2020. április 26., vasárnap

Oriflame Novage True Perfection

Ebben a bejegyzésben az Oriflame prémium minőségű arcápolási márkájáról fogok írni, mely nem más mint a Novage.
Azon belül is a Novage True Perfection termék családja, melyet 20 éves kor felett ajánl az Oriflame.


A Novage termékek az Oriflame prémium kategóriás arcápolási márkája. A Novage egy öregedésgátló hatású arcápoló család , amely külön szetteket kínál különböző korosztályú hölgyek részére. Sőt a férfiakra is gondoltak, számukra is kínálnak egy külön szettet , amely a Novage Men szett.
A Novage termékek bőrfiatalító technológiákat és bőrvédő hatású növényi őssejtkivonatokat tartalmaznak.
Természetesen a termékek nem csak szettben , hanem külön-külön is megvásárolhatóak, bár szettben szerintem jobban megéri.
A szettek mellett kiegészítő arcápolási termékek is rendelkezésünkre állnak , arcmaszk, peeling, arcolaj, primer stb...


Nézzük milyen szettek közül választhatunk :


  • Bright Sublime : Minden korosztály számára / Pigmentfoltok kezelésére
  • True Perfection : 20 év fölött
  • Ecollagen : 30 év fölött
  • Ultimate Lift : 40 év fölött
  • Time Restore : 50 év fölött
  • Novage Men : Minden korosztály számára

Én felváltva szoktam vásárolni a felsoroltak közül a True Perfection és az Ecollagen szettet. A True Perfection-t inkább tavaszra, nyárra. Az Ecollagen-t pedig ősszel és télen szeretem használni, mivel ilyenkor egy táplálóbb , vastagabb krémre van szükségem, a True Perfection egy könnyedebb , zsíros bőrre ( Nekem is ilyen a bőrtípusom ) is megfelelő termék család.
Na de most csak a True Perfection -é a főszerep.

A szett ára : 14 999 ft. A termékeket ha külön-külön vásároljuk akkor az : 23 995 ft-ot jelent.
Ezért mondtam, hogy szettben éri meg jobban !
Nekem , mivel én regisztráltam Törzsvásárlóként a szett : 11999 ft -ba kerül.  Nem mindegy , igaz ?


A szett egyébként egy szép , fehér díszdobozban érkezik. ( Ne haragudjatok de , már vagy 3 hónapja használom a termékeket , és amikor megérkezett nem fotóztam be, ezért nem tudom megmutatni, de az Ecollagen szettnél ezt majd pótolom 😊 )

A szett tartalma :

- Novage Supreme arctisztító zselé


Bisabol tartalommal gondoskodik a nyugtató hatásról, míg az E .vitamin hidratálja és antioxidánsként védi a bőrt.
Ezt a terméket reggel és este használom, sminklemosó vagy micellás víz után Én mindig használok még arctisztítót is. Ez egy géles állagú, nem túl sűrű termék. Igazából szépen leszedi a szennyeződéseket, az esetleges smink maradványokat. Nem egy túl habzó termék amit Én sajnálok, tudom, hogy jobb az ilyen habzás fokozókat kerülni , de én valahogy ilyenkor érzem, hogy tényleg rendesen megtisztítja a bőröm az olyan termék ami jól habzik.
Nem csíp , nem okoz irritációt, parabén mentes, ahogy az egész Novage termék.
Mivel a szett tartalmazza így ugye elhasználom, de önmagában nem biztos, hogy megvenném.

- Novage True Perfection frissítő szemkörnyék ápoló


Koffeintartalma stimuláló hatású, tónusosabbá teszi a szemkörnyék bőrét.
Ezt a terméket az arctisztítást követően használom, reggel és este . Nagyon könnyed állag, gyorsan beszívódik. A görgős applikátor kicsit hűsíti a szemkörnyéket miközben felvisszük a terméket.


Igazából Én elégedett vagyok ezzel a termékkel, a szemem alatt eléggé ki tud száradni a bőröm, a szemhéj duzzadtság és a sötét karikák sem állnak messze tőlem, sajnos 😌 ezek csökkentésében, javításában sokat segít. A karikákat szépen halványítja,a duzzadtságot csökkenti és a hidratálásra sem lehet egy szavam sem.

- Novage True Perfection bőrtökéletesítő szérum


Instantglowkomplex mikrorészecskéket tartalmaz, melyek visszaverik a fényt, így a bőr optikailag ragyogóbbnak, simábbnak látszik.
Ezt a szérumot Én a hidratálókrémek előtt szoktam felkenni, ahogy a többi terméket is, ezt is reggel és este is használom. Azt már észrevettem, hogy ha használok szérumot ,akkor a hidratálókrémek is jobban kifejtik a hatásuk, de ugye ez is a dolguk. Ez a szérum szépen egységesíti a bőröm a felvitelt követően, simább és ragyogóbb lesz tőle. Ez viszont nem jelenti azt, hogy olajossá vagy épp kifényesítené, erről szó sincs.

- Novage True Perfection hidratáló nappali krém


Selyemfakivonatot és glikolsavat tartalmaz.
Természetesen ezt a terméket reggel használom az arcápolás befejezéseként. Egy könnyű kis hidratálókrém, hamar beszívódik. Nem zsírosítja el a bőröm, napközben nem fényesíti ki. Nagyon elégedett vagyok a hidratáló hatásával. Ez után a termék után Én nem mindig, de úgy az esetek nagy százalékában primert használok, ezután a termék után bármelyik primert szuperül fel tudom vinni, nem okoz gondot , nem csúszkál rajta, nem ,, kukacosodik "a termék. De primer nélkül is tökéletesen lehet rá sminkelni.

- Novage True Perfection bőrmegújító éjszaki krém


Ezt pedig éjszakára viszem föl, ez azért már egy sűrűbb, vastagabb krém. Kicsit több idő mire beszívódik, de ez engem mivel este már mást nem viszek a bőrömre föl engem nem igazán zavar. Nagyon szépen hidratál ez a termék is, reggelenként sokkal szebb, üdébb, simább, kipihentebb a bőröm.

Összegezve : Ezek a termékek együttes használatával sokat javult a bőröm állapota. Nyilván az is sokat jelent, ha egy márka termékeit használjuk , arcápolási rutinként. A bőröm egységesebb, hidratáltabb, üdébb, simább és szebb is lett.
Viszont most nem a True Perfection szettet vásároltam újra, hanem az Ecollagen szettet ami viszont már nem csak a hidratálásra , sokkal inkább a ráncok megelőzésére , a finom vonalak kezelésére fektet hangsúlyt, és hát így 30 után kell is a megelőzés. 😀😀

Rena 

2 megjegyzés: