2022. április 13., szerda

Avon Attraction Game for Her parfüm

Anno a blog indulásakor több parfümöt is mutattam , aztán ez valahogy lecsengett , pedig higgyétek el , hogy viszonylag elég sokat vásárlok ebből a termék kategóriából is . Mostanában az Avon - tól szereztem be jó pár illatot . Ígérem előbb - utóbb mindegyikről fogok bővebben mesélni. Most egy olyat hoztam melyet tesztelésre kaptam az Avon csapatától . Ez pedig nem más mint az Avon Avon Attraction Game for Her parfüm. 


Az üveg  elegáns , letisztult csak úgy , mint a többi Attraction illatnál . A lila szín szerintem jó választás volt, legalábbis nekem nagyon tetszik. Egyébként a kiszerelés 50 ml - es , de természetesen meg lehet vásárolni utazó méretben is ( 10 ml ) amit kényelmesen magunkkal vihetünk a táskánkba bedobva . De láttam , hogy ebben az illatban  testápolót is betudunk szerezni . 



Illatkategória : fás - ámbrás 

Fejillat : körtenektár, rózsabors, szederszósz

Szívillat : hipnotikus akkord, tubarózsa, étcsokoládé

Alapillat : tonkabab, ámbra, fás jegyek

Kifújáskor először egy gyümölcsös illatot érzek , ami egy negyed óra elteltével átvált egy mennyei csoki illatba de ne egy ilyen gejl , émelyítő illatot képzeljetek . Sokkal inkább egy elegánsabb , viselhetőbb csoki illatra gondolok. Amit köszönhetünk az ámbrának és a fás jegyeknek. 
Azoknak ajánlanám akik a különleges , mégis nőies illatokat keresik . 




Sajnos rajtam nem olyan tartós , tehát ezt napközben újra kell fújni , viszont kárpótolja , hogy tényleg nagyon bejött nekem ez az illat. Bár szerintem tudjátok, hogy én oda vagyok a különleges és fás illatokért. 
Szóval örülök , hogy kipróbáltam és szeretném megköszönni az Avon - nak , hogy elküldték nekem ! 

Ti próbáltátok már ? Mit gondoltok , kipróbálnátok  ? 

Rena 

2 megjegyzés:

  1. Abszolút! Ezek az illatjegyek nagyon vonzóak. Szederszósz? Étcsoki? Hmmm ❤️

    VálaszTörlés
  2. Szimatoltam már én is és nagyon tetszett ! 🥰❤️

    VálaszTörlés