2021. február 15., hétfő

Max Factor újdonságok tesztelve

Tavaly Novemberben a Max Factor kijött néhány újdonsággal , ezek közül 3 terméket részemre is elküldtek , amit szeretnék itt is nagyon szépen megköszönni ! 😘 Instán már mutattam Nektek ezeket a termékeket , viszont azt is megígértem , hogy jövök majd egy részletes beszámolóval. Igaz , kicsit megkésve de itt vagyok és most végre megosztom veletek az eddigi tapasztalataim az újdonságokról és egy régi kedvencről is. 😊


Max Factor Facefinity Lasting Performance alapozó 

A Max Factor legnépszerűbb alapozója a Lasting Performance alapozó megújult csomagolásban , de ugyanazzal a  formulával. Hozzám a Golden Ivory árnyalatban érkezett , ami sajnos világos nekem , bár ezen tudok segíteni egy kis bronzosítóval . Ha jók az infóim  13 árnyalatban elérhető , nálunk a drogériákban összesen 3 árnyalatot találtam 😡 De ! Utána néztem és a Notino webshop-ban   11 árnyalat közül választhatunk , ráadásul olcsóbban. 😋 


Maga az alapozó egy műanyag tubusban érkezik , egész pontosan 35 ml -es kiszerelésben. Egy sűrűbb állagú alapozóról van szó , amit szerintem jobb egy blender vagy sminkszivacs segítségével felvinni , én legalábbis sokkal szebb és természetesebb eredményt értem el így , mint ecsettel. Annak ellenére , hogy sűrűbb formula nagyon könnyen eloszlatható a bőrön . A fedése egy jó  közepes, szépen egységesíti a bőrt , ám akinek vannak komolyabb pigmentfoltjai vagy épp pattanás utáni hegekkel küzd ( én egyébként igen ) annak emellé még kelleni fog egy korrektor a hibátlan fedés érdekében. 


Ahogy ígéri , valóban egy nagyon szép üde és természetes hatást kapunk . Amit viszont mindenképp szeretnék kiemelni, hogy nagyon tartós. Ez az az alapozó ami nem hagy nyomot a maszkon , nem tűnik el , ahogy felviszem az ott is marad . Nem egy matt alapozó , mégis tökéletes választás kombinált / zsíros bőrűek számára is , bár mindenképp szükséges alá hidratálni, csak úgy , mint minden alapozónál !  Soha ne feledkezzetek meg a hidratálásról , akármilyen is a bőrtípusotok reggel és este hidratálni !!
Szerintem be fogom szerezni a számomra megfelelő árnyalatban is.  😊 


Max Factor Divine Lashes szempillaspirál 

A képen sajnos nem igazán látszik 😕 de a spirál keféje homokóra alakú , amitől is én kicsit féltem , mivel ha egy spirál kefe picit ducibb akkor az , hogy én össze -vissza fogom maszatolni magam az tuti biztos. Ezzel viszont nem maszatoltam ... na jó egy nagyon picit 😂 de azt tényleg csak nagyon pici volt és rögtön kijavítottam na , sajna ez van én minden spirállal összekenem magam. 😌Nos amikor is kipróbáltam teljesen más eredményt kaptam, mint amit vártam. Megmondom őszintén, hogy én azt nem tapasztaltam, hogy dúsította volna a pilláim, de én inkább a hosszabbító spirálokat kedvelem , szóval nálam ez nem gond. 


Egy igazi éber fekete spirálról van szó . A kefére visszatérve nagyon puha , könnyű vele dolgozni , a kialakításának hála pedig a legkisebb pillákat is egyszerű befesteni vele , és a belső szemzugba is könnyen befér. Egy rétegben egy természetes hatást érhetünk el vele , két vagy három rétegben viszont már -már műszempilla hatású. Ami nekem nagyon tetszik ennél a spirálnál, hogy három vagy esetleg még több réteg után sem tapasztaltam azt, hogy csomósítaná a pilláimat , nem tapadnak össze , nem nehezíti el őket. Ráadásul gyönyörűen íveli azokat, szóval ez a szempillaspirál egy csoda. 


Max Factor Colour Elixir Soft Matte ajakrúzs 

Imádom ! Az árnyalatot , a textúrát , a tartósságot. A 015 Rose Dust árnyalatot birtoklom egyébként , ami elképesztően szép. 


Az ajakrúzs illata egyébként engem a rágógumira emlékeztet , ami a felvitelt követően egyáltalán nem érezhető egyébként. 😊 Nagyon pigmentált , krémes formula. Az applikátorral nekem igazából semmi gondom nem volt , egész szépen fellehet vinni vele az ajkamra a színt.  Szuper a fedése , a nevéből adódóan matt finisű. Hamar szárad , azonban nem egy csókálló rúzsról van szó , szóval minimális nyomot hagy azért. 


Amiért viszont oda vagyok érte , hogy iszonyatosan kényelmes viselni, konkrétan észre sem veszed , hogy rajtad van. Nem szárít , nem emeli ki az ajkaink szárazabb részeit, ami az én esetemben elég nagy szám hiszen az én ajkaim folyton kicserepesednek , kiszáradnak még nyáron is 😔 Ahogy fentebb írtam tényleg hagy maga után egy pici nyomot , ennek ellenére egy nagyon tartós rúzsról van szó , én ezzel ettem -ittam mégis ott volt.  Szépen egyenletesen kopik , inkább úgy fogalmaznék, hogy fokozatosan veszít az intenzításából evést - ivást követően , tehát ne úgy képzeljétek , hogy csak az ajkak szélein marad valami. 


Végül egy  termék, amely évek óta kedvenc , sőt már szerepelt is egy Drogériás kincsek című posztban. Ez pedig nem mást , mint a Max Factor creme puff púder. 


Szeretem mert , mattít , fixál , van egy kis fedése is , tartós , nem szárít , természetes. Szóval ha egy jó kis púdert keresel akkor Max Factor Creme Puff ! 


Ti használtok Max Factor termékeket ? 

Rena 

4 megjegyzés: