Oldalak

2022. június 5., vasárnap

Eveline termékteszt ( kozmetikumok )

Az Eveline márkáról volt már szó itt a blogon , abban a bejegyzésemben a smink termékekről meséltem kicsit,  itt találjátok . Most pedig mutatok pár kozmetikumot , arcápolókat, arcszérumot , kézkrémet, lábradírt ... ha érdekel ezekről a véleményem görgess tovább...😉



Vit C Energy tisztító micellás gél narancskivonat+ aloe vera 3az1-ben 

Kezdeném egy arctisztítóval , mely 200 ml -es kiszerelésű . Műanyag flakon , pumpás adagolóval ellátva, mindenképp plusz pont. 👍 Egy könnyű állagú gél , mely jól habzik , nagyon szépen eltávolítja a szennyeződéseket , a smink maradványokat. A használatot követően a bőröm puha, selymes tapintású , nem feszült , nem húzódott. Az illata valami mesés , egy igazi citrusos , friss illat . Nyáron na meg az álmos reggeleken igazi felfrissülés . 😊 A bőröm is üdébbnek , ragyogóbbnak tűnik tisztítás után. Kombinált / zsíros bőrre ajánlott a használata. 
Ára : 1299 ft 




Folytatom akkor egy arcradírral ,majd következzenek a krémek és egy szuper kis szérum. 




Beauty& Glow Természetes arcradír 2 az 1-ben

75 ml -es kiszerelés , puha , műanyag tubusban. 2 az 1 -ben termék mivel alkalmazhatjuk fizikai arcradírként is ( nedves bőrbe masszírozzuk majd bő vízzel lemossuk )  ha pedig felvitelt követően a bőrünkön hagyjuk egy 10 percre ( és ezt követően mossuk le )  akkor peelingént funkciónál . Elég megtévesztő volt számomra amikor először nyomtam ki a terméket a tubusból , mert nagynak találtam a benne lévő szemcséket , amiből arra következtettem, hogy ez egy durvább radír lesz. De tévedtem mert nagyon kíméletesen távolítja el az elhalt hámréteget . Nem tapasztaltam semmilyen irritációt , nem szárította a bőröm , bár a hidratálásra én mindig oda figyelek. 
Szépen tisztítja a pórusokat , aki mitesszerektől szenved annak érdemes kipróbálnia . 
Ára : 1099 ft 





Beauty & glow hidratáló és tápláló krém

Maga a krém világos kék színű ( sajnos a képen nem látszik ) puha tubusban érkezik és 75 ml -es kiszerelésű. 
Nagyon könnyed formulájú krém amely pillanatok alatt a bőrbe szívódik , nem hagy maga után ragacsos érzetet . Nem fog csillogni a bőrünk , csupán egy egységesebb , üde és egészségesen ragyogó bőrképet kapunk. 
Néhány szuper összetevő : hyaluronsav, aloe vera, kókusz víz, probiotikum . Továbbá argán , tsubaki, kókusz, moringa, és  szőlőmagolaj. 
Ára : 1899 ft 





Beauty & glow mattító és méregtelenítő krém

Ugyancsak 75 ml -es kiszerelés puha tubusban , viszont ez a krém már világos zöld színű. Az állaga nagyon hasonló a Water Bomb - hoz , ez a krém is nagyon hamar a bőrbe szívódik , ez  viszont már a mattító hatású . Jó választás lehet zsíros , pattanásos bőrűek számára. Nekem személy szerint jobban tetszik az előző Water Bomb mivel , amikor elkezdtem ezeket a termékeket használni akkor eléggé száraz volt a bőröm és szinte felüdülés volt használni. 
Ez viszont tökéletes lehet a zsíros bőrűeknek , ahogy azt előbb is írtam. Mert attól, hogy zsíros egy bőr még ugyan úgy kell hidratálni ! Mivel ha szárítod csak még több zsírt fog termelni , csupán a megfelelő termékeket kell alkalmazni, mint például a Keep Balance 😊
Ára : 1899 ft 





Beauty & glow világosító szérum

Egy pipettás adagolóval ellátott üvegben érkezik a termék , amely 18 ml - es . 
Az szerintem a képen is látható , hogy ez nem egy ilyen nagyon folyékony vízszerű szérum, picit sűrűbb textúrájú de nem olajos. Én ezt napi szinten használom arctisztítás követően 3- 4 cseppet reggelente a bőrbe masszírozok , nagyon hamar beszívódik nem lesz tőle csillogó vagy ragacsos a bőröm. A pórusaim láthatóan szebbek miután ezt felviszem , ez a benne lévő niacinamidnak is köszönhető , üdébb , teltebb , egészségesen ragyogó . 
Ára : 1999 ft 






Kettő termék maradt így a végére , egy kézkrém és egy lábradír. Kezdem a kézkrémmel... 




Glicerines kéz- és körömápolókrém 3az1-ben biokamillával

Egy kis retro hangulatom lett ettől a kamillás kézkrémtől amikor elkezdtem használni , tudjátok ez az igazi kamilla illat. 😊 Azt gondoltam róla , hogy ez egy igazán vastag , sűrű állagú krém lesz amit nem fogok szeretni ... viszont erről szó sincs . Hihetetlenül hamar beszívódik 😮 amellett , hogy valóban hidratálja is a kezeim . Most is ezt használom egyébként a fentebb említett tulajdonsága miatt , ezt én újra fogom vásárolni mindenképp ha elfogy. 
Ára : 499 ft 





Foot Care  Med+ puhító peeling-habkő lábra

Ez már azért nagyobb és durvább szemcséket tartalmaz , mint az arcradír , de egy ilyen terméktől el is várjuk ezt. Az illata nagyon friss , mentás illat , igazán hűsítő. Nagyon jól eltávolítja az elhalt hámsejteket , és egyben megakadályozza a bőrkeményedést . Nincs is jobb egy fárasztó nap után minthogy kényeztessük a fáradt , meggyötört lábaink 🙏
Ára : 1159 ft 




Na szóval ez lett volna az Eveline termékteszt második része. Nekem személy szerint nagyon szimpatikus a márka , főleg a sminktermékek izgatják a fantáziám. Ebben a posztban szereplő termékek is nagyon jól teljesítettek .  Az arcápolási termékeket főként a fiatal generáció  figyelmébe ajánlanám . 

Ti próbáltatok már Eveline terméket ? Van kedvencetek a márkától ? 

Rena  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése