2020. december 10., csütörtök

Blogmas # 10 Karácsonyi film ajánló

Tegye fel a kezét az aki miután elolvasta a bejegyzésem címét egyből arra gondolt , hogy a felsorolásban tuti , hogy szerepelni fog Kevin ! Tudjátok a Reszkessetek betőrök Kevinje ... hm...? Van akinek eszébe jutott ez a film ? Inkább úgy kérdezem van Karácsony Kevin nélkül ??? 😂😂😂Na de a lényegre térek , és mutatom , hogy én milyen Karácsonyi filmeket ajánlok a figyelmetekbe . Természetesen én már az összeset láttam , nagy részük nagyon tetszett na meg ezeket tudtommal nem ismétli egyik kereskedelmi csatorna sem minden egyes Ünnepnapon. 😉

Mennyasszonyt Karácsonyra 

Jessie Patterston csak a nagy Ő-re várt egész életében. Azonban a dolgok eddig soha sem alakultak az elképzelése szerint. Már háromszor eljegyezték, ám mind a hármat fel is bontotta. Most azonban színre lépett Aiden, aki talán tényleg a nagy Ő lesz. Az egyetlen bökkenő, hogy Jessie nem tud arról, hogy a sármos idegen fogadott a barátaival, hogy még karácsony előtt megnősül.



Szuperkarácsony

Holly sikeres a munkájában, a szerelemben annál kevésbé - hozzá illő, helyes kollégáját észre sem veszi, hiszen ő a tökéletes férfit keresi. Egy napon álmai lovagjába ütközik, ám ahogy egyre jobban megismeri, rá kell jönnie, hogy a tökély nem feltétlenül az igazi. A nagy Ő talán eddig is a szeme előtt volt, csak nem ismert rá?



Siklik a havon 

Hogy karácsonykor ne ragadjon a reptéren, Ashley Harrison  kénytelen elfogadni az idegen Dash Sutherland segítségét, aki épp most bérelte ki az utolsó szabad autót. A közös utazás során jobban megismerik egymást a fiatalok, kiskutyát fogadnak örökbe és egy félreértés miatt egy izgalmas nyomozásba is belecsöppennek.




Szerelem a végzeten 

Ennek a szerelmi történetnek a főszereplői Kate Backinsale és John Cusack, akik a karácsonyi bevásárlás alkalmával ismerkednek meg. Bár mindkettőjüknek komoly kapcsolata van, és nem engedik, hogy a dolgok komolyabbra forduljanak, a sors közbeszól…




Santa Baby 

Mary Class (Jenny McCarthy) a Télapó lánya, akinek tartania kell a frontot, míg édesapja beteg. Bár keveset tud arról, hogyan is működnek a dolgok az Északi-sarkon, bele kell rázódnia, ha meg akarja menteni a karácsonyt.



Le a kalappal karácsony előtt

Mia egy keményen dolgozó alkalmazott a kisvárosi karácsonyi kalapboltban. Főnöke mégis arra kéri, hogy tanítsa be fiát, Nicket arra a pozícióra amire ő is nagyon vágyott. Mia zavarónak találja a helyzetet. Nick egy tökfaragás kapcsán összebarátkozik a fiával Scottal ám a nő hirtelen támadt reményei Nickkel kapcsolatban szerte foszlanak, amikor a férfi nem jelenik meg a versenyen. Ezután Nicknek el kell döntenie, hogy valóban a kisvárosban szeretne-e maradni, vagy tovább áll.




CsaIádot Karácsonyra

Hannah Dunbar televíziós tudósítóként dolgozik. Magányosan éli mindennapjait, mikor egy régi szerelme váratlanul megkeresi őt. Karácsony közeledtével azon tűnődik, hogy sorsa miként alakulhatott volna, ha 10 évvel korábban másképp dönt. Élete ekkor fordulóponthoz érkezik, és reggel egy ismeretlen helyen ébred fel.




Az utolsó vakáció

Georgia Byrd egy áruház konyhai osztályán dolgozik és ahelyett, hogy titkos vágyait próbálná beteljesíteni, csak őrlődik és kínlódik borzalmas félénksége miatt. Mígnem egy napon az orvosa közli vele a hírt, hogy gyógyíthatatlan betegségben szenved és legfeljebb néhány hét lehet már csak hátra az életéből. Georgia az első sokk után elhatározza, hogy élete utolsó napjaiban úgy él, ahogyan eddig is szeretett volna. Felmond, kiveszi az összes megtakarított pénzét a bankból, és Európába utazik, hogy egy luxusszálló királyi lakosztályában, luxuskörülmények között, vidáman és felszabadultan várja a Kaszást. A felszabadult, semmitől nem félő, a pénzt két kézzel szóró víg kedélyű Georgia-ra mindenki felfigyel, és hamarosan számos udvarlója is akad, köztük egy szenátor, és egy szenvedélyes főszakács is...



12 karácsonyi randi 

Nem a legjobban indul a szenteste Kate számára, mivel vásárlás közben elájul egy plázában, majd rájön, hogy volt barátját már késő visszahódítani. Nem túl lelkesen indul a számára összehozott vakrandira, ami természetesen pocsékul sül el. Tehát, Kate szép fiatal szingli, aki karácsonykor randizik egy vadi új pasival, ősei örömére, neve Miles. Pár perc után otthagyja, mert ex-barátjával Jackkel is randija van. Jack azonban nem egyedül érkezik, hanem kutyájával, Maxszel és új barátnőjével, aki úgy néz ki, mint egy pompom csaj. Kiderül, hogy Jack gimnáziumi osztálytársa volt. Kate fogja Jack kutyusát, s lelép. Magányosan alszik el éjszaka, csak Ő meg Max, a kutya, majd arra ébred, hogy ismét az áruház padlóján fekszik. A sors különös fintora okán tizenkét alkalommal élheti át december 24-ét, valamint az első randiját Milesszal, a rendkívül szimpatikus fiatalemberrel. A tizenkét nap során ráébred, miket kell jóvá tennie önmaga és a körülötte élők életében, megtanulja, hogy tegye jobbá a kapcsolatait és, hogy hol kell keresnie a boldogságot. Amikor végre minden sínre kerül, számára is beköszönt karácsony napja.





Kamupasi – Karácsonyi eljegyzés 

A harmincas éveiben járó Hillary  egész életében próbált szülei kedvében járni, főleg előítéletekkel teli édesanyjáéban, aki eddigi minden döntését megkritizálta – főleg ha párválasztásra került a sor. Most azonban Hillary úgy érzi, hogy Jasonnel, a jóképű és sikeres ügyvéddel, aki még a kezét is megkérte, belenyúlt a tutiba, és a lány úgy dönt, hazaviszi őt a hálaadásnapi családi ünnepségre – és ezt jó előre is be is jelenti otthon. Igen ám, de mielőtt ez megtörténhetne, Jason dobja őt arra hivatkozva, hogy most a karrierje a legfontosabb. Nincs mit tenni, Hillarynak sürgősen találnia kell valakit, aki helyettesíthetné Jasont a családi hétvégén. Kapóra jön hát David , az interneten talált állástalan színész, akinek jól jönne egy kis munka, csakhogy egy sikeres ügyvédet nem is olyan könnyű eljátszani – főleg, ha az ember Hillary családi inkvizíciójával találja szemben magát.


Ti láttátok már valamelyiket ? 
Esetleg a felsoroltak között van a kedvencetek ? 

Rena 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése