Oldalak

2022. május 24., kedd

AVON Encanto Gorgeous termékek

 Az Encanto Georgeous újdonságai még a márciusi katalógusban debütáltak , akkor mutattam is nektek az Instagramon , viszont most egy kicsit mesélnék róluk részletesebben is . 



A leírás alapján nekem nagyon felkeltették az érdeklődésem a termékek. 
Merész és nőies illat, mely egy szempillantás alatt elragadtatja érzékeinket a keserű narancs friss jegyeivel, melyek az ilang-ilang édes aromájával és a szantálfa lágyságával vegyülnek. Ez az Avon Encanto Gorgeous termékcsalád! A kölni egy világhírű parfümőr mester által kreált káprázatos illat, a ragyogást kölcsönző testápoló tartósan hidratál és csillámokkal dúsított formulája gyönyörű, meleg ragyogást varázsol bőrünknek, míg az illatosított testpermet nem nehezíti el érzékeinket, kellemesen frissít, könnyed tagja illatos rituálénknak.



Avon Encanto Gorgeous kölni 

A Gorgeous termékek aranyban tündökölnek , vastag , enyhén átlátszó üvegben érkezik a kölni , a kupak viszont már műanyag , de jó  minőségű, egyébként a kiszerelés 50 ml - es .  Kifújáskor egy nagyon friss gyümölcs illatot érzek , ami bevallom nekem nem igazán tetszik ( szerintem számtalanszor említettem már , hogy én a vaníliás , fás illatok rajongója vagyok , persze akadnak kivételek ) egy pár perc elteltével viszont előkerül a szantálfa és az ilang- ilang  ami már sokkal jobban bejön nekem , mivel a szantálfa miatt figyeltem fel rá. Egyébként ahhoz képest , hogy egy Edt  iszonyat tartós , itt megint csak a szantálfát tudom megemlíteni , mivel azok az illatok melyek tartalmazzák mindig nagyon tartósak , de ez igaz a pézsmára, pacsulira is. 




Avon Encanto Gorgeousfrissítő test spray

A test spray - től ugyanazt az illatot kapjuk mint a kölnitől , annyi a különbség , hogy ez nincs olyan tartós , de ezt nem is várjuk el az ilyen testpermetektől. Ez már műanyag csomagolást kapott , de egyébként jó minőségű anyagból készült. Ezt nyugodtan bedobhatjuk a táskánkba és magunkkal vihetjük , így napközben 3- 4 óránként feltudjuk frissíteni magunk vele. 100 ml -es kiszerelésű termék. 




Avon Encanto Gorgeous testápoló 

Puha műanyag csomagolást kapott , 150 ml -es kiszerelésben érkezik. Maga a testápoló is arany színű , sűrű állagú. Nagyon hamar a bőrbe szívódik és a hidratáló hatása is elég jó. A benne lévő aranyló csillámok pedig gyönyörűen néznek ki a bőrön , főleg nyáron ha lebarnulunk. Na de ne úgy képzeljétek el , hogy tele van pakolva hatalmas csillám darabokkal ... nem erről van szó . Próbáltam a képen megmutatni miről is van szó , de sajnos szerintem pont nem látszik. 😕




Összegzés : ahogy azt fentebb említettem az illat maga nem lett a kedvencem elsőre , amikor már lecseng az alapillat egy jó 15 - 20 perc elteltével már azért előkerülnek a fás jegyek akkor már sokkal jobban tetszik , így elkezdtem vele megbarátkozni. Viszont anyukámnak megtetszett és rajta teljesen máshogyan hat , sokkal jobban tetszik mint magamon így a kölnit és a testpermetet neki ajándékoztam , a testápolót viszont meghagytam magamnak nyárra. Azoknak a csajsziknak , hölgyeknek tudnám ezt ajánlani akik kedveleik a gyümölcsös ugyanakkor különleges , és karakteres illatokat . 

A termékeket az Avon biztosította részemre , tehát nem a saját pénzemen vásároltam őket. 

Hamarosan jövök még több Avon termékteszttel, újdonsággal szóval ha szereted az Avon termékeit mindenképp látogass vissza. 😉

Rena 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése