2020. szeptember 15., kedd

Csak csajoknak ! Miért a rosszlányokat szeretik a férfiak ?

Arra gondoltam , hogy indítok egy sorozatot melyben megmutatom nektek én milyen csajos könyveket olvastam /olvasok ezután még pedig párkapcsolati témában.
Ti szeretitek az ilyen jellegű könyveket ?
Engem nagyon kitudnak kapcsolni , főleg az ilyen lightosabb , humorosabb hangvételű irományok . Egy -egy ilyen könyv egy délután alatt kiolvasható , és ha már csak annyit tud, hogy mosolyt csaljon az ember arcára már megérte leemelni a polcról.
A sorozat első részében mi másról is lenne szó, mint a méltán népszerű Sherry Argov könyvekről . Melyekből ki deríthetjük , hogy mi Jó kislányok vagy inkább Rossz lányok vagyunk .

Az első kötet a Miért a rosszlányokat szeretik a férfiak ? a második kötet pedig a Miért a rosszlányokat veszik el a férfiak ? címet kapta. A lényeg mindkét könyvben ugyanaz, szóval ha csak az egyiket olvastátok vagy épp meghozom e poszt után a kedvetek 😉😊 és elolvasnátok egyet akkor igazából semmit nem veszítetek, ha csak az egyiket vállaljátok be. Személy szerint nekem a második jobban tetszik.

Rosszlány = Magabiztos , sikeres , önálló Nő . Aki nem hagyja, hogy kihasználják , hogy hülyének nézzék és akikért a férfiak epekednek 😇😈


Miért a rosszlányokat szeretik a férfiak ?



Ismertető 


Sherry Argov: Miért a rossz lányokat szeretik a férfiak? című műve eredeti szempontból közelít ahhoz a kérdéshez, hogy miért találják a férfiak vonzónak a saját magukért kiálló, karakteres nőket. A hangvételében olykor pimasz és provokatív részleteket is felvonultató, a valóságot hűen ábrázoló könyv az olvasó elé tárja, hogy a férfiak szemében az erős karakterű nők miért kívánatosabbak a bólogató társaiknál. A miért a rossz lányokat szeretik a férfiak? számos, oly régóta áhított praktikus tanácsa, a kitűnő humorral ábrázolt valós életképek, a sablonosnak egyáltalán nem mondható a nő ezt mondja / a férfi ezt gondolja és hasonló összevető táblázatok, valamint a szerző válogatott vonzáselvei segítségével a két nem legmélyebben megbúvó kérdéseire ad választ.


Kinek ajánlanám ezt a könyvet ?


Azoknak a lányoknak mindenképpen akik 

  • párkapcsolati tanácsokat/ tippeket tartalmazó könyveket keresnek 
  • akik úgy érzik , hogy rájuk férne némi önbizalom
  • azoknak akik úgy érzik, hogy a Férfiak csak kihasználják őket
  • akik úgy érzik, hogy készpénznek veszik őket 
  • azoknak akik szeretnék kivívni az őket megillető tiszteletet 
  • na meg persze azoknak a lányoknak akik szívesen vennének a kezükbe egy önfeledt , humoros, mégis    tanulságos könyvet 

Miért ​a rossz lányokat veszik el a férfiak?



Ismertető 

Olyan szellemes kiáltvány, amely megmutatja a nőknek, hogy laza, alkalmi viszonyaikat hogyan alakítsák át elkötelezett kapcsolattá. A műben szerepelnek férfiakkal készített „tényfeltáró” interjúk is, amelyekben a következő kérdésekre kaphatunk részletekbe menő választ: Hogyan manipulálják a férfiak a kapcsolataikat azért, hogy elkerüljék az elkötelezettséget? Hogyan nyomkodják a férfiak szándékosan a nők „érzelmi gombjait”? Hogyan győzheti meg a nő a férfit, hogy az eljegyzés a férfi ötlete volt? Hogyan érheti el a nő egyetlen szó nélkül, hogy megkérjék a kezét? A Miért a rossz lányokat veszik el a férfiak? megkerülhetetlen olvasmány, legyünk akár egyedülállók, házasok vagy frissen elváltak, vagy legyen csak egyszerűen elegünk abból, hogy a családunk a fülünket rágja, hogy menjünk már végre férjhez. Megmutatja, hogyan áraszthatunk magabiztosságot, hogyan nyerhetjük el egy férfi szívét, és hogyan vívjuk ki azt a szerelmet és megbecsülést, amelyet megérdemlünk.

Kinek ajánlanám ezt a könyvet ?

Azoknak a lányoknak/ nőknek mindenképpen akik 

  • már nem elégszenek meg alkalmi vagy épp laza kapcsolattal 
  • akik kíváncsiak arra, hogy miként gondolkodnak a férfiak ? 
  • azoknak a hölgyeknek akik már régóta kapcsolatban élnek 
  • azoknak a hölgyeknek akik egy kicsit felakarják kavarni az állóvizet 😉
  • na meg persze azoknak a lányoknak akik szívesen vennének a kezükbe egy önfeledt , humoros, mégis    tanulságos könyvet 

Nos ez a két kötet nagyon megosztó. Van aki egyetért minden egyes sorával , míg mások azt mondják, hogy ezek a könyvek arra tanítanak, hogy az ember lánya játszmázon , manipulálja a férfiakat és használja ki , na meg persze legyen az elérhetetlen jégkirálynő. Én pedig azt mondom, hogy ez a két könyv arra tanít inkább, hogyan is legyél igazi Nő ! Olyan nő akit a férfiak tisztelnek, szeretnek és őrülten maguknak akarnak.

Ezek  a könyvek  arról szólnak , hogy ne a férfi legyen az életed középpontja, ne dobd el a barátaid , az álmaid , a céljaid egy kapcsolat, egy férfi kedvéért aki lehet , hogy pár hét múlva téged fog eldobni. Ez a könyv megtanít arra, hogyan is állj ki önmagadért , hogyan vívj ki tiszteletet , hogyan viselkedj nőként. Hogyan legyen jobb a párkapcsolatod.
Mit tegyél annak érdekében , hogy ne lábtörlőként, cselédként kezeljenek. 

Őszinte leszek , ezekben  a könyvekben nagyon új dolgokat nem fogtok találni, mert ami le van bennük írva azokat a dolgokat magunktól is tudjuk, viszont arra mindenképp jók, hogy tükröt mutassanak. 
Nem szabad azonban minden egyes sorát készpénznek venni, tudni kell a sorok közt olvasni. 
Én személy szerint azt vallom, hogy érdemes őket elolvasni . Főleg azoknak a hölgyeknek érdemes akik úgy érzik, hogy nem tudnak igazából a férfiakkal boldogulni, akik úgy érzik, hogy csak adnak de cserébe semmit nem kapnak vissza. 

Kutakodtam a neten, hogy honnan is lehetne beszerezni ezeket a könyveket, de sajnos nem találtam sehol őket, legalábbis reális áron nem 😟 amit sajnálok ,mert én is szívesen újra olvasnám őket 😊

Végül a kedvenc idézetem   : 
,, A férfiak a kihívást keresik, azt a nőt fogják szeretni, aki nem ugrik első szavukra, akit nehéz megszerezni és megtartani, aki tud nemet mondani, és aki köszöni szépen, jól elvan a pasi nélkül is, ha éppen úgy hozza a helyzet. És amint a férfi kezdi magától értetődőnek venni a nőt - nos, onnantól kezdve kezd vesztésre állni a nő szénája, hogy enyhe képzavarral éljek. " 
Ti olvastátok valamelyiket ?
Esetleg hasonló témájú könyvet? Szívesen venném, ha megosztanátok velem további hasonló olvasmányokat 😉😊

Rena 

képek : Bookline

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése