2021. február 10., szerda

Bourjois termékeket próbáltam

Bevallom nem igazán szoktam Bourjois terméket vásárolni , talán ha jól emlékszem régebben egy pirosítót próbáltam a márkától , de semmi több. Pár hónapja viszont a márka meglepett egy kis Bourjois csomaggal , aminek nagyon örültem és itt is szeretném még egyszer megköszönni a Bourjois csapatának az ajándékokat ! Így lehetőségem volt kipróbálni őket , és azt kell , hogy mondjam nem is értem, hogy eddig miért is nem figyeltem fel rájuk. Pedig Zsuzsi , a Miegymás blog írója többször említést tett már rá, hogy számára az egyik legnagyobb kedvenc a Bourjois! Zsuzsikám legközelebb jobban figyelek rád ! 😊😘


A csomagomban kettő szemhéjtus és egy vízálló szemceruza lapult. Egyébként barna a szemem , így általában a zöld árnyalatokat részesítem előnyben ha szemfestésről van szó , így ez telitalálat volt, arról nem is beszélve, hogy ez az árnyalat hihetetlenül szép. 


Bourjois Contour Clubbing Waterproof szemceruza 

Ez egy vízálló szemceruza , ami szerepelt már itt a blogon a Drogériás kincsek 3000 ft alatt című posztomban. Csak megerősíteni tudom azt amit akkor leírtam. Nagyon krémes formula amely jojoba olajjal gazdagított, könnyen lehet vele dolgozni , nagyon pigmentált . 10 árnyalatban elérhető, hozzám a Green Comes True árnyalat érkezett. 


Tökéletes a vízvonalra , a szemhéjra akár tus helyet , de nagyon szép füstös sminket is készíthetünk vele , hiszen gyönyörűen satírozható. Azzal viszont számolni kell, hogy ezt ha felvisszük akkor ez ott is marad. 😊 Ezt sima micellás vízzel nem tudjuk leszedni 😃 Mindenképp kétfázisú olajos sminklemosót használjatok lemosáshoz. 


Szóval Hölgyeim , ha eddig kerestétek azt a szemceruzát amely garantáltan ott marad a helyén, nem kenődik , nem tűnik el a vízvonalról , akkor tessék ! A bourjois megalkotta nekünk. 😊


Bourjois Liner Pinceau szemhéjtus 


Aztán itt van kettő szemhéjtus , azt hiszem öt árnyalatban elérhető a Drogériákban, fekete, szürke , kék , barna és a képen látható rozéarany. Az első árnyalat amely a csomagomban lapult a Cuivre Cubiste , egy csoda szép rezes, aranyos árnyalat. A szemceruzához hasonlóan ez a termék is vízálló . Az applikátorral könnyen boldogultam még én is , de én nagyon béna vagyok tusban , nem is igazán szoktam tust használni , mivel a rejtett szemhéjam miatt még nehezebben sikerül úgy megcsinálni, hogy az még jól is nézzen ki.


Az ecsetnek köszönhetően egyaránt tudunk vékony és vastag vonalat is húzni. Hamar szárad , nem kenődik , nem mászik el . Egy húzás és már kész is a tusvonal , ez a rezes árnyalat tökéletes a mindennapokban , hiszen nem egy nagyon hivalkodó szín , viszont még is sokat dob a megjelenésünkön, ehhez a fényes hatás még többet hozzátesz . 


A másik tus pedig amely hozzám érkezett , ez a csoda szép kék amely a Bleu Pop Art nevet kapta. 
Megmondom őszintén nekem ő a kedvencem , mert elmondhatatlanul gyönyörű ez a kék árnylat. 


Nos azt kell, hogy mondjam nagyon örülök , hogy volt szerencsém kipróbálni ezeket a termékeket , hiszen fantasztikusak. A jövőben biztosan több terméket is befogok szerezni a márkától , azt viszont sajnálom , hogy eddig elkerülte a figyelmem. Na de ami késik , nem múlik. 😉😊

Ti mit gondoltok a termékekről ? 
Mit ajánlanátok amit feltétlenül ki kell , hogy próbáljak ? 

Rena

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése