2020. szeptember 9., szerda

Kiegészítő Arcápolás

Az előző bejegyzésem az Arcápolási rutinomról szólt . Abban a posztban megemlítettem, hogy lesz annak a bejegyzésnek egy folytatása , ahol megmutatom milyen termékeket használok azokon kívül még.
Most tehát mutatom az említett termékeket. 😊Elhalt hámsejtek ellen 

Ahogyan sokan mások , én is vágyom arra, hogy a bőröm sima, bársonyos , feszes és rugalmas legyen. Ehhez mindenképp szükséges , hogy időnként eltávolítsuk róla az elhalt hámsejteket. Ezzel a bőrünk felfrissül , sokkal üdébb, fiatalosabb, simább lesz. Nem mellesleg pedig az elhalt hámsejtek eltávolításával elősegítjük az új hámsejtek képződését.
Nyáron inkább valamilyen arcradírt választok , ősztől tavaszig viszont hámlasztót használok , heti 2 alkalommal, ez általában szerda és vasárnap . :)


Regenerálás

Oda vagyok az arcmaszkokért, könnyű őket beszerezni , bármely Drogériába bemegyünk rengeteg fajta közül tudunk választani , a legtöbb tényleg szinte pár száz forint , és látványos eredményt tudnak nyújtani. Erről egyébként már született egy külön bejegyzés , amelyet ide kattintva olvashattok el
Ha a mitesszerektől szeretnék mielőbbi búcsút venni , olyankor mindig előkapok egy jó kis agyagos maszkot.


Hidratálás 

Amikor pedig egy kis hidratálásra van szükségem , vagy egy éjszakai arcpakolást vagy épp egy fátyolmaszkot dobok föl egy fél órára. :)
Az agyagos maszkokat heti 1-2 alkalommal használom, a fátyolmaszkokat pedig szerintem amikor szükségét érezzük bármikor , akár minden másnap is elővehetjük. 


Bőr problémákra 

Amikor előbukkan egy-egy csúnya pattanás rajtam ( szerencsére ez már inkább csak a ,, bizonyos napok előtt, alatt fordul elő " ) olyankor bevettek egy- két csodaszert ami nekem segít, ezekkel a termékekkel 2-3 nap alatt nyomtalanul eltűnnek . :)
Általában van itthon Teafaolaj- oldat , ezt vagy az Oriflame -től szoktam rendelni, vagy a Gyógyszertárból veszem meg. Ezt csak akkor használom, hogy ha nagyon problémás a bőröm és csak a pattanásra viszem föl.



Ha egy kíméletesebb megoldást akarok, akkor ugyancsak az Oriflame -től választom a Pure Skin Sos gélt , ami egy pici kis csoda. 


Szóval én ezeket a termékeket szoktam általában használni. Remélem hasznosnak találtátok ezt a bejegyzést, és talán tudtam adni egy-két tippet . 😊

Ti milyen termékeket használtok ? 
Szerintetek mit lenne érdemes nekem is kipróbálni ? 

Rena 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése