2020. június 12., péntek

Oriflame EcoBeauty szemkörnyék ápoló krém

Sziasztok! 

Az előző bejegyzésemben , amely a Miyo korrektor -ról szólt megemlítettem, hogy én is mint sokan mások küzdök azzal, hogy a szemem alatti terület eléggé ki tud száradni. Emellett a sötét karikákkal is meggyűlik a bajom, ezen kívül nagyon kevés az olyan termék amely nem irritálja a szemem. 
Sok féle szemkörnyék ápolót próbáltam már , több -kevesebb sikerrel. 

Néhány hónapja megrendeltem végre az Oriflame -től az EcoBeauty szemkörnyék ápoló krémet, már egy jó ideje szemeztem vele. 
Ebben a posztban tehát övé lesz a főszerep. :) 


Az EcoBeauty -ról ....

Az EcoBeauty arcápolók a leggyengédebb természetes, organikus forrásból származó összetevőkkel, kivonatokkal készülnek. A termékek nem tartalmaznak parabéneket. 
Az EcoBeauty termékeket az Ecocert hitelesítette, ami azt jelenti, hogy 95%-ban természetes és 5%-ban bio összetevőket tartalmaznak.
Az Ecobeauty gyártási folyamata is a fenntarthatóság jegyében zajlik és a csomagolása is újrahasznosított – az elejétől a végéig környezetbarát. 
Emiatt ezen termékek ára kicsit magasabb , a többi Oriflame terméknél. 

EcoBeauty szemkörnyék ápoló krém

Ahogy fentebb írtam a csomagolás is újrahasznosított, olyan kis luxus hatást keltő. Nagyon praktikus a kiszerelés, könnyű belőle kinyerni a termékeket az utolsó cseppig. 


Maga a krém fehér színű, szerencsére nem egy nagyon vastag állagú, de nem is túl folyós. 
Könnyű a felvitele, és nagyon hamar beszívódik. Ennek kifejezetten örülök, mert nem egy olyan termékkel volt már dolgom, hogy épp egy hangyányit vittem fel belőle, de még fél óra múlva is ott fénylett a szemkörnyékemen és ráadásul olyan szinten irritálta a szemem, hogy vörös és dagadt lett az állandó törölgetéstől. 




Ennél a terméknél szerencsére nem tapasztaltam ilyet soha. Ahogy már említettem nagyon hamar beszívódik, ha picit többet sikerül felvinni belőle akkor is. 
Soha nem okozott semmilyen jellegű irritációt, nagyon szépen hidratálja a szemem alatti területet , és én úgy vettem észre, hogy a rendszeres használat mellett ( kb.: 2 hónapja használom reggel -este ) halványodtak a sötét karikáim. 
Egy enyhe gyógynövényes illata van, de ez egyáltalán nem zavaró, felkenés után azonnal el is illan, legalábbis én nem szoktam érezni magamon. :) 

Szóval ez a termék nálam nagyon bevált, nagyon örülök, hogy megrendeltem . 
Van még itthon az Ecollagen -től szemkörnyék ápolóm, pontosabban az egész szett a birtokomban van, csak szegénykét kicsit háttérbe szorítottam a tesztelgetések miatt. Tehát van még itthon, viszont ezt az EcoBeauty szemkrémet újra fogom még venni. 

Ti próbáltátok már ? 

Rena 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése