Oldalak

2022. június 4., szombat

Elfogytak ! 2022. Május

Megint eltelt egy hónap , ami nem jelent mást , minthogy mutatom mit használtam el 2022. májusában. Az előző áprilisi elfogytakot itt találjátok . 😊 Na de most nézzük miket végeztem ki május hónapban 😄



Beszedtem két doboz vitamint , az egyik a Herbária C -vitaminja a másik az 1x1 Vitamin Energy multivitaminja. Mivel rendszeresen szedek vitaminokat , mostanában volt itthon több féle is , nem igazán vettem észre különbséget köztük, . Így a képen látható vitaminokat is beszedtem , egyikkel sem volt gondom. De ha engem kérdeztek én minden esetben a Béres vitaminokra esküszöm , mivel azok  gyógyszer minőségűek. 




Az Isana szappanmentes lemosógél volt az első arctisztító amit a márkától kipróbáltam, teljesen bevált innen jött , hogy akkor kipróbálom több termékét is az Isanának , erről majd egy későbbi posztban be is számolok. Azt láthattátok már Instagramon , hogy újra is vásároltam. 

A Mixa habzó arctisztító krém is többször szerepelt már elfogytak posztban is , a véleményem nem változott. Jól tisztít , nem csíp, nem szárít , nagyon szeretem, ismételten újra vettem. 

Garnier Skin Naturals 2in1 nyugtató sminklemosó na még mindig nem újítok 😃 hiszen ez a termék is  évek óta nagy kedvencem, mindig újra veszem, mindig van itthon belőle. Ha kétfázisú sminklemosót kerestek akkor ezt mindenképp próbáljátok ki. Nem csípi a szemem, nem tocsogsz ezután az olajtól ( bár mindenképpen le kell mosni , csak úgy mint minden micellásvizet !!! ) szépen leszedi még a vízálló sminket is, nem szárítja a bőrt , az ára pedig szuper. 

Isana Hydro Booster textil maszk és Isana kollagén fátyol maszk mindkettő maszkot nagyon megkedveltem , szépen hidratálják és feltöltik a bőrt . Beszereztem belőlük többet is az első használat után.




Nedves popsi törlőkendő a Penny -ből ...én ezt nem arra használtam amire kitalálták 😃 Mivel sokat swatcholok mindenképp költség hatékonyabb megoldás számomra egy ilyen törlőkendő, mivel kb.: 70 db -ot kapunk pár száz ft -ért. Van még ilyen Penny- s itthon azokat elhasználom ha már megvettem , de újra venni nem fogom, mivel hamar kiszárad és nem is olyan nedvesek. 

Today vattakorong ugyan csak a Penny - ből , nekem ez nagyon bevált elég régóta mindig újra veszem, nagyon hasonlít az Isana vattakorongokra , de ez annál is olcsóbb. Igen még én is használom ezeket az eldobható verziókat is , mivel az arctonikot én ezzel tudom a legkönnyebben felvinni. 




Himalaya Sparkly White fogkrém  szerintem ezt a terméket senkinek nem kell bemutatni , igazából a Himaláya fogkrémek az egyik legjobbak. Mindenképp újra fogom venni ezt a verziót ... bár most van itthon kb.: 7- 8 tubus fogkrém mivel a Glamour - napok alkalmával mindig betárazok ezekből is. 




Végre mutatok pár tusfürdőt is ... mostanában nem szerepelt elfogytakban egy sem.. aminek az oka az , hogy nálunk mindig van itthon kb.. 30 flakon tusfürdő, habfürdő . Na de nem úgy van ám , hogy kiválasztunk egyet és azt elhasználjuk ...fel van bontva kb.: a fele és akkor mindig azért nyúlunk ami épp szimpatikus . Az Avon Ginger Bread tusit nem veszem újra mert ez egy karácsonyi kiadás volt , nem is lett az illat a kedvencem , na meg  nem is nyárra tervezték. Az Oriflame Scents & Moments tusija nem rossz , de ő sem lett a kedvencem , nem gondolom , hogy újra venném ahogy a Fa Cream & Oil makadámdiós tusi sem lesz újra vevős. 

Éveken keresztül csak adidas dezodorokat használtam, a Fa deók mellett. Utóbb viszont Dove dekat vettem, igazából mindegyik tuti megoldás izzadság ellen. Ezzel az adidas -al is teljesen elégedett voltam, biztosan újra veszem majd. 




Elfogyott egy újabb flakon  Oriflame Feminelle intimlemosó, mindig újra veszem tudjátok. Ahogyan a Doctor Care nedves intim törlőkendők is állandó szereplők nálam. Általában felváltva veszem az X - epil törlőkendőkkel, mikor melyik van akcióban. 




Kipróbáltam a Garnier Botanic Therapy samponját , nem volt rossz bár nem nekem találták ki mivel két nap alatt újra zsíros volt a hajtövem. Az Isana szárazsamponjai nekem beváltak , legalábbis azok amelyeket eddig próbáltam. Valóban működnek , olcsók , nem maradnak fehér foltok a hajamon használat után, picit dúsította és megemelete a hajtőt , ezzel szerintem ki lehet húzni a hajmosást legalább egy nappal , ha gyors megoldás kell a zsíros hajra érdemes tenni vele egy próbát. A Balea barna hajra való változata viszont nekem nem igazán vált be, mivel szárította is , és picit keményebb is lett tőle , na meg annak ellenére , hogy barna porszerűség ez bizony nyomot hagyott. A kupakja egyébként rejtélyes módon eltűnt ... 😄




Az essence glitteres körömlakkok még anno a 2020 -as adventi kalendáriumban kaptak helyet, kb. : 2 alkalommal voltak használva ... iszonyat az illatuk , olyan mintha egy büdös ragasztót kennék a körmeimre és rettentő nehezen száradnak , nem szerettem őket. Már a 2. használat után kiakartam dobni őket , csak valahogy megfeledkeztem róluk, egyébként teljesen be is száradtak. 

Max Factor Creme Puff az egyik kedvenc púderem , nagyon sokszor úja vásároltam már . Én mindig a transparens árnyalatot választom , szépen fixál , tartós , nem változtatja meg az alapozó színét , én az illatát is szereztem. 

Essence I love Extreme szempillaspirál nagyon jó ez a kis mini csoda , ennek a nagyobb kiszerelését be fogom a jövőben szerezni. Szépen dúsítja és megemeli a pillákat , emellett hosszabbítja is . 

Maybelline Fit Me matte & porless primer is kedvenc lett. Mattít , egységesít , a pórusaim szebben néznek ki tőle , nyilván eltűnni nem fognak de én már ennyitől is boldog vagyok , újra vevős. 

Nos ez lett volna a májusi elfogytak , remélem hasznos volt számotokra. Van esetleg olyan termék amit ti is kipróbáltatok már ezek közül ? 

Rena 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése