Oldalak

2021. március 31., szerda

Webshop szemle : Notino #3

Nem mostanában volt az utolsó webshop ajánló  posztom , sőt nagyon rég volt már ilyen , na de most hoztam egy újabb Webshop szemlés bejegyzést. Egyébként a régebbi posztokban írtam a Make Up Plázáról és az Akciósillat webáruházról is lessétek meg azokat a posztokat is. 
Viszont ma a Notino -ról lesz szó , bár ezt a webshopot szerintem senkinek sem kell bemutatni. 😊



A Notino -nak Budapesten 2 üzlete is van, így aki Pesti személyesen az üzletben is átveheti a csomagját. 
A Notino webshopban számtalan márka , a kisebb gyártóktól a világmárkákig mindent megtalálsz , sőt ha olyan kozmetikumot , parfümöt , sminkterméket keresel amelyet már nem gyártanak akkor a Notinon  még jó eséllyel betudod szerezni, tehát érdemes körülnézni . 

Rendelés 

Csak úgy , mint bármely más webshop-ban itt is csak kiválasztod a kívánt terméket , bele teszed a kosárba , megadod a szükséges adatokat és kiválasztod a számodra megfelelő fizetési módot . 
A webshop -ban többek közt tudsz katalógus terméket is vásárolni pl.: Avon , Oriflame 
Megtalálhatóak a Patikákban kapható termékek , többek között  Bioderma , La Rocher  Posay , Eucerin stb.... 
Na meg számtalan drogériás márka termékei is , Garnier, Nivea , Essence, Catrice és így tovább. Összesen 1150 márkától válogathatunk kedvünkre. 

Szállítás 

4 opció közül választhatunk 

- Személyes átvétel : 300 ft 
- Express One Hungary : 790 ft 
- GLS : 990 FT 
- Csomagküldő  - átvevőhely  : 790 ft

Fizetés 

Itt is 4 féle mód lehetséges 

- Bankkártyával ( online ) 
- Készpénzzel vagy kártyával az üzletben( személyes átvétel ) 
- Banki utalással 
- Utánvéttel 

A szállítási idő 1-2 munkanap. 

Ügyfélszolgálat 

Nagyon készséges és segítőkész a csapatuk. A múltkori rendelésemnél megjegyzem Ünnepek előtt történt , úgy esett , hogy amikor is érkezett volna a csomagom ( azt hiszem , hogy kettő nap múlva lett volna a szállítás a rendelés leadása után ) eszembe jutott , hogy a szállításnapján nem leszek itthon és egyik családtagom sem . Így felhívtam az Ügyfélszolgálatot , akik szinte rögtön ! fel is vették a telefont , majd kértem, hogy ha van erre lehetőség legyenek szívesek késleltetni a csomagom , erre ők azt válaszolták , hogy nagyon szívesen segítenek a problémám megoldásában és én mondjam meg , hogy melyik nap lenne megfelelő a számomra és akkor fogják kihozni, ez aztán így is történt. 😊

Ajándékok / Akciók 

Folyamatosan más és más akciók elérhetők a webshop -ban. Pl.: ha egy bizonyos összegben vásárolsz egy adott márkától akkor egyéb értékes ajándékokat kapsz mellé. Vagy épp ha egy meghatározott terméket vásárolsz akkor a szállítás ingyenes. De inkább nézzétek meg ezeket az ajánlatokat ide kattintva

Ti vásároltatok már a Notino webshop -ban ? 

Rena

2 megjegyzés:

  1. Még nem vásároltam innen, de aktuális lesz, nincs kedvem boltba menni, úgyhogy köszi az ötletet!

    VálaszTörlés