2020. december 20., vasárnap

Blogmas # 20 Csak Csajoknak

Hát nem mostanában volt az első ilyen témájú  bejegyzés... bár az igazsághoz hozzátartozik az is , hogy az sem mostanában volt, hogy könyvet tartottam a kezemben,  ennek az időhiány a legfőbb oka . 😞 Pedig nagyon szeretek olvasni, na de hátha jövőre már több időm lesz , az olvasásra is. 😊Az első ilyen posztom is érdemes elolvasnotok, amelyben Sherry Argov : Miért a rosszlányokat szeretik a férfiak ? című könyvéről meséltem nektek .

Na és persze ne feledkezzünk meg a másik hasonló témájú könyvről sem , Majd hívlak , Baby ! melynek írói : Greg Behrendt és Liz Tuccillo. Ez utóbbi könyv is tartalmaz a maga humoros stílusában sok igazságot. A mai posztomban is hasonló könyvet hoztam  amelyben  titkos szabályokra bukkanhatunk....😁😁


Ellen Fein , Sherrie Schneider : Titkos ​szabályok


Fülszöveg 

Hogyan hódítsuk meg a Nagy Őt? Eleged van már abból, hogy szombat este magányosan gubbasztasz a tévé előtt? Eleged van abból, hogy a férfiak, akiknek kitetted a lelked, más nőket vettek el feleségül? Eleged van az üresjáratokból és a kompromisszumokból? Van megoldás: A Titkos Szabályok. A Titkos Szabályok egyszerű tanácsok arra, miként bánj a férfiakkal, hogy ne csak futó kaland legyél, hanem a legcsodálatosabb teremtés a földön. Túl szép, hogy igaz legyen? Pedig érdemes kipróbálni a jól bevált praktikákat. Kövesd a Szabályokat, és meglátod, hogy a férfi, akit kiszemeltél magadnak, előbb-utóbb beléd szeret, és nemcsak megkéri a kezed, de mindig rajongani fog érted.

Először is azt szögezzük le, hogy a könyv nem most íródott , hanem még  abban az időszakban amikor is az ember nem mobillal a kezében ébredt vagy épp aludt el, tehát a vonalas telefonok idejében.  Az írónők eléggé szájbarágósan magyarázzák el azokat a csodálatos szabályokat. Ami nekem nem  volt annyira szimpatikus , hogy ők úgy fogalmaznak , mintha csak akkor lehetne sikeres egy kapcsolat ha ezeket a szabályokat követed.

 A másik dolog , hogy ezeket a nagy szabályokat nem ők találták ám fel , ( nekem a könyv azt sugallja , mintha ezt szeretnék elhitetni velünk ) hanem ezek olyan dolgok amelyeket ősidők óta használnak a magabiztos nagybetűs Nők! 

Ennyi negatívumot tudok felhozni a könyvvel kapcsolatban, mert hát az a helyzet, hogy sok igazságot tartalmaz. 
Mivel a könyv úgy 80 % -ban olyan dolgokat , viselkedés mintákat tartalmaz amelyet minden nőnek illene tudni, szóval ez egy valóban hasznos könyv amit nagyon is érdemes elolvasni , csak épp nem szabad ennek sem minden egyes sorát szentírásként kezelni. A könyv lényege , hogy szeresd és tiszteld önmagad !

Tippeket kaphatsz  arról , hogyan viselkedj egy olyan pasival aki tetszik neked, vagy épp hogyan rejtsd el a pasi előtt, hogy oda meg vissza vagy érte. Tanácsokat kaphatsz arról , hogyan viselkedj randi előtt , közben és után. Sőt arról is olvashatunk , hogy a férfiak viselkedése mit is jelent igazából. Ami viszont nagyon fontos, hogy a könyvben leírtak néha már a végletekig elmennek , szóval azért nem kell ám minden egyes szabályt halálosan komolyan venni.

 A könyv olvasása közben , úgy is lesz számtalan aha érzésed.  Ha esetleg az eddigi kapcsolataidban úgy érezted, hogy semmibe vesznek , kihasználnak , mindig te futottál a pasi után , mindig téged dobtak ki akkor ez a könyv kötelező számodra ! 
Azt viszont már most mondom, hogy nagyon hasonlít a fentebb említett Miért a rosszlányokat szeretik a férfiak ? könyvekhez. 

Rena 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése