Oldalak

2022. június 6., hétfő

Miss Sporty újdonságok

Sokan vártátok már a Miss Sporty újdonságairól szóló posztom , és most végre sikerült ezt is elhoznom ( megjegyzem sokkal előbb szerettem volna megosztani a termékekről a tapasztalatom, de egyszerűen egy perc nyugtom nem volt az elmúlt hetek , hónapok alatt ) Nos a Miss Sporty egy fiataloknak szóló dekorkozmetikai márka , nagyon baráti áron elérhető termékekkel . ( Ha esetleg valaki nem hallott volna eddig róluk ) Viszont a személyes tapasztalatom , hogy némelyik terméke vetekszik a High end termékekkel, konkrétan gondolok itt az egyik legnépszerűbb szempillaspirálra mely nem más mint a Studio Lash 3D Volumythic spirál ami kb.: 1000 - 1200 ft -ba kerül . 

Itt olvashattok még több Miss Sporty termékről




A márka tavasszal előállt egy csomó új termékkel , ezeket be is mutattam nektek , de ide kattintva megtudjátok nézni ha esetleg lemaradtatok volna a posztról 
Ebben a posztban szereplő termékeket én pr ajándékként kaptam a márkától , tehát nem a saját pénzemen vásároltam !
 



Az újdonságok között helyet kaptak ajakrúzsok is szebbnél - szebb árnyalatokban , én kettő árnyalatot is kipróbálhattam az  új Color to Last Matte krémes ajakrúzsokból. A nevükben szerepel a matte , bár én ezeket inkább szatén mattnak nevezném. Nagyon krémes rúzsokról van szó , egyszerű őket felvinni szájkontúrceruza nélkül is szépen mutatnak. A krémességükből adódóan kellemes viselni , nem szárítják az ajkam, nem emelik ki a száraz részeket , inkább hidratálják. Mivel hagyományos rúzsokról van szó , ezek nyilván az evést - ivást nem bírják jól de ezt nem is ígérik. Egyébként engem az egyáltalán nem szokott zavarni ha egy rúzst napközben újra kell kenni , azért van , hogy használjuk nem !? 😁




Az egyik a Precious Nude amely egy gyönyörű nude árnyalat , mely tökéletes a hétköznapokra , de ugyanakkor egy alkalmi  sminkhez is teljesen jól passzol , mivel egy elegánsabb árnyalat számomra. 





A másik árnyalat pedig a Silk Nude mely már egy picit rózsásabb, mályvásabb árnyalat de ez is nagyon szép , és őt is simán viselem alkalmibb és hétköznapi sminkhez egyaránt. 







Perfect to Last Camouflage Multitasker korrektor

Ez a korrektor 4 árnyalatban elérhető , én a 40 -es Ivory árnyalatban kaptam , ami tökéletes a sötét karikáimnak 😁 A mennyiséget tekintve 11 ml,  tehát kiadós , sokáig elég lesz . 

 
 

Az applikátor hatalmas , viszont lehet vele dolgozni engem nem zavart a mérete. Maga a korrektor egy sűrű , krémes textúra . Hamar szárad tehát felvitelt követően érdemes egyből eldolgozni, hogy szép legyen az eredmény ,na meg mindenképp alá kell hidratálni , mert kitudja emelni a száraz részeket , apró ráncokat. Viszont ebből kifolyólag következik, hogy nagyon jó a fedése , én legalábbis nagyon meglepődtem rajta . 




Szóval ha egy magas fedésű korrektort kerestek , akkor Miss Sporty Perfect to Last Camouflage Multitasker korrektor. A tartóssága is rendben van , egész nap ott van , nem kenődik, nem mászik el. Ahogy írtam előbb egyedül abba tudok belekötni, hogy szükséges jól alá hidratálni ... bár ez egy olyan dolog , hogy az én szem alatti területem eléggé száraz és igazából szinte mindegyik korrektor begyűlik az apró kis ráncocskáimba ( amivel biztos nem vagyok egyedül a világon ) így lehet , hogy másoknak nem fog ilyen gondot okozni... szóval , hogy rövidre zárjam , szuper  kis termék ez amit nem szabad kihagyni. 😀




Miss Sporty Studio Lash vízálló szempillaspirál 


A spirál keféjét egy homokórához tudnám hasonlítani , egyébként természetes sörtéjű. Elég könnyen betudtam festeni az összes pillát még a belső szemzugban is , szerencsére nem az a bumszli kefét kapjuk , amit én nem nagyon kedvelek. A színét illetően egy igazi mély feketéről van szó . Egy rétegben olyan kis természetes az eredmény , kettőben azért már látványos a dúsító hatás. 




Pár másodperc alatt megszárad de ezután lerobbanthatatlan 😄 De tényleg , ez ott van egész nap a szempilládon , nem pereg , nem kenődik és a lemosás sem olyan egyszerű ám. Sima micellás vízzel ez nem jön le maradéktalanul , kell bizony a két fázisú olajos lemosó. 




Teljesen rendben van egyébként ez a szempillaspirál , akinek hozzám hasonlóan rejtett szemhéja van és tudja milyen érzés amikor a felső szemhéjra kenődik a festék  azoknak szerintem érdemes lenne kipróbálni . Illetve persze mindenki más figyelmébe ajánlom aki egy tartós szempillaspirálra vágyik amely nem mellesleg a megfizethető kategóriába esik. 

Bevallom nem taszította le a trónról a Studio Lash 3D Volumythic spirált ...😋 mert még mindig ő nálam a N1 ... 😍 



Szerintem a Miss Sporty újdonságok nagyon jól sikerültek , én nagy örömmel nyúlok értük nap mint ap. A jövőben pedig nagyobb figyelmet fogok fordítani a márkára. 

Ti próbáltátok már az újdonságokat ? 

Rena 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése