Oldalak

2021. április 2., péntek

Áprilisi Farmasi Haul

Egy újabb csomagom érkezett a Farmasi -tól , amiben néhány smink terméket rendeltem magamnak , és kaptam 2 ajándékot is. Ha kíváncsiak vagytok , hogy én miket szereztem be , akkor görgessetek tovább.... 😉


Kezdem akkor azokkal a termékekkel amelyeket én rendeltem . Innen is rendeltem egy sminkszivacsot , azért írtam , hogy innen is , mivel a Rossmann -ból is beszereztem egyet . Még nem próbáltam ki a Farmasi szivacsot , de így első tapintásra nagyon puhának tűnik, szerintem sminkeléskor sem lesz vele gondom, de majd beszámolok róla, hogyan is muzsikál. 

- Magic Sminkszivacs : 1799 ft



Ez a korrektor is megtetszett nekem a leírás alapján ami szerint  " Tökéletesen semlegesíti a bőrhibákat és a színkülönbségeket. Eltünteti a szem alatti sötét karikákat és a fáradtság jeleit. Hosszantartó hatású. Energiával tölti fel a bőrt, valamint ragyogó hatást kölcsönöz "  ... de rendes leszek és ha a szemem alatti sötét karikákat eltudja fedni akkor már jóban leszünk. 😇
Én egyébként Light Ivory árnyalatban rendeltem. 

Folyékony Korrektor : 1699 ft 


Elég sokat filóztam a Farmasi BB és CC krémek között , végül az utóbbinál tettem le a voksom , mivel mindkettőről csak pozitív véleményt hallottam. Egyszer már próbáltam egyébként messzemenő következtetést még nem szeretnék levonni, viszont annyit elárulok , hogy a finise az nagyon tetszik , bár az árnyalat picit sötét nekem, amint azt látjátok a Medium tehát a sötétebbet rendeltem meg , mivel a másik Light , ami szerintem meg túl világos lenne. Mindegy egy kis korrektorral majd javítok rajta. 

CC Krém :  3199 ft 


Aztán itt van ez a kis szépség , egy paletta melyben helyet kapott egy pirosító, egy highlighter és egy bronzosító na meg egy jó kis tükör . 



Paletta 3 az 1-ben : 3999 ft 

Végül mutatom azt a 2 terméket amelyeket ajándékba kaptam. 😊


Itt van egy parfüm , az Omnia Edp , amit én magamtól biztosan nem vettem volna meg, mivel nagyon nem én vagyok. A csomagolása egyébként tetszik , letisztult , elegáns üvegben érkezik , de ami benne van , maga az illat... hát én nem igazán tudok ezzel azonosulni. Egy nagyon lightos , virágos illat , egyébként azt már említettem Nektek, hogy én inkább a fűszeresebb , keleties, fás illatokat preferálom. Ezt szerintem tovább ajándékozom Anyukámnak , ő sokkal inkább kedveli a virágos kategóriájú illatokat. 
 

A másik és egyben utolsó termék pedig ami a csomagomban lapult ez a tusfürdő kókusz illattal , ennek az illata viszont nagyon tetszik. 


Ez lett volna tehát a Farmasi csomagom tartalma. Nektek melyik termék tetszik a legjobban ? 

Rena 

6 megjegyzés:

  1. A paletta és a CC krém. Mindkettőt használom és szeretem. 🙂

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na az jó , remélem nekem is pozitív véleményem lesz róluk ☺

      Törlés
  2. A tusfürdőt már rég szeretném kipróbálni, és a korrektor is érdekel! Várom a véleményed róla

    VálaszTörlés