2020. szeptember 23., szerda

Csak Csajoknak ! Majd hívlak , Baby !

 A Csak Csajoknak bejegyzés sorozat első részében Sherry Argov két népszerű könyvéről meséltem nektek, ezek ugye a Miért a rosszlányokat szeretik a férfiak és a Miért a rosszlányokat veszik el a férfiak című könyvek voltak . Ebben a részben megint csak egy jó kis könyvet ajánlanék a figyelmetekbe. A téma mi más is lehetne ? Naná, hogy a párkapcsolat 😊

Majd hívlak , Baby ! 

Greg Behrendt és Liz Tuccillo 



Meg van nektek a Nem kellesz eléggé című film ? Ha azt szerettétek akkor ez a könyv kötelező ! Ugyanis e könyv alapján készült a film 😉 Továbbá a Szex és New York egyik epizódján alapul , továbbá ahogy a borítón is látható a Szex és New York alkotóinak világsikere 💓 Na meggyőztelek titeket ?? 😁 A könyvben a két szerző páros osztja meg velünk véleményét , tapasztalatát a férfiakról. Greg Behrendt lerántja a leplet a pasikról , kegyetlenűl őszintén. Liz Tuccillo pedig megvédi a teremtés koronáit , pontosabban megpróbálja. 

Ha eddig nem voltál vele tisztában  

  • Miért tűnik el a pasi ? 
  • Miért nem hív randira ? 
  • Miért nem hív fel randi után? 
  • Miért nem akar komoly kapcsolatot ? 

Akkor ezt a könyvet feltétlenül szerezd be . Greg sajátos humorral válaszolgat a levelekre amelyekben nők kérik a segítségét abban, hogy segítsen kiigazodni a pasijuk , randi partnerük viselkedésében . Liz pedig próbálja meggyőzni Greget és önmagát is arról, hogy nem kell mindig rosszra gondolni. Csak, hogy értsétek ha randiztok egy pasival aki a randi után két hétig még telefonálni is elfelejt az a pasi Greg szerint nem is akar keresni , mivel nem vagy számára érdekes, sem pedig fontos. 

A könyv nagyon sok kérdésre ad választ , olyan kérdésekre melyek a nőket foglalkoztatják . A könyv igazából azt az üzenetet akarja átadni , hogy ne add alább! Nem kell egy rossz kapcsolatban maradnod , ha az neked nem okoz örömet. Nem kell egy bunkó rendelkezésére állnod amikor csak úri kedve úgy tartja. Nem kell lábtörlőként viselkedned! Mert te egy gyönyörű és csodálatos nő vagy , aki megérdemli , hogy boldog legyen , egy olyan férfi mellett aki őt egy főnyereménynek tartja nem pedig egy játékszernek amit néha-néha leemel a polcról. 

Szerintem ezt a könyvet minden nőnek érdemes elolvasni! Már csak amiatt is mert nagyon érdekes , könnyen emészthető , humoros mégis nagyon sok igazságtartalma van. Azonban azt ne felejtsétek el, hogy nem szabad általánosítani, mert mindig vannak kivételek. 😉 

Néhány idézet a könyvből 

,, Ha egy pasi odavan értünk, akkor azt közölni is fogja. Telefonál, megjelenik, meg akarja ismerni a barátainkat, le sem tudja venni a tekintetét vagy a kezét rólunk, és ha esetleg lehetőség nyílik arra, hogy ágyba bújjon velünk, a világért se hagyná ki az alkalmat. Az se számít, ha éppen másnap hajnali négy órakor akarják beiktatni, hogy ő legyen az Egyesült Államok új elnöke. (Hajnali négy órát mondtam, hölgyeim!) A fickó fel fog jönni hozzánk! " 
 ,, Amikor egy férfi vágyik ránk, akkor ő végzi el a munka dandárját. Tudom, hogy ez kissé ódivatúnak tűnik, de ha egy férfinek tetszik egy nő, akkor igenis randira hívja majd. " 

,, Greg, most tök komolyan válaszolj kérlek, tényleg biztos vagy abban, hogy nem lehet randira hívni egy férfit? A srácok azt mondják, hogy túl nagy falat vagyok. Lehet, hogy félnek tőlem, és ezért rá kéne segítenem egy kicsit.
Életünk során általában gyakran találkozunk kicsit nagyobb falattal. De pont erre vágyunk. Ettől olyan rohadt izgalmas az élet. Most komolyan olyan alakra akarod vesztegetni az idődet, aki annyira fél tőled, hogy még arra sem képes, hogy meghívjon egy kávéra? " 

Nos meghoztam a kedvetek a  könyv elolvasásához ? 😁

Rena 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése