2020. október 15., csütörtök

Palmolive tusfürdők

Ha tisztálkodási termékekről  van szó nekem nincsenek hatalmas elvárásaim . Ami nálam szempont az az , hogy jó illatuk legyen, ne szárítsanak , ár -érték arányban megfelelőek legyenek és persze az megint csak plusz pont, hogy ha jól habzanak. 😄 Az eddig próbált Palmolive tusik ezeket általában teljesítették , ezért is szoktam vissza -vissza térni a márkához, gondolok itt az új termékekre vagy épp azokra amelyek csak számomra újdonságok. 

Mivel én a tusfürdőből , habfürdőből mindig mást és mást veszek , természetesen amit nagyon megkedvelek azt újra szoktam vásárolni. Inkább úgy fogalmaznék , hogy kedvenc márkáim vannak amelyeknek szeretnék minél több termékével közelebbről megismerkedni. 😃 Ebben a posztban néhány Palmolive tusit mutatok ... 😊


Palmolive Summer Edition tusfürdő 500 ml

Ez egy nyári , limitált kiadás volt , már nem forgalmazzák, én az Akciósillat.hu webshop-ból  szereztem be. Sárga színű , géles állagú tusfürdő. Nekem személy szerint ez nem igazán jön be, sem az állaga , sem az illata. Nagyon sokat kell használni belőle, hogy habokat képezzen , a hidratáló képességével sem vagyok elégedett. 


Palmolive Naturals mandulás tusfürdő 500 ml

Ez a tusfürdő egy régebbi kiadás , azt hiszem , hogy megújult mára a csomagolása és a formulája is, ugyancsak az Akciósillat.hu webshop-ból vásároltam . Viszont ezzel a verzióval sincs gondom. Kellemes , enyhe mandula illat. Krémes állag , jól habzó formula. A hidratáló hatásával is elégedett vagyok.


Aztán itt van az a két Palmolive tusfürdő is amelyek nem rég szerepeltek a Kedvenceim között



Palmolive Gourmet Coffee Love tusfürdő 500 ml

Jaj ennek a tusfürdőnek annyira kellemes az illata , volt az a csoki azt hiszem Kapucíner volt a neve !? Na arra emlékeztet ennek a tusinak az illata, megunhatatlan 😍 Ha látjátok valahol , feltétlenül csapjatok le rá. Az állaga nagyon sűrű és krémes. Jól habzik , jól hidratál , tényleg nagyon bejön.


Pamolive Gourmet Vanilla Pleasure tusfürdő 500 ml

A másik kedvencem pedig a vaníliás tusfürdő . Ugyanazt tudom elmondani erről a termékről is , mint az előzőről. Nagyon sűrű, krémes állag. Jól habzik, jól hidratál , kevés mennyiség kell belőle így sokáig kitart ez az 500 ml -es kiszerelés. Ár -érték arányban tökéletes.

Ti szeretitek a Palmolive tusfürdőket ? 
Melyik a kedvencetek ? 

Rena 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése