Oldalak

2022. május 12., csütörtök

Avon májusi katalógus 2022.

🅰🆅🅾🅽  🅱🅴🅰🆄🆃🆈  🅽🅴🆆

Azt kell, hogy mondjam az Avon  májusban feladta a leckét ... nekem legalábbis , mivel olyan újdonságokkal kecsegtetnek bennünket ... hogy most tényleg azt érzem, hogy szívem szerint mindet beszerezném. Ebben csak a pénztárcám gátol meg 😂 na meg az , hogy én azért nem az az ember vagyok aki csak évente egyszer csábul el egy-egy beauty termék iránt ...mondhatnám , hogy sajnos , de nem mondom , mert miért ne engedhetném meg magamnak, hogy olyan dolgokkal halmozzam el magam , melyek örömet okoznak ? Túl rövid az élet ahhoz , hogy minden jót és szépet megvonjuk magunktól , a Covid -ot meg a háborút nem is említve ... de ezt felejtsük is el , tudjátok amikor ide tévedtek , erre a kis időre még egy posztom olvasod , addig minden szép és jó. 💕 Ha már szép és jó ... na lássuk mivel is rukkolt elő az Avon ...

Kezdjük az illatokkal 🌹🌷🌸



AVON Eve Privé parfüm

Ajánlott fogyasztói ár: 3 999 Ft
Az AVON Eve Privé parfüm egyedisége az exkluzív, bőrünk jellegzetes illatához idomuló fehér pézsma molekulában rejlik, amely a parfüm mindegyik rétegében megjelenik, egybeolvad velünk, hogy aztán egyedi módon, a bőrünkkel harmonizálva teljesedjen ki, és egy testreszabott tartós illatot hozzon létre. Ezt az akkordot egészíti ki a ropogós piros alma és a jázminszirmok finom, imponáló illata, így alkotva meg a számunkra legfinomabb és legpasszolóbb aromát. 

 



Avon Scent Mix Crispy Fresh for Her kölni

Ajánlott fogyasztói ár : 1 899 Ft
Az Avon Scent Mix Crispy Fresh for Her illatot a rebarbara ihlette melyet a friss virágillat és az érzéki pézsma ragyogó keveréke egészíti ki. Ha nem csak mi , hanem hozzánk hasonlóan a párunk is kedveli a friss és lédús nyári illatokat akkor számára egy tökéletes választás lehet az Avon Scent for Men Crispy Fresh for Him kölni , melyben a grépfrút, a fűszeres fahéj és szantálfa elegye öleli körül a rebarbara zsenge aromáit.




Avon Scent for Men Crispy Fresh for Him kölni

Ajánlott fogyasztói ár : 1 899 Ft




Avon Segno Impact parfüm 

Ajánlott fogyasztói ár: 5 499 Ft

A férfiak arra törekednek, hogy egyre jobbak és jobbak legyenek, az Avon Segno Impact parfüm esszenciái pedig ebben támogatják őket. Az erős és az édes egyedi illatelegyet a vermut összetéveszthetetlen aromája, a muskátlilevél frissessége és a biológiailag lebomló, földes illatjegyekkel rendelkező vetiver duó aromája koronázza meg.

Fürdés , testápolás  🛀





Avon Lavender Calm habfürdő

Ajánlott fogyasztói ár: 799 Ft

Egy kád forró, habos vízben minden gondunkat és feladatunkat elfelejtjük. A nyugtató levendula aromája és a pézsma kifinomult illata gondoskodik lelkünk felüdüléséről, miközben nekünk semmi dolgunk nincs, csak relaxálni.

 


Avon Senses Flamingo Sunset habfürdő

Ajánlott fogyasztói ár: 1 399 Ft

Azonnal egy trópusi szigeten érezhetjük magunkat, a friss, lédús rózsaszín ananász és az édes frangipáni virág egzotikus keveréke fantáziánkra bódító hatással hat, a hatalmas, habos kád víz mellé már csak egy koktél hiányzik.



Avon Care Hűsítő és hidratáló termékcsalád aloe-, uborka- és mentolkivonattal
 

Ajánlott fogyasztói árak

- Avon Care Hűsítő és hidratáló testápoló aloe verával és uborkával 750 ml: 1 599 Ft

- Avon Care Hűsítő és hidratáló testápoló aloe verával és uborkával 400 ml: 1 199 Ft

- Avon Care Hűsítő és hidratáló többfunkciós krém aloe verával és uborkával: 1 299 Ft

Az Avon Care Hűsítő és hidratáló termékcsalád aloe-, uborka- és mentolkivonattal a bőrünkhöz érve kellemesen hűsít és azonnal felfrissít. A testápoló kisimítja a száraz bőrfelületeket, míg a többfunkciós krém segít megnyugtatni bőrünket. A hatás maximalizálása érdekében használat előtt tegyük be őket a hűtőbe, hogy még intenzívebben érezhessük a termékek pezsdítő hatását.

 

Gyerkőcöknek 👶





A habfürdő, a folyékony szappan és a kézkrém az érett eper vidám illatával dobja fel a tisztálkodási rituálét, olyan kíméletes, hogy 3 év feletti gyerekek már használhatják, az aranyos és bohókás lámás csomagolástól pedig rögtön feldobódnak a legkisebbek is!

 

Ajánlott fogyasztói árak:

- Avon Láma habfürdő: 599 Ft
- Avon Láma folyékony szappan: 799 Ft
- Avon Láma kézkrém: 499 Ft




Avon Care Sun+ Bronzosító olajspray

Ajánlott fogyasztói ár: 2 999 Ft

Az SPF 15-el dúsított spray arcunkon és testünkön is használható, segít felgyorsítani bőrünk természetes barnulásának folyamatát, E-vitaminnal és kókuszolajjal gazdagított formulája hidratáló, ráadásul nem ragad, és attól sem kell aggódnunk, hogy egy gyors merülés közben veszítene hatásából, hiszen vízálló és gyorsan be is szívódik.

Nézzétek meg a többi Avon Sun terméket is ide kattintva

Akkor most térjünk át a legérdekesebb termékekre  💅💋




Avon Care ajakbalzsam hidratáló komplex-szel

Ajánlott fogyasztói ár: 699 Ft
Dobjuk be táskánkba, tároljuk fürdőszobapolcunkon, éjjeliszekrényünkön vagy munkahelyi asztalunkon, a lényeg, hogy legyen a közelünkben az Avon Care ajakbalzsam hidratáló komplex-szel, hogy ne kelljen félnünk ajkaink kicserepedésétől.



Avon Cannabis Sativa Seed Oil Micellás víz kendermagolajjal

Ajánlott fogyasztói ár: 1 599 Ft
Az Avon Cannabis Sativa Seed Oil Micellás víz kendermagolajjal, jojobaolajjal és E-vitaminnal adja meg arcunknak azt a természetes gyengédséget, amire szüksége van a hétköznapokon, eltávolítja a sminket az orcáinkról, az ajkainkról és a szemeinkről, mélyen tisztítja a pórusainkat és megnyugtatja bőrünket.



Avon 4 az 1-ben ecsetszett 

Ajánlott fogyasztói ár: 2 999 Ft

Az Avon 4 az 1-ben ecsetszettel tudunk tust húzni, szemfestékünket felvinni, szemhéjunkat árnyékolni, és szemöldökünket is megigazíthatjuk vele.

 



Avon Color Trend dúsító szempillaspirál

Ajánlott fogyasztói ár: 999 Ft

Az Avon Color Trend dúsító szempillaspirálja a márka első elasztomer ecsetével csábít el bennünket, megemeli és íveli a szempillákat a tövüktől egészen a végükig a legyezőszerű hatásért. Dúsító, szinte súlytalan formulája amellett, hogy kókuszolajjal táplálja pilláinkat, nem csomósodik és még vízálló is.




Avon Color Trend krémes ajakrúzsok

Ajánlott fogyasztói ár: 899 Ft

Az Avon Color Trend krémes ajakrúzsai azonnal hidratálják ajkainkat, magas fedésű, krémes árnyalatokkal teszik könnyedebbé a reggeli készülődést, tartós formulájuk pedig egész napra biztos viseletet nyújt.




Avon Gel Shine gél hatású körömlakkok

Ajánlott fogyasztói ár: 999 Ft

6 új árnyalat! Akár 7 napon át tartó szalonszépségű hatással kecsegtetnek, a tavaszi virágok krémes és gyöngyházfényű színeiben pompáznak, sőt, mellékhatások nélkül élvezhetjük tökéletes manikűrünk. Nincs UV-lámpa, körömkárosodás és probléma az eltávolítással, csak egészséges, ragyogó körmök!



Avon szérum hatású alapozó

Ajánlott fogyasztói ár: 1 999 Ft
A szépítő és bőrápoló szérumként ható, ragyogást kölcsönző alapozó 30-as fényvédő faktorral védi bőrünket a nap károsító hatásaitól, E- és C-vitaminnal, antioxidáns összetevőkkel gondoskodik arcbőrünkről akkor is, ha a sminkünket már lemostuk róla. 5 új árnyalattal .



Avon ultrakrémes ajakrúzs

Ajánlott fogyasztói ár: 1 499 Ft
6 új árnyalata közül biztosan megtaláljuk azt, amit sminkünk többi részéhez illeszthetünk, a szezám és avokádóolaj tápláló elegye krémes komfortérzetet, a gazdag színek, a rózsaszín legkülönbözőbb árnyalatai pedig szabadságot adnak.





Avon 6 az 1-ben szemfestékpaletta

Ajánlott fogyasztói ár: 2 799 Ft
Idén tavasszal mindannyian pasztell színkombinációkban fogunk pompázni, ezek a paletták magasan pigmentált matt és gyöngyházfényű árnyalatokkal segítenek akár egy ecsetvonással feldobni kinézetünket. Legyünk üdék, mint a menta, édesek, mint az őszibarack vagy merészek, mint a rózsa, higgyük el, hogy különlegesek vagyunk, szeressük és fejezzük ki önmagunkat a pasztell árnyalatok sokszínűségével.

Nos ezek lennének a májusi Avon újdonságok . Engem a szemhéjpúder paletták nagyon izgatnak , ahogyan a rúzsok , az Eve parfüm, a Cannabis termékek és még sok minden más... 😍 de inkább Ti írjátok meg melyik terméket próbálnátok ki legszívesebben ? 

Rena

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése