Oldalak

2021. július 15., csütörtök

Oriflame rendelés 8-9 - es kampány

Nem sok mindent rendeltem most az Oriflame -ből mivel megmondom őszintén rengeteg termékem van a márkától  , ami a katalógusban épp akciós az nekem nagyrészt már meg van . Na meg más márkáktól is rendszeres vásárlok , és mostanában igyekszem inkább olyan dolgokat beszerezni melyekre szükségem van vagy épp nagyon nagy késztetést érzek a kipróbálására. De azért egy pár dolgot így is rendeltem ezeket  meg is mutatom . Viszont ! A következő katalógusuk tartogat néhány olyan újdonságot amelyeket bűn lenne kihagyni ... 😍 de azt majd egy másik posztban 😉



Az Oriflame Feminelle intimlemosói évek óta nagy kedvenceim. Próbáltam már más márkáktól is , de nekem személy szerint ezek azok amelyek igazán beváltak. Újra és újra visszatérek ezekhez , nem tudnám megmondani hányszor vásároltam őket újra , de az biztos , hogy számtalan alkalommal. 
Mivel Anyukám is ezt használja  vettem belőle többet, így egy jó pár hónapig biztos elég is lesz. 




A legutóbbi Oriflame ajánlómban mutattam Nektek ezt az új nyári lábápolási szettet  , melyet én is beszereztem. A Feet Up termékeit is kedvelem , ezek a limitált kiadásúak nagyon jó illatúak mindig , na meg ugye ezek olyan dolgok melyekre szükség is van a mindennapok során. De ha egy tuti megoldást keresek a lábápolásra akkor az Oriflame Feet Up Advamced termékeit szerezem be. 



Na igen ! Szóval arról van szó , hogy az Oriflame Optimals összes terméke új külsőt kapott , és még néhány szuper összetevővel is felruházták őket. Az Even Out termékeit én nagyon szerettem a megújulás előtt , így gondoltam első körben kipróbálok egy -két termékeit az újdonságok közül aztán meg majd látom mennyire válnak be , és lehet beszerzem a többit is . 
Egyébként ha nem ismered az Oriflame arcápolási termék családját elárulom, hogy a Novage a prémium arcápolási márkája , ami valóban nagyon jó és minőségi , aztán van ugye az Optimals ami egy erős közepes , tehát ha hasonló minőséget keresel , mint a Novage csak épp olcsóbban akkor Optimals. 😊



Végül egy mini cukiság 😍 Ezt is mutattam már ebben a posztomban .  Az OnColour limitált kiadású #LittleMatte ajakrúzsai . 5 árnyalatban elérhetőek ezek a kis csodák . Nekem nagyon sok On Colour rúzsom van az állandó termékekből , viszont ebből mindenképp akartam egy árnyalatot. 


Én a Hot Plum árnyalatot választottam . De szerinem már tudjátok rólam , hogy ha rúzs akkor a vörös , lila , mauve ...😄 jön nálam általában szóba . 

→ On Colour ajakrúzsokról szóló bejegyzésem

Nos ezeket szereztem be mostanában az Ori -tól. Viszont mindenképp látogassatok vissza mert hamarosan mutatom mit tartogat a 10 -es katalógus. 😉😊

Rena 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése