2020. június 26., péntek

Oriflame Divine Idol

Sziasztok! 

Hoztam nektek egy parfümös bejegyzést, mely nem másról mint az 
Oriflame Divine Idol illatáról fog szólni :) 



Magyarul: Isteni bálványt jelent. Az Oriflame nagy klasszikusának és méltán közkedvelt Divine EDT-nek a tovább gondolt változata. A Divine Idol egy EDP , az illat kreátor Lucaz Shieuzak, aki többek között tervezett már Givenchy márkának is parfümöt. Maga a parfüm 50 ml-es kiszerelésű,a parfüm csomagolása és üvege is fehér színű , a megszokott Divine stílus, kecses és kifinomult , akárcsak egy női alak, a kupak egy arany színú műanyag, amit én szívesen lecseréltem volna, szerintem nem igazán illik az üveghez.


Egy elegáns, kifinomult , női illat. Nekem személy szerint nagyon tetszett a katalógusban, élőben viszont már nem annyira. Nem a parfüm a ludas, hanem én. Én inkább a keleties, vaníliás, fás illatokat kedvelem, és hát bevallom őszintén, múltkor pakolászás közben végig nézve a parfümjeimen szinte csak ilyen stílusú illatokat találtam. ( Love potion, So fever, Amber elixir stb..) Ennek ellenére ezt a parfümöt is szívesen használgattam a nyári kánikulában, vagy esetleg egy eseményen remek választás lehet szerintem. Nem mondanám esti illatnak, mert nem tolakodó, egy irodába ülve munka közben sem érezném soknak.
Olyan hölgyeknek ajánlanám első sorban akik szeretik az írisz illatát, ez az egyik domináns illat ebben a parfümben a lágy púderes , kifinomult illatokat keresőknek.

Fejjegyek: mandarin, neroli, ribizli ezeket a friss , gyümölcsös illatokat érezhetjük kifújáskor.

Szívjegyek: bazsarózsa, fehér frézia, arany írisz illatát érezhetjük, kb.: 30 perc elteltével.

Alapjegyek: ámbra, ciprusos jegyek, pézsma, pacsuli ezt a parfüm lecsengésekor érezhetjük, akár napokig a ruháinkon, ez köszönhető az ámbrának és pacsulinak. Azok az illatok melyekben megtalálható az ámbra, pacsuli , szantálfa nagyon tartósnak bizonyulnak, ez teljes mértékben igaz erre az illatra is. A tartósságára ugyan is egy rossz szavam nem lehet.

Szóval összességben egy kellemes, nőies , elegáns illatként tudnám leírni. Ehhez a parfümhöz egy sportosan elegáns, vagy épp egy alkalmi öltözéket tudok elképzelni. Fiatal hölgyeknek való illat, első sorban olyan hölgyeknek , akik nem szeretik a nagyon kihívó, fűszeres parfümöket, viszont a kellemes, elegáns , visszafogottabb parfümöket előnyben részesítik.


Ti melyiket kedvelitek jobban a klasszikus Divine-t esetleg a Divine Idol-ra voksoltok ?

Rena

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése