Oldalak

2022. május 7., szombat

Eveline termékteszt ( smink )

Még április elején érkezett hozzám egy Eveline csomag , melyben helyet kaptak smink, arc - és testápolási termékek is. Úgy döntöttem , hogy kategória szerint haladok és külön - külön, több posztban  osztom meg veletek a tapasztalataim . A termékeket az Eveline Cosmetics biztosította részemre , tehát nem a saját pénzemen vásároltam őket ! Ez azonban nem befolyásol abban, hogy az őszinte véleményem, tapasztalataim osszam meg veletek. 






Satin Matt krémpúder 4 in 1 

A tubusa puha műanyag , a kiszerelés csak úgy, mint a legtöbb alapozónál itt is 30 ml . A textúráját tekintve én a krémpúder elnevezés után egy sűrű állagra számítottam, de szerencsére nem erről van szó , viszont nem is egy nagyon folyékony alapozó , ami mindenhová is folyik. Nagyon könnyen eldolgozható , ennél nem vettem észre, hogy gyorsan szárad és kapkodni kell, hogy szépen eldolgozható legyen. Egyébként újjal és szivaccsal a legkönnyebb. 




Felvitelt követően egy egységesebb bőrtónust kapunk , a jobb fedés érdekében építhető egyébként. Matt finish azonban inkább egy természetes hatást látok . Nem emeli ki a pórusokat , inkább segít csökkenteni a láthatóságukat . Nem szárít , nem maszkhatású , azonban ha a hidratálásról megfeledkezünk természetesen ennek az ellenkezőjét tapasztalhatjuk. 
Nekem az elmúlt időszakban eléggé megbolondult a bőröm és eléggé ki is volt száradva, így én ezután az alapozó után már nem használtam púdert aminek nem is érzem szükségét , kivéve ha a te bőröd szinte tocsog a zsírtól. A tartósságát illetően egy olyan közepesre voksolnék. 




Magical CC krém aloe vera kivonattal 

Ugyancsak 30 ml -es kiszerelés , puha műanyag tubus . Amit mindenképp szeretnék megemlíteni , hogy az összetevői között megtalálható a hialuronsav, az A-, C-vitamin és a szerves bio aloe vera is, továbbá UV-szűrő (SPF 15) védi az arcbőrt a napfénytől.




Amikor is először nyomtam ki a terméket a kezemre, hogy közelebbről is megismerkedjünk egymással 😊 eléggé meglepődtem , hiszen a tubusra a Beige árnyalat került . Erre én egy fehér színű , alaposabban megvizsgálva barna szemcséket tartalmazó krémmel találtam szemben magam. Jaj el ne felejtsem , ez a CC krém is 4 árnyalatban elérhető. Szóval ez a folyékonyabb állagú , fehér színű krém eldolgozás közben és a bőrrel érintkezve alakul azzá az árnyalattá amit a tubuson is látunk , szerencsés esetben a saját bőrszínünknek megegyező árnyalatot kapjuk.




Őszintén szólva ez a termék engem eléggé meglepett , mármint pozitív értelemben. Egyrészt sokkal jobb a fedése mint vártam , két rétegben már simán kivált egy jó fedésű alapozót , de megsúgom, hogy volt olyan , hogy én erre vittem fel egy alapozót vékony rétegben és úgy is szuperül működött nem vesztek össze. Másrészt egy egészséges ragyogást kapunk a használatot követően , ráadásul a pórusaim is kisebbnek tűnnek tőle. Továbbá nem szárít, nem ül bele a ráncokba, nem emeli ki a száraz részeket , szóval nekem nagyon szimpatikus.  




Folytatom akkor kettő szempillaspirállal ...




Big Volume  Lash  vízálló szempillaspirál

Ahogy a nevéből már kiderült , ez egy vízálló spirál , aminél megjegyzem én szinte soha nem veszek magamtól vízállót , mivel az eltávolításuk eléggé nehézkes , legalábbis a legtöbb esetben amit eddig próbáltam ez volt. Itt viszont egy kétfázisú sminklemosóval simán megoldottam, szóval plusz pont. Amint azt láthatjátok ennek a spirálnak a keféje már vékonyabb , szépen elértem vele minden pillát . Nem kenődött fel sem a szemhéjamra ( rejtett szemhéjam van ) sem a szemem alá nem pergett le, tehát ez is nagyon tartós , de mivel vízálló ezt el is vártam tőle. Egy rétegben olyan kis természetes a hatás , két rétegben viszont már nagyon szépen íveli , dúsítja a pillákat. 




Big Volume Explosion  szempillaspirál

A keféje az hatalmas 😃 legalábbis én ezektől nagyon félek , mivel az ilyen bumszli kefékkel mindig össze -vissza kenem magam . De azt már többször meséltem nektek, hogy én a szilikonos kefékre esküszöm , számomra azok váltak be. Viszont ez a kefe nem vesz fel sok festéket , bár lehet, hogy sokadik használat után ez majd változik... viszont magamhoz képest elég jól boldogultam vele. Szépen szétválasztja és megemeli a pillákat . Igazából egy rétegben nem nagyon vette észre nagy változást , viszont kettő réteg után már szemmel látható az eredmény. Nem pereg , szóval tartós is. 
Aki göndörítő spirált keres annak jó választás lesz. 




Modern Glam szemhéjfesték 

Ez a szemhéjfesték paletta 8 árnyalatot tartalmaz , melyből 6 matt 2 pedig csillámos . Fekete , elől átlátszó műanyag csomagolás, de nem a könnyen eltörhető gagyi változat. Egyszerű mégis elegáns megoldás. A paletta alkalmas egy egyszerű nappali  nude smink elkészítéséhez , egy nagyon színes  buli sminkhez, de egy elegánsabb  smokey eye sem okoz ezzel gondot. Ahhoz képest , hogy csak 8 árnyalat nagyon sok lehetőség rejlik benne, sőt ha őszinték akarunk lenni ha egy 18 árnyalatot tartalmazó palettát veszünk alapul , ki az aki mind a 18 árnyalatot használja ? Szerintem rettentő kevesen, max.: aki egy palettával rendelkezik. 




Na de akkor rá is térek mit is tud ... kezdem egy negatívummal . A palettában lévő árnyalatok eléggé porolnak , ezt sajnos nem tudom szépíteni , ez így van, de itt amellett sem tudok elmenni, hogy ennél sokkal drágább paletták is tudnak őrülten porolni. Ezt mindenki döntse el maga, hogy megbocsájtja e neki avagy sem, én ezt elnézem. Mivel az árnylatok nagyon intenzívek ( a lenti képeken láthatjátok, nem használtam semmi alapot , csak  natur swatch ) nagyon puhák, már-már krémesek. Nagyon könnyen felvihetők akár újjal , akár ecsettel , könnyen egybedolgozható , szépen lehet őket satírozni , nem tűnek el eldolgozás közben a szemhéjról. Ezzel lehet gyönyörű füstös sminket készíteni. Alappal nyilván még jobban fokozható a pigmentáltságuk. 









Make A Shape szájceruza

6 árnyalat közül választhatunk a Make A Shape szájkontúrceruzák terén az Eveline kínálatában , én ebből kettőt kaptam , az egyik a Rosewode amely egy gyönyörű mályvás szín , a másik pedig a Milk Candy amely már eléggé viseltes állapotban lett befotózva ... bocsi , de mióta megérkezett szinte csak ezt használom és hát igen van olyan , hogy nem bírom ki , hogy ne használjam mielőtt befotóznék egy- egy terméket. 




Nyilván kiderült számotokra, hogy ezek automata ceruzák , tehát nem kell hegyezgetni őket. Egyébként nagyon krémesek , puhák de nem annyira , hogy könnyen törjenek. Pigmentáltak , tartósak , szépek , nem szárítanak .... szuper mindkettő .
 




Kiss Tattoo hosszantartó folyékony rúzs

Nekem ennek a rúzsnak a csomagolása nagyon tetszik , olyan kis elegáns . Az applikátora elég érdekes ezzel a pici lyukkal a közepén ... ennek nem tudom mi a jelentősége 😅 de a felvitel egyszerű vele , nagyon precízen lehet vele dolgozni. Az illata engem a gyümölcsös rágóra emlékeztet. 😊




Ebből a rúzsból 6 árnyalat áll a rendelkezésünkre , én a 03 Dirty Berry árnyalatban kaptam .  
Nagyon intenzív és rettentő tartós , de tényleg ... a lemosása feladja a leckét. Felkenés követően egy pár perc alatt mattra szárad , de ezután lerobbanthatatlan . 
Matt rúzs lévén kitudja emelni az ajkunk szárazságát , ezért mindenképp érdemes hidratálni és egy ajakradírozás is nyugottan beiktatható . 




Egyébként kényelmes viselet , nem ragacsos , nem kell rá figyelni , hogy napközben elkenődik . Evést - ivást bírja ... aki szereti a matt rúzsokat annak kötelező. 




Variété szatén matt folyékony rúzs 

A Variété rúzsok 5 árnyalatban kaphatók , hozzám a 04 - es Toffee árnyalat érkezett . Ami már egy sokkal természetesebb szín, a képen láthatjátok . Ne tévesszen meg benneteket az alsó szín lesz az , a fenti a Kiss Tattoo hosszantartó folyékony rúzs lemosás után 😄 én mondtam, hogy levakarhatatlan. 




Ennek a textúrája engem az essence matt matt matt longlasting lipglossokra emlékeztet . Hasonlít is picit a két termék , az Eveline rúzs is egy szatén finisht ad felkenéskor , majd egy perc alatt szépen mattra szárad , de ez az essence - hez képest sokkal tartósabb. 
Nem szárítja az ajkakat , de természetesen itt is kell alá hidratálni , nem hagy nyomot , nem ragacsos, nem kenődik , viszont ez nem olyan tartós , mint az előző és a lemosása is egyszerűbb. 




Összegzés : Nos azt kell, hogy mondjam engem az Eveline nagyon meglepett . Próbáltam már a márkától maszkokat, körömápoló termékeket , testápolót stb.. azok teljesen rendben vannak. A smink terén nem igazán volt sok infóm a márkától , és őszintén bevallom , hogy nem is gondoltam , hogy majd ekkora pozitív csalódás lesz számomra , mert hogy ledöbbentem, hogy ez a márka ennyire meggyőzött. Igazából az összes itt bemutatott termék tetszik , viszont ha ki kellene emelnem valamennyit , akkor a CC krémet , a szemhéjpúder palettát , az ajakkontúr ceruzákat és rúzsokat nevezném meg. 

Az biztos, hogy még több terméket akarok kipróbálni a márkától , mert egyrészt könnyen beszerezhetők, nagyon baráti áron elérhetők és ráadásul eléggé jól is néznek ki. Itt Magyarországon talán nem annyira ismertek az Eveline sminktermékek , viszont külföldön hatalmas rajongótáborral rendelkezik a márka. Ha  szeretitek a Lovely termékeket akkor az Eveline -t is feltétlenül próbáljátok ki , mindkét márka lengyel egyébként , és azt kell, hogy mondjam ezek a lengyelek tudnak valamit. 👌


Próbáltátok már a márka termékeit ? 
Van esetleg kedvencetek ? 

Rena 

1 megjegyzés:

  1. Eveline számomra ismeretlen terep, sokszor nézegettem már drogériákban is, van egy-két vonzó termékük ami felkeltette az érdeklődésemet - egyszer én is szeretném végigpróbálgatni hasonlóan a termékeiket mert szimpatikusak számomra is ❤️ Örülök és köszi hogy megosztottad a véleményed! Puszi, pipereblog Zsani

    VálaszTörlés