2020. szeptember 18., péntek

Hát ez nem jött be 👎 avagy Oriflame csalódások # 2

Az előző posztomban megmutattam nektek melyek azok az Oriflame Szépségápolási termékek amelyektől nem azt kaptam amit vártam, vagy egyszerűen nem tettek rám mély benyomást . Abban a posztban megígértem, hogy megmutatom ugyan csak az Oriflame kínálatában lévő smink termékeket is , melyek sajnos megint csak nem kerültek a kedvenceim közé 😔 Ebből viszont következik egy olyan poszt majd a későbbek során ahol viszont a favorit termékeket mutatom meg mert, hogy azok is vannak ám Oriflame-től ... nem is kevés 😉😊

1. OnColour All Eyes paletta


Nekem mindkét féle paletta meg van , de sajnos egyik sem része a mindennapjaimnak. 
Egyáltalán nem használom őket , kivéve a két alsó barna árnyalatot , amely a szemöldök festésére hívatottak , azok meglepően jól működnek. 
Nagyon pici paletták  ahhoz képest, hogy teljes áron : 3300 ft -ért rendelhetők. Egyáltalán nem vagyok elégedett a pigmentációval , nagyon foltos , nem lehet őket satírozni sem. Ha elfogy a szemöldök árnyaló benne , megválok az egész palettától. 

2. OnColour Big Lash szempilladúsító spirál


Igazából valóban dúsítja a pillákat , viszont nagyon nehezen szárad , és én folyamatosan összekentem a szemhéjam ezzel még vártam, hogy megszáradjon , mert pislogtam , hozzáértem stb... nekem erre nincs időm reggelente.  Azon kívül pár óra elteltével elkezd peregni, és két rétegben már nagyon összecsomósítja a pillákat . Na meg rettenetesen sok festéket vissz fel, pedig én mindig lehúzgálom a tubus szájánál a felesleget spirálozás előtt , ennek ellenére még is . 

3. Giordani Gold Metamorphosis alapozó

Nagyon nem szeretek egy termékről sem rosszat mondani, ha nagyon nem válik be akkor is próbálok valami pozitív tulajdonságot keresni, vagy ajánlani olyan személyeknek akiknek esetleg beválhat. De ez az alapozó megfogott! Most nagyon csúnyát fogok mondani, de szerintem ez az alapozó az amelyikben a legeslegnagyobbat csalódtam életem során. Őszintén szólva szerintem vagy két alkalommal használtam kettő perc után le kellett szednem majd harmadjára a kukában landolt. Először is mikor megrendeltem vissza küldtem mivel kaptam egy narancssárga alapozót, nem ne úgy értsétek , hogy narancsos beütése volt ! Konkrétan narancs színű lett a fejem (Mild Cinnamon Warm )  visszaküldtem majd megrendeltem egy világosabb árnyalatot (Light Porcelain Cool  ) az annyiból jobb volt, hogy ott már inkább citromhoz hasonlított az árnyalat 😡😡 ...


Ha ez még nem elég olyan sűrű , meg száraz meg nem tudom milyen a textúrája de baromi gyorsan szárad , nagyon nehéz szépen és egyenletesen eldolgozni.
Amikor pedig sikerült valahogy a bőrömbe dolgozni , annyira dehidratáltnak tűnt tőle a bőröm, hogy konkrétan 10 évvel idősebbnek tűntem. Ha kiakarjátok próbálni akkor azt vegyétek figyelembe, hogy nagyon kitudja emelni a száraz részeket és az apróbb kis ráncocskákat is.
Talán a nagyon zsíros bőrűeknek beválhat , de a legjobb ha nedves sminkszivaccsal viszitek fel és extrán alá hidratáltok.

4. 
Giordani Gold Fiatalos Ragyogás szérum-sminkalap

Nekem ez a termék sem jött be. Én zsíros bőrű vagyok , még sem vettem észre azt a bizonyos egészségtől ragyogó hatást. Hidratálást sem tapasztaltam és még azt sem tudom mondani, hogy egységesebb vagy üdébb esetleg szebb lett volna ettől a bőröm a használatát követően.

5. The ONE Everlasting Sync alapozó


Sosem értettem miért van az,  amikor is van egy termék amit rengetegen szeretünk , ebből kifolyólag rendszeresen újra is veszünk és mégis kiszedik a katalógusból. 😒 Oké a dolog ha egy sokkal jobb termék , vagy az adott termék tovább fejlesztett verziója kerül a helyére ... de itt arról van szó , hogy volt az EverLasting alapozó ami minden szempontból okés volt. Mind a minősége mind az ára szuper volt. Erre ő távozott és megkaptuk helyette az EverLasting Sync alapozót , amit én személy szerint nem tudok használni mert iszonyatosan irritálja a szemem ( egyébként erre más is panaszkodott az ismerőseim között ) Nem azt mondom , hogy rossz , sőt igazából a fedése is szépen építhető , meg tartós is ... de ha kifolyik az ember szeme tőle ... akkor mégis, hogy használja ??? 

6.  The ONE Tremendous Big Volume szempillaspirál


Röviden : akkora bazi nagy applikátora van, hogy konkrétan nagyobb , mint a szemem 😕 én ezzel a spirállal minden alkalommal össze -vissza maszatoltam magam. Ami egyébként lehet a bénaságom eredménye volt 😏 vagy tényleg nehéz vele precízen dolgozni. A másik viszont az, hogy ezzel a spirállal annyira természetes hatást értem el, hogy még 3 rétegben sem vette észre senk, hogy spirál van rajtam. 😂

7. THE ONE Colour Unlimited Eye Shadow


Ezt a terméket is lecserélték közben , már az új verziók elérhetőek, bevallom nem érzek különösebb késztetést, hogy teszteljem azokat 😒 Ami tény, hogy szebbnél szebb árnyalatokban elérhetőek. 
Nekem azonban nem igazán váltak be . Én anno azért vettem meg mert úgy voltam vele, hogy amikor nincs időm  se kedvem a szemeimet sminkelgetni , teszek ebből egy kicsit a szemhéjamra és kész is. A probléma ott kezdődik, hogy nagyon hamar beleült a mélyítővonalba ( a termék mentségére rejtett szemhéjam van ) viszont amikor megpróbáltam kicsit eldolgozni el is tűnt , meg nagyon foltos is . Egy pár perccel azután miután használtam nagyon csúnya és igénytelennek tűnt a ,, szemsminkem " ezzel a termékkel, nagyon hamar elkenődik, elmászik. 
A belsőszemzugba viszont nagyon szép a világos árnyalat , ott tartósabb is , meg talán egy por állagú szemhéjpúderral együtt használva jobban működik. 

8 . Giordani Gold ajakrúzsok 


Nos szándékosan nem írtam konkrét Giordani Rúzs márkát ( van ugye Prémium, Jewel, Iconic, Iconic matt stb.. nagy részüket már ezeknek is kiszedték ) mivel nekem egyik sem vált be igazán. A szatén finisűekkel az a bajom, hogy inkább hasonlítanám őket színezett ajakbalzsamhoz . A Prémium rúzsoknál tapasztaltam azt, hogy annyira zsíros érzetet nyújtott, hogy szinte lefolyt az ajkaimról, és minél többször próbáltam felvinni , hogy egy kicsit pigmentáltabbnak tűnjön , vagy hogy lássak már valami színt egyre jobban elmászott, elkenődött. A matt finisűekkel pedig az a bajom, hogy ha egy picit is ki vannak száradva az ajkaink , netán ki vannak cserepesedve akkor azt gyönyörűen kihangsúlyozzák, sőt szárítanak is . Egyáltalán nem kényelmes őket viselni és még csak nem is tartósak. 
Ha megengedtek egy javaslatot , ha Oriflame rúzst akartok akkor ajánlom figyelmetekbe az On Colour rúszokat és a The One ajakrúzsait. Amelyek olcsóbbak is ( olyan 800 - 1200 ft körül mozognak míg a Giordani rúzsok : 2000-2500 ft ) és a minőségük is sokkal jobb. 

Na ennyi lett volna ez a bejegyzést. 
Most is szeretném megemlíteni, hogy ez csak az én véleményem. Attól , hogy ezek a termékek nekem nem váltak be az nem jelenti azt , hogy neked / nektek sem fognak. Akinek a személyes kedvencéről írtam esetleg negatív dolgot , attól elnézést kérek , de az őszinte véleményem írtam le ! 
Sőt örülnék neki ha megcáfolnátok és azt írnátok, hogy ti igenis észrevettétek az említett smink termékek pozitív tulajdonságait . 😉😊

Ti próbáltátok valamelyiket ? 
Esetleg hasonló a véleményetek az enyémmel vagy épp az ellenkezőleg ? 

Rena 

A posztban szereplő termékekről részletesebben olvashatsz 👇

5 megjegyzés:

  1. Nem próbáltam még egyik terméket sem ,de az Ori most biztos hálás ezekért a bejegyzésekért,hihi

    VálaszTörlés
  2. Nos, én azt szeretném ha az olvasóim lennének hálásak az őszinteségemért 😉😊

    VálaszTörlés
  3. Sajnos én sem vagyok megelégedve az Oriflame termékekkel... a szájfén megbüdösödik, a paletták rosszul pigmentáltak, a kézkrém rossz utóérzetet hagy. 😕

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Marianna hamarosan érkezik egy olyan poszt amiben olyan Oris termékeket mutatok amelyek viszont jól működnek 😉😊 legalábbis nekem beválnak ☺

      Törlés