2020. április 19., vasárnap

Oriflame The One termékek # 1

Az Oriflame kínálatában 3 smink márka termékei közül válogathatunk . 
Van a prémium kategóriájú  Giordani Gold amely nem csak nagyon jó minőségű termékeket kínál, de oda figyelnek a gyártás során arra is, hogy az idősebb korosztály is a számukra megfelelő termékek közül választhasson. 

Aztán ott van ugye az On Colour amelyet személy szerint én inkább a tinik részére tudnám ajánlani. A termékek nagyon kedvező áron kaphatóak, számtalan színes, vibráló ajakrúzs, körömlakk és sok minden más áll rendelkezésünkre, csak győzzünk válogatni. 


Amiről pedig ebben a bejegyzésben bővebben fog szó esni az nem más, mint a közép kategóriás The One termék család. Ennél a márkánál rengeteg smink termék áll rendelkezésünkre. A Primertől a Sminkfixálóig mindent megtalálhatunk. 
Én most 3 termékről mesélek nektek, amelyeket volt szerencsém kipróbálni. 

The One EverLasting korrektor ( 5 ml )


Az elődje egy műanyag tubusban kapott helyet, ez a verzió pedig már egy műanyag flakon? -ba érkezik hozzánk , applikátoros megoldással. Az applikátor egyébként számomra legalábbis, tökéletes méretű nem túl nagy és nem is túl kicsi.
Igaz  csak felkenem vele a terméket, aztán szivaccsal dolgozom el, de így legalább nem kenek magamra hatalmas mennyiséget.


Az állaga krémes , inkább sűrű , viszont nagyon szépen eldolgozható.
A fedése nagyon jó, szépen eltünteti a sötét karikáim, és nap végéig ! ott marad, Nem tűnik el, nem kenődik. A bőrhibákra is tökéletes , bár én inkább a szemem alá és kiemelésre használom.
3 árnyalatban kapható, nekem a Fair Beige van meg.

Többször újra vettem. :) 

The One Hydra Matte A-Z krém SPF 30


A csomagolása puha műanyag bézs színű tubus, ezüst felirattal, amely 30 ml terméket tartalmaz. 
30 faktoros fényvédővel van ellátva , ez volt az amitől én féltem. A nagy testvére az A-Z Hydra krém is ugyanúgy 30 SPF , amely nálam folyamatosan irritációt okozott. 
Azt vettem észre, hogy azok az Oriflame  termékek amelyek fényvédővel vannak ellátva nálam nagyon nem működnek. Ugyanis amíg rajtam vannak ( ez lehet arckrém, alapozó stb...) addig konkrétan a szemem kifolyik tőlük. 

Ennél a terméknél szerencsére ezt nem tapasztaltam . Egy krémes textúrájú termék , könnyen eldolgozható, szépen terül a bőrön. A mattításról szólva nem eredményez maszkhatást :) annál sokkal természetesebb eredményt érhetünk el. A fedését én olyan enyhe/ közepesnek mondanám, inkább egységesebb bőrtónust eredményez. 
Tehát akinek nagyobb és látványosabb bőrhibái vannak azok használjanak mellé korrektort. 
A tartósságát illetően az lehetne kicsit jobb , bár mellette szól, hogy órák múlva nem tocsog az olajtól a bőröm. Nem szárít, nem emeli ki a száraz részeket. 


The ONE Everlasting Sync alapozó


Ez az alapozó néhány hónapja jelent meg az Oriflame kínálatában, a The One EverLasting alapozó utódjaként.
Személy szerint én az EverLasting alapozót imádtam, ezt az EverLasting Sync alapozót már nem annyira.
Na de nézzük részletesebben , kezdem a pozitívumokkal.

Először is, 15 árnyalatban elérhető tehát bármely bőrtónussal rendelkező személy könnyen megtalálhatja a számára tökéletes árnyalatot.
Maga a termék 30 ml -es kiszerelésben elérhető, és még SPF 30, UVA-védelemmel is el van látva.
Könnyed, krémes textúrájú termék , szépen terül a bőrön , közepesen matt fedésű, ezáltal szép természetes hatást érhetünk el vele.

30 órán át tartó hatást ígér , amit nyilván én nem tudtam letesztelni, de azért egy 8-10 órán át fenn maradt , már amikor úgymond normálisan feltudtam kenni magamra 😪 és igen át is tértünk a negatívumokra.
Ami az lenne, hogy borzalmasan irritálja a szemem , de olyan szinten , hogy amikor ezt használtam konkrétan csípett, égetett és szó szerint nem láttam ( pedig higgyétek el, hogy nem a szemembe kentem az alapozót 😂 ) rettenetesen könnyezett tőle a szemem , aminek az lett a következménye persze, hogy az egész elkenődött, lefolyt rólam.

Szóval ezt a terméket csak úgy tudom használni, ha nagy ívbe elkerülöm a szemkörnyékem ( a szem alatti területre egyébként korrektort szoktam felvinni, de ez az alapozó ha már a szemeim közelébe kerül , na akkor ott már baj van )

Nem igazán van használatban , amit azért sajnálok ,mert a finise és a fedése viszont tényleg megfelelő lenne, egy hétköznapi alapozónak .
Amit viszont már kitapasztaltam, hogy akkor vannak hasonló jellegű problémáim az Oriflame termékekkel , ha az adott termék fényvédőt tartalmaz, szóval ez lehet a ludas ennél is. 

Ti próbáltátok már a posztban szereplő termékek valamelyikét ? 

Rena 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése