Oldalak

2021. április 1., csütörtök

Elfogytak ( 2021. Március )

Megint eltelt egy újabb hónap , ami azt jelenti, hogy ... Elfogytak poszt 😍 Viszonylag sok termék fogyott el Márciusban nálam , amiket most meg is mutatok Nektek, van közte olyan ami már szerepelt itt a Blogon többször is Haul , Termékteszt vagy egyéb bejegyzések kapcsán . Ha kíváncsi vagy miket végeztem ki a múlt hónapban görgess tovább ...😁

Ahogy azt már megszokhattátok most is próbálok kategóriák szerint haladni . Kezdem az arcápolási termékekkel , mint mindig. Nálam ezek valami hihetetlen gyorsan fogynak 😅


Az Avon Care Aloe vera és uborka arctisztító gél pozitív csalódás volt számomra , sokkal rosszabbra számítottam. Egy gél állagú arctisztító , amit reggelente szívesen használtam , mert nem szárított , sőt puha és selymes volt a bőröm használat után. A smink maradványok eltávolításához számomra ez a termék kevésnek bizonyult , ezért is használtam éjszakára másik terméket. 
Viszont azoknak akik egy olcsó arctisztítót keresnek , ami inkább hidratáló hatású tudom ajánlani. igazából lehet én is újra veszem vagy őt vagy valamelyik testvérét. 

Neutrogena hydro boost arctisztító hidratáló gél is elfogyott nálam , igazából szerettem , de valahogy többet vártam tőle , lehet csak a nagy hype miatt van hiány érzetem . Nem tudom még , hogy őt újra venném e , mert annyira nem ájultam el tőle . Viszont a Neutrogena felkeltette az érdeklődésem , és van még jó néhány termékük amely izgatja a fantáziám. 

Mixa acne tonik erről a termékről 2 poszttal ezelőtt írtam , a Drogériás Kincsek #3  című posztban , teljesen rendben van szerintem ez a termék . Az ára is és a hatása is megfelelő számomra , szerintem őt is újra veszem majd valamikor , mivel jelenleg van még vagy 4 bontatlan  tonikom itthon. 
Egyébként nézzetek szét a Mixa termékek között , az összetevőik és a hatásuk a termékeknek , nagyon hasonló a Gyógyszertárakban kapható termékekéhez , csak ugye sokkal olcsóbb . 

L'Oréal Age Specialist 35+ ránctalanító hidratáló nappali és éjszakai arcápoló ez a két hidratáló krém belopta magát a szívembe , a tél folyamán ezeket használtam és teljesen elégedett voltam velük , ők is szerepeltek a Drogériás Kincsek #3  posztban , de készült velük Termékteszt poszt is . 

Oriflame EcoBeauty szemkörnyékápoló krém erről a szemkörnyékápolóról még tavaly írtam , itt találjátok azt a bejegyzésem . Szerintem azóta már vagy 2 alkalommal újra vettem, nagyon szeretem , szépen hidratál , nem irritál , viszonylag a karikáimat is tudom vele csökkenteni 😃 Egyébként nem rég beszereztem az Oriflame-től a Royal Velvet szemkrémét is arra is nagyon kíváncsi leszek. 


Akkor ugorjunk át a tisztálkodásra , elfogyott egy Palmolive Naturals Almond & Milk tusfürdő is a hozzátartozó folyékony szappannal együtt , ha jól emlékszem ez a két termék egy Karácsonyi csomagban lapult . Alapból szeretem a Palmolive termékeket , mivel nagyon jól hidratálják a bőröm , mindig szívesen használom a márka termékeit , szóval őket is simán újra venném. 

Ami viszont nem lett a kedvencem és elég lassan fogyott is el , az az Oriflame Be Merry habfürdő ami egy Karácsonyi limitált kiadású termék volt . Az illata az iszonyatosan jó , a vanília , fahéj és alma igazi Karácsonyi hangulatot idéz  . Viszont mivel egy gél állagú habfürdő így a hideg időben eléggé szárító hatású volt , nyárra viszont nem ezt választanám az illata miatt. 

Az Oriflame Silk Beauty borotvazselé is elfogyott , ezt a terméket már nem forgalmazzák egyébként . Igazából tette a dolgát , megkönnyítette a borotvával történő szőrtelenítést ha gyorsan kellett ˝cselekedni ˝ és nem volt idő epillálásra . 

A Fa Island Vibes Fiji Dream deospray már az előző Elfogytak posztban is szerepelt  , újra vettem és megint csak kiürült egy újabb flakon 😁 még mindig nem untam meg szóval , nem ez volt az utolsó darab belőle. 


Végül kettő hajápolási termék ,a Dove Regenerate samponról is áradoztam már , itt tudtok róla  olvasni nagyon szerette a hajam szépen hidratálta és pihe -puha lett tőle . A Dove 1 perces Super  balzsam viszont nem durranás , egyébként ezt egy másik verzióval együtt a Rossmann kiárusított termékei között találtam amikor megvettem , így ez nyilván már kivont termék. Nem sok mindent vettem észre a használatával, talán picivel könnyebb volt kifésülni hajmosás után ..? Elhasználom természetesen a másik verziót is , de ezeket nem venném újra ha forgalomba lennék sem. 

Na ennyi lett volna a Március hónap elfogytak posztja, remélem tetszett Nektek , vagy esetleg mutattam valamit aminek a kipróbálásához megjött a kedvetek és pozitív tapasztalatokhoz juttok a termék használatával. 😊

Ha esetleg Te is kedves Olvasó próbáltad már a fenti termékek valamelyikét akkor szívesen venném ha megosztanád velem a saját tapasztalataid 😊 Egyébként ne feledjétek ! Az , hogy nekem valami bevált , vagy épp az ellenkezője , az nem jelenti azt , hogy Nektek is ugyanez lesz a tapasztalatotok ! Szóval vegyétek figyelembe, hogy ez kizárólag csak az én saját véleményem. 

Rena

6 megjegyzés:

  1. Köszönöm, jó olvasni a beszámolóidat! Ezek közül a Palmolivet használtam már én is, szerettem.

    VálaszTörlés
  2. A Fa dezodort nagyon szeretem én is, nagyszerű illata van🥰

    VálaszTörlés
  3. A Fa dezodort nagyon szeretem én is, nagyszerű illata van🥰

    VálaszTörlés
  4. A Fa Fiji Dream deo spray és a Palmolive termékek nálam is jártak már és elő is fordulnak olykor újra és újra mert kedvelem őket az illatuk és az áruk miatt főleg ha kedvezmény is van rájuk 😊! Ár-érték arányban tényleg teljesen jók 🙂🤗

    VálaszTörlés