2020. szeptember 4., péntek

Legyen On Colour az arcodon

Végre eljutottam odáig, hogy összerakjak egy posztot az Oriflame On Colour arcra való  termékeiről. A szemekre való termékeket itt találod , a körmökre és ajkakra való termékekről pedig itt olvashatsz bővebben.
Az On Colour tavaly debütált a katalógusban . 


Az elődje a Colourbox márka volt ,  amelyet tinik részére alkotott meg az Oriflame, ezt cserélték le ugye az On Colour termékekre.
A Colourbox egy olcsó márka volt, tehát valóban a tini lányok számára is megfizethető kategóriába esett. Minőségüket tekintve én nem igazán voltam velük megelégedve.
Na de ennyit a múltról ...térjünk át a jelenre. :)



Az On Colour termékek ugyan csak jó árban elérhetőek, azonban a minőségük sokkal jobb , mint a Colourbox termékeké volt. 
Ebben az esetben nagyon jó döntés volt az Oriflame részéről ez a csere. :) 
Akkor nézzük is mi található a kollekcióban . 

Nem fogom az összes terméket bemutatni, csak azokat amelyeket már próbáltam ! 

Arcra való termékek




Power Up alapozó
4 árnyalatban elérhető. 
  • Light Porcelain 
  • Warm Ivory
  • Natural Beige
  • Dark Beige
Én a Natural Beige árnyalatban rendeltem meg, mert a Giordani Gold  alapozóknál ez az én árnyalatom, na ennél az alapozónál nem ez volt, legalább 2 árnyalattal sötétebb volt mint kellene, ezért én kevertem a legvilágosabb árnyalatúval. Mindenképp rendeljetek belőle mintát, mielőtt megrendelitek ! 
Egyébként ennek az alapozónak kicsit sűrűbb az állaga a megszokott, Oriflame alapozókhoz képest. 
Könnyű eldolgozni, viszont nekem kicsit maszk hatásúnak tűnt, és éreztem, hogy ott van rajtam, a Giordani Gold alapozókban pont ezt szeretem , hogy azok annyira természetesek minden téren. 
A tartóssága viszont megfelelő, és a fedése is meglepően jó, én egy közepesnek mondanám. 
Minden bőrtípusra ajánlott, nekem a nap végén azért eléggé csillogott a fejem tőle, de ez drágább alapozóknál is megesik. 

Az ára akciósan  : 1300 ft 


OnColour Power Up stiftes korrektor

A korrektor két árnyalatban elérhető
  • Light Ivory
  • Natural Beige
Könnyű, krémes textúrájú korrektor. Meglepően jól elfedhetjük vele az apróbb bőrhibákat, pattanásokat. Én a Natural Beige árnyalatban rendeltem , ez szinte tökéletes a bőröm színéhez. Azt nem mondom, hogy egész nap ott marad , szóval a tartóssága nem épp a legjobb, viszont ha fixáljuk egy púderrel akkor nyilván tartósabb lesz. 

Ára akciósan : 800 ft 


OnColour kőpúder

A Korrektorhoz hasonlóan ez a Kőpúder is két árnyalatban elérhető.
  • Light Porcelain
  • Medium Beige
Szerintem mindkét termékre jogosan mondhatom, hogy nagyon kevés ez a két árnyalat. Azt leszámítva, hogy nem túl nagy a színválaszték , meglepően jó kis púder ez. Selymes, már-már kicsit krémesnek tűnő a textúrája. Még azt sem tudom mondani, hogy túlságosan porzik, mert erről szó sincs.  Szépen eldolgozható, nem emeli ki a száraz részeket , nem ül bele az apróbb kis ráncocskákba , szépen mattít. 
Napközben azért ezt is fel kell frissíteni, de valljuk be, hogy a drágább púderek sem maradnak meg rajtunk egész nap , főleg így nyáron. 

Ára akciósan : 1500 ft 

Összegezve ez a 3 termék elég jól teljesített az árukhoz képest, sokkal de sokkal jobb a minőségük az elődjüknél , a Colourbox termékeknél. Szerintem mindenképp érdemes őket kipróbálni. 

Rena 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése