2020. augusztus 16., vasárnap

Benecos termékek # 3

Nem csak arcra való termékeket próbáltam ám a Benecos márkától. 😍
Volt szerencsém tesztelni szemfestéket, szemhéjbázist.... tudjátok mit inkább olvassatok tovább 😀😀

Mindenek előtt viszont ajánlom figyelmetekbe az előző posztjaim melyekben többek között olvashattok a Benecos alapozóról , vagy épp az új kedvenc Benecos korrektor palettámról.



Benecos natúr szemhéjbázis


Mivel nekem rejtett szemhéjam van 😕😔 sajnos nagyon sokszor előfordul, hogy bizony odagyűlik a szemhéjpúder a mélyítővonalba , na meg persze elég nehéz sminkelni is, úgyhogy az a szemfestés látszódjon is ( a mozgó szemhéjon ) meg még szép is legyen.
Emiatt én minden alkalommal használok szemhéjbázist, így nagyon örültem amikor láttam, hogy ez a termék is a csomagban van. 😊
Ha esetleg nem tudod mi értelme van a szemhéjbázis használatának , akkor olvasd el az erről szóló bejegyzésem a  
Szépségtipp 1. részét 



Egy nagyon könnyű , krémes állagú termékről van szó.
Szép bronzos árnyaltú , amely szerintem tökéletes alapként szolgál a melegebb, bronzos, barnás, vagy az egész sötét szemsminkek készítésénél.
Az ecsete megfelelő számomra , könnyen fel lehet vele vinni a terméket, a mérete is tökéletes , bár én ezt a terméket is az ujjaimmal szoktam eldolgozni.
Én ezt a terméket próbáltam Benecos és egyéb márkájú szemhéjpúderekkel is , igazából teljesen jól működött mindegyikkel.
Jobban tapadt tőle a por a szemhéjamon, pigmentáltabb is lett a szemfesték.
A tartósságát olyan átlagosnak mondanám, bár így nyáron , kánikulában ... hát elég nehéz megoldani, hogy ne olvadjon le rólunk inden.





Negatívumként egyedül a termék illatát tudnám megemlíteni, az számomra elég erős. Olyan érdekes gyógynövényes illata van. Oké , natúrkozmetikumról van szó , de mindenképp szerettem volna ezt megemlíteni, hogy ha esetleg valamelyikőtöknek szimpatikus lenne ez a kis szemhéjbázis , erre számítson. 😊
Egyébként miután felviszem már nem érzem, meg végül is meglehet szokni.


Ára : 1790 ft 

Benecos natúr négyrészes szemhéjpúder

Én ezeket kis műanyag tokban kaptam , de próbáltam úgy összeilleszteni ahogy a palettáikban vannak.
Először nem tetszettek !
Megswacholtam őket és azt gondoltam, hogy ááá ezek nem nekem valóak , mert én inkább ( szerintem egyébként a legtöbbünk 😀 ) azokat a szemfestékeket szeretem amelyek brutál pigmentáltak.





Aztán végül is csak kipróbáltam őket , tény , hogy egy szemhéjbázis sokat javít a pigmentáltságon ( a natúr sminktermékek egyébként nem olyan pigmentáltak mint azok amelyekben ugye több a mesterséges színezék , nem natúr termékek ugye ) bár egy-két árnyalat egész intenzív. 
Tény, hogy a nyolc árnyalatból van amely nagyon porol, ezért óvatosan felütögetve érdemes felapplikálni vagy esetleg a szemsminket elkészíteni előbb és csak ezután az alapozást.



Szemhéjbázis nélkül ( Beautyful  eyes 001 paletta ) 

Szemhéjbázissal 


Szemhéjbázis nélkül ( Coffee & cream  paletta ) 

Szemhéjbázissal 
És akkor még néhány dolog... először is nagyon szépek az összetevők.
Nem irritálja egyik árnyalat sem a szemem .
Nagyon tartós ! Dolgozni kell vele tény, viszont cserébe egész nap ott marad a helyén.
Némely szín picikét foltos, viszont a többség nagyon jól építhető , satírozható.
Ha rászánunk egy kis időt és szépen felépítjük , jól eldolgozzuk akkor nagyon szép az eredmény.
Azoknak tudnám ajánlani első sorban akiknek a sminkek terén fontos, hogy ott is érvényesüljön , hogy a termék minél kevesebb káros anyagot tartalmazzon.
Akik még most ismerkednek a sminkekkel , mivel nekik szerintem nem is érdemes nagyon pigmentált palettákkal dolgozni, mivel az élénk árnyalatokat , hát nem olyan egyszerű ám javítani .
Továbbá akik nem igazán szeretik vagy inkább tartanak az intenzív szemfestékektől és sokkal inkább előnyben részesítik a természetes hatást.
Azt még megjegyezném , hogy a legtöbb szín nagyon szépen építhető és meglehetősen könnyű őket satírozni , egymással összedolgozni . Ez az a tulajdonsága ezeknek az árnyalatoknak amiért szeretem őket elővenni a mindennapok során.


A paletták ára : 2190 ft



Ezek szemhéjpúder utántöltők , amelyekből önmagunknak állíthatunk össze egy személyre szabott palettát az általunk kedvelt színekből. Ezekbe a palettákba egyébként nem csak szemfestéket , hanem bronzosítókat , highlightereket is választhatunk magunknak. :)
Amint látjátok ezek az árnyalatok már sokkal inkább pigmentáltak. Mindegyik apró csillámokat tartalmaz.
Ezeknél az árnyalatoknál azt tapasztaltam, hogy mindenképp ajánlott a bázis használata , hogy jobban tapadjon a szemhéjra a festék.
Illetve itt tényleg érdemes a szemfestéssel kezdeni, mert bizony az elsatírozásnál lepereg.
Egyébként amikor felviszem nem olyan intenzíven látszódnak a csillámok , aminek én személy szerint nagyon örülök.


Rustí Copper árnyalat : ez a szín nagyon tetszik , van egy rezes árnyalatú rúzsom ( szinte teljesen megegyezik a színük ) azt is nagyon szeretem. Az alap szín ugye ahogy a neve is mutatja egy rezes, rozsdás árnyalat , arany csillámokkal.
Barna szemhez ez egy tökéletes árnyalat , de a zöld szeműeknek is nagyon jól állhat.


Greenish Mermaid árnyalat : ez az az árnyalat amely kissé foltos és porzik is. Viszont gyönyörűséges, én egyébként is imádom a zöld, lila, kék , piros árnyalatait. Mivel a barna szemeimhez ezek illenek is, de megsúgom, hogy akinek barna a szeme az szerencsésnek mondhatja magát , mert ahhoz minden árnyalat passzol. 😊😍

Blue Galaxy árnyalat : húú már mióta keresek egy ilyen ég kék árnyalatot, egyszerűen oda vagyok ezért. Ebben pici ezüstös csillámok vannak.
Ezzel az árnyalattal egy gyönyörűséges füstös szemet egyszerűen eltudunk készíteni, szuperül néz ki .
Egyébként mindegyik árnyalatnak nagyon krémes a textúrája.
Sajnos a kép nem adja vissza 😕 de élőbe annyira szépek, és a pigmentáltságuk is sokkal látványosabb.


Áruk : 990 ft / db




Benecos natúr rúzs 

És a végére itt van ez a kis gyönyörűség.
Az árnyalat Merry Me , nagyon, nagyon tetszik 😍 gyönyörűűűűű 😁😁
A csomagolás egy egyszerű , letisztult fekete tubus. középen a Benecos logó és felírat.
Jól záródik, szóval nyugodtan bele dobhatjuk a táskába és vihetjük magunkkal , nem fog leesni a teteje és összekenni mindent.




Krémes a textúrája, szatén a finise , nem szárítja az ajkam , sőt inkább hidratál.
Tartósnak is mondanám, oké persze evés -ivás után nyilván meg kell igazítani , de most akkor mi van ? Ki az aki a szav. idő lejárta előtt eltud használni teljesen egy rúzst ???
Talán akinek 1 db van belőle, és folyton azt használja. Így ha újra kenünk egy rúzst legalább jobban kopik 😂😂


Ára : 2190 ft 


Összegezve a Benecos termékeket . 

A Benecos ,, sorozatom " első részében a folyékony állagú , arcra való termékekről volt ugye szó. Abból a posztból az Alapozó  lett a kedvencem ,   az a termék szerintem ősszel ( mivel van egy jó kis hidratáló képessége ) a mindennapjaim állandó szereplője lesz.

A második részben a por, krém állagú termékekről meséltem, onnan amit mindenképp szeretnék kiemelni az a Korrektor paletta, Stiftes alapozó, és a bronzosítók .

Ebben a bejegyzésben pedig az Ajakrúzs amely abszolút kedvenc lett. Ami nem jelenti azt , hogy a többi termék nem nyerte el a tetszésem , mert a szemfestékek is nagyon tetszenek , meg egyébként is ha egy termék nekem nem is jön be, én akkor is megkeresem azt a funkcióját amiként még is csak beválhat, viszont amelyeket kiemeltem azok különösen a szívemhez nőttek 😊😊
A termékek megvásárolhatóak Természetes Bio és Natúr webáruház honlapján 😊
Nektek melyik termék tetszett a legjobban a bejegyzésben ? 
Ti melyiket próbálnátok ki szívesen ?? 

Rena 


2 megjegyzés:

  1. A szemhéjpúdert nagyon szívesen kipróbálnám, szemhéjbázis nélkül is egész mutatósak (@kovacsmarianna20) 😍

    VálaszTörlés
  2. :) Nagyon szépek a színek az biztos , főleg ezek a lilák :) Még csak hasonló árnyalataim sem voltak , egyik palettámban sem :)

    VálaszTörlés