztek vannak ám ☺☺
      Több téma is van, amely a jövőben egyre csak bővülni fog 😉😊
      Örülök, hogy rám találtál :)
      Nézz körül 😊

      Törlés