2020. szeptember 4., péntek

Legyen On Colour a szemeiden

Nos már mutattam nektek, hogy én  milyen On Colour termékeket próbáltam eddig. 
Ha téged inkább az ajakrúzsok , körömlakkok világa izgat akkor olvasd el az itt található bejegyzésem , ha viszont inkább egy alapozó érdekelne esetleg egy jó kis púder akkor kattints ide . 
Viszont mindenképp olvass tovább , ha te inkább a szemeid szeretnéd kihangsúlyozni On Colour termékekkel. 😊


OnColour All Eyes paletta
Szóval van ez a szemhéjpúder paletta, ami tartalmaz 6 csillámos árnyalatot melyekkel a szemeinket tehetjük hangsúlyosabbá . Továbbá helyett kapott benne egy világos és egy sötét barna matt szín is melyekkel a szemöldökünk formázhatjuk.


Ez a paletta két verzióban rendelhető .
Az egyik paletta inkább lilás, rózsaszínes árnyalatokat tartalmaz.
Ő a Blushed Pastel nevet kapta. 

Aztán van egy másik paletta , amely inkább nude színeket tartalmaz. Az ő neve pedig Smokey Nude. 

A két szemöldökre alkalmazható matt szín mindkét palettában teljesen jól működik. Pigmentáltak, tartósak, világos és sötét hajú hölgyek is kitudják választani a megfelelő árnyalatot , én mondjuk keverni szoktam a színeket.
Picikét porolnak ugyan, de teljesen jól lehet őket használni.
A szemre alkalmazható árnyalatokról viszont már nem tudom ugyanezt elmondani. 

Először is, azt írják róluk, hogy pigmentekben gazdag árnyalatok. Én ezt egyik árnyalatnál sem tapasztaltam. Aztán még primer használata mellett sem tudtam ezeket az árnyalatokat szépen felvinni a szemhéjamra, nagyon foltos az eredmény , nem lehet a színeket satírozni. Minél jobban próbáltam a színeket felapplikálni , eldolgozni magukban vagy egymással több színt az eredemény egy nagyon csúnya maszat vagy épp a satírozáskor el is tűnt a szememről a szín. 

Szóval ez egy nagy nulla.
Azt itt megemlíteném, hogy ezeket a palettákat én 1500 ft / db -ért vettem . Na most egy Revolution palettát is tudok ennyiért... szerintem nem kell összehasonlítanom őket...


Szemceruzák terén két féle közül választhatunk már ami az állandó kollekciós darabokat érinti. Van mono szemceruza amely fekete és barna árnyalatban elérhető. Aztán vannak duo cerkák 5 verzióban. 

OnColour MONO szemkontúrceruza

Elég puha és krémes a textúrája , ugyanakkor nem igazán pigmentált. Ebből adódóan nem is tartós.

OnColour Perfect Duo szemkontúrceruza


Ezek a cerkák keményebbek mint a mono-k. Az egyik vége matt míg a másik csillámos árnyalatú. A csillámosak valamivel jobban látszódnak a szemeken, bár számomra ezek a duo cerkák sem tartoznak a ,, megfelelő szemceruza " kategóriába.
Satírozásra egyik verzió sem alkalmas. 😟

OnColour Big Lash szempilladúsító spirál



Azt a nevéből már megtudtuk, hogy ez egy dúsító szempillaspirál. Szilikonos keféjű , amivel én egész jól boldogultam. Szerencsére kisebb fejű, így nem kentem össze-vissza magam spirálozás közben !!( szokásom egyébként ) 
Azt még elnézném neki, hogy egy rétegben nem igazán látok változást, mivel ez más , sokkal drágább spirálnál is előfordul. Viszont a második réteg felvitelénél már igaz, hogy dúsabbnak mutatja a pillákat , de össze is tapasztja , ha ez nem elég ... előbb írtam, hogy nem kenem össze magam spirálozáskor , igen ám viszont utána már igen, mivel nagyon soká szárad. Nem győzöm kivárni, és hát persze, hogy folyamatosan összekenem magam amikor csak pislogok 😡

OnColour Length Up szempillaspirál

Kéne már valami pozitívumot is írnom ugye ?
Na jó ez a hosszabbító spirál egy fokkal jobb , mint a dúsító.
De még ezt sem venném újra 😕
Tény, hogy ez sokkal hamarabb szárad, ez a spirál nem tapasztja össze a pilláim. A keféje ennek is jó lenne egyébként. Viszont ezzel meg az a bajom, hogy még 3 réteg felvitele után se lesznek a szempiláim sem hosszabbak , sem dúsabbak semmi...
Azoknak viszont akik a természetes pillákat részesítik előnyben és igazából csak egy kis színt akarnak adni a pilláiknak , na nekik tökéletes lehet.

Sajnálom ha ez a bejegyzés negatívra sikeredett. Szerettem volna jót is írni, de nem tehetek róla, nekem ezek a termékek egyszerűen nem váltak be, egyikre sem tudom azt mondani, hogy szívesen használom vagy épp újra venném . 😞Ami viszont egyáltalán nem jelenti azt, hogy nektek sem válhatnak be. Mivel ez csak az én véleményem volt! 😊

Ti próbáltátok valamely terméket ? 
Nektek van róluk pozitív benyomásotok ? 

Rena 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése