Oldalak

2022. június 6., hétfő

Avon Júniusi katalógus 2022.

 🔥 🅐🅥🅞🅝  🅽🅴🆆 🔥

Én már átlapoztam az Avon Júniusi katalógusát , mely megint csak rengeteg újdonsággal kecsegtet bennünket. Na de semmiképp nem szeretném magamnak megtartani az infót 😇 így mutatom is milyen újdonságokat fedeztem fel az Avon katalógus oldalain ... 


Avon Artistique Rose Somptueuse parfüm

A parfümgyártás fellegváraként ismert franciaországi Grasse-ban termesztett ritka, százlevelű rózsát kézzel szedik le, és a rózsából nyert kivonat előállítását akkorra időzítik, amikor a virág édes, mézhez hasonlító illata a legerősebb. Ez a titka az Avon Artistique Rose Somptueuse parfümnek, amely fenséges esszenciájában a lédús fekete gránátalma olvad egybe a százlevelű rózsával és az érzéki vaníliával.
Fenséges illat, melyben az eddigi legintenzívebben köszön vissza a rózsa elragadó illata.

Illatjegyek : százlevelű rózsa, fekete gránátalma, vanília.


Ajánlott fogyasztói ár: 5 999 Ft



Avon Luck Eau So Loved parfüm

Mi mást kívánhatnánk az életben, mint örömteli és szerencsés pillanatokat? Élvezzük ezeket a momentumokat az Avon Luck Eau So Loved parfümmel, és érezzük Fortuna sugallatát, mikor magunkra fújjuk az illatot. A parfümben a narancsvirág az édes jázminszirmok illatával vegyül, melyet a vanília megnyugtató és kellemes aromája ölel át.


Illatkategória : orientális-virágos.
Illatjegyek : narancsvirág, édes jázminszirmok, vanília.

Ajánlott fogyasztói ár: 4 499 Ft




Avon Full Speed Surfer kölni

Az Avon Full Speed Surfer kölni azoknak a férfiaknak lett kitalálva, akik meglovagolják a kalandok hullámait és élvezik az adrenalinlöket adta zsongást testükben. A Full Speed Surfer élénk illatát egy VivaScentz™ nevű vadonatúj technológia teszi különlegessé, a borsmenta élénksége és a fás illatjegy intenzitása legyőzhetetlenné teszi viselőjét.

Illatkategória : páfrányos-fás.
Illatjegyek : ózon akkord, borsmenta, vetiver.

Ajánlott fogyasztói ár: 3 799 Ft




Avon Planet Spa Sleep Ritual fürdőtej

A szépítő alvást elősegítő rituálé célja, hogy nyugodt éjszakáink legyenek. Vegyük körül magunkat a francia levendula nyugtató illatával! Készítsünk egy pihentető fürdőt az Avon Planet Spa Sleep Ritual fürdőtejjel, amely hidratálja és puhítja a bőrünk, miközben a levendula és a kamilla nyugtató aromái elősegítik a nyugodt alvást. Kényeztessük a testünket, jó éjt, szép álmokat!

Ajánlott fogyasztói ár: 1 999 Ft




Avon Care regeneráló és hidratáló termékcsalád

Szeretett kókuszolajos regeneráló és hidratáló termékcsaládunk az új évszakot nyári csomagolásban köszönti! A testápoló és a kézkrém is egyszerre mélyen táplál és hidratál, gyorsan beszívódik, megnyugvást hoz a száraz bőrünknek, valamint intenzíven regenerál a kókuszolajnak köszönhetően.

Ajánlott fogyasztói árak:

• Avon Care Regeneráló és hidratáló testápoló kókuszolajjal - nyári csomagolásban: 1 599 Ft
• Avon Care Regeneráló és hidratáló kézkrém kókuszolajjal - nyári csomagolásban: 799 Ft





Avon Senses rózsa és meleg ámbra tusfürdő

Hogy ne csak parfümünkkel érezhessük magunkat rózsás hangulatban, az Avon Senses rózsa és meleg ámbra tusfürdő kényezteti érzékeinket minden egyes zuhanyzásnál. A két illat varázslatos elegyedése és természetessége melegséggel árasztja el szívünket tusolás közben, és környezetvédelmi szempontból sem utolsó, hiszen az egész flakon újrahasznosítható

Ajánlott fogyasztói ár: 899 Ft




Avon Senses Flamingo Sunset termékcsalád

Az előző katalógus Senses sztárja, a Flamingo Sunset habfürdő kiegészült az Avon Senses Flamingo Sunset testpermet és az Avon Senses Flamingo Sunset tusfürdővel, két méretben. A friss és lédús rózsaszín ananász és az édes frangipáni virág egzotikus illatkeverékével fejest ugorhatunk a nyárba, és akár már korán reggel, zuhanyzás és készülődés alatt átélhetjük a nyaralások fergeteges hangulatát.

Ajánlott fogyasztói árak:

• Avon Senses Flamingo Sunset testpermet: 799 Ft
• Avon Senses Flamingo Sunset tusfürdő 250 ml: 599 Ft
• Avon Senses Flamingo Sunset tusfürdő 500 ml: 999 Ft




Avon TTA Always Loving Halo hajpermet

Narancsvirág, rózsa, szantálfa illatú haj? Fújjuk száraz hajunkra az Avon TTA Always Loving Halo hajpermetet, ha egy csipetnyi ragyogással szeretnénk megkoronázni a megjelenésünket, és kápráztassunk el mindenkit isteni esszenciánkkal! Használjuk az Always parfümmel együtt a még erőteljesebb illatélmény érdekében!

Ajánlott fogyasztói ár: 1 299 Ft




Avon Care arcápolók

Az arcápolási rutinunk legfőbb és legelső lépése a tisztítás. Az AVON legújabb, Care 3 az 1-ben arcápolási újdonságai pont azért születtek, hogy fürdőszobánk polcainak állandó tagjai legyenek, és mindannyian megtaláljuk a hozzánk leginkább illőt. Akár kombinálhatjuk is őket, de önmagukban is megállják helyüket, a termékek E-vitaminnal, rózsavízzel tisztítanak, és minden bőrtípusra ajánlatosak.

Ajánlott fogyasztói árak:

• Avon Care Arctisztító micellás víz: 899 Ft
• Avon Care Arctisztító tonik: 899 Ft
• Avon Care Kíméletes bőrradír: 899 Ft
• Avon Care Frissítő gél arcra: 899 F




Avon Care 3 az 1-ben hidratáló arckrémek

Hidratálás, hidratálás, hidratálás! Ahhoz, hogy bőrünk megtartsa rugalmasságát és feszességét, rutinunkból nem maradhatnak ki a hidratáló krémek sem. Az Avon Care 3 az 1-ben hidratáló krémgél vegyes és zsíros bőrre teafakivonattal és E-vitaminnal, az Avon Care 3 az 1-ben hidratáló arckrém száraz bőrre makadámolajjal és E-vitaminnal, míg az Avon Care 3 az 1-ben hidratáló arckrém normál bőrre E-vitaminnal veszi fel a harcot a kiszáradás ellen. A 3 az 1-ben krémek zsíros érzet nélkül, akár 24 órán keresztül hidratálnak, és örömmel lesznek regimentünk legújabb tagjai.

Ajánlott fogyasztói árak:

• Avon Care 3 az 1-ben hidratáló krémgél vegyes és zsíros bőrre: 899 Ft
• Avon Care 3 az 1-ben hidratáló arckrém száraz bőrre: 899 Ft
• Avon Care 3 az 1-ben hidratáló arckrém normál bőrre: 899 Ft




Avon Glimmerstick ceruzák 

Az AVON első számú szemceruzája most még jobb, mint valaha! Az Avon Diamond szemkontúrceruza és az Avon szemkontúrceruza megújult, E-vitaminnal, illetve csipkebogyóolajjal dúsított, továbbfejlesztett formulájának köszönhetően simán siklik a bőrünkön, mesés színhatást és tartós viseletet nyújt, rengeteg lehetőséget biztosít a kreativitásunk kifejezésére. A fantasztikusan intenzív színekért még több pigment rejlik a ceruzákban, még több árnyalattal végtelen mennyiségű lehetőségre vagyunk képesek akár egy esemény előtt, de akár csak a reggeli készülődésünkkor. Ráadásul hegyezőre sincs szükség, csak csavarunk egyet rajta, és máris indulhat az alkotás.

Ajánlott fogyasztói árak:

• Avon Diamond szemkontúrceruza: 999 Ft
• Avon szemkontúrceruza: 999 Ft





Avon bronzosító púder

A napcsókolta ragyogás titka a bronzos bőr, amelyet nem csak napozással érhetünk el, köszöntsük hát a nyarat az Avon bronzosító púderrel. Talán nyáron még inkább szeretünk barnás, melegebb árnyalatokat használni, amihez mindenképp szükségünk van egy bronzosító púderre. Az építhető fedés, az egész napon át tartás, illetve a matt és a csillogó árnyalatok lehetővé teszik, hogy új kedvencet fedezzünk fel személyében.

Ajánlott fogyasztói ár: 1 699 Ft




Avon Supershock Volume Loader szempillaspirál

Feltűnő és dús szempillák egyetlen rétegben? Nem lehetetlen! Az Avon Supershock Volume Loader szempillaspirál E-vitaminnal dúsított, szempillabarát formulájának köszönhetően pillanatok alatt lenyűgöző pillákat varázsol, ellenálhatatlanná téve tekintetünket.

Ajánlott fogyasztói ár: 1 499 Ft




AVON szemöldökformázó ceruza

Szemöldökünk tökéletessége keretet ad arcunknak, ezért is tartjuk a legtöbben fontosnak, hogy sminkünk elkészítésénél mindenképp szánjunk rá időt. A mindennapos rohanásban azonban nehezen töltünk el 10 percnél többet reggelente a fürdőszobánkban, olyan termékeket szeretünk használni, amivel gyorsan, de precízen készülődhetünk. Az AVON szemöldökformázó ceruzájának vékony hegyével kiemelhetjük szemöldökünk ívét, a széles részével pedig satírozhatunk is.

Ajánlott fogyasztói ár: 1 799 Ft




Avon Color Trend vízálló kőpúder

A nyári hőségben az egyik legfontosabb sminkünk tekintetében, hogy hosszantartó legyen, bírja a meleg időjárást, a napsütést, ne olvadjon le arcunkról pillanatok alatt. Az Avon Color Trend vízálló kőpúdere pont erre lett kitalálva, egyszerre mattítja és fixálja remekművünk. A benne rejlő agyagkivonat segít kontrollálni a bőrünk fénylését, formulája E-vitamint tartalmaz, mely bőrsimító hatásáról ismert, valamint a közepestől a teljesig terjedő, építhető fedést nyújt.

Ajánlott fogyasztói ár: 1 499 Ft




Avon Gel Shine gél hatású körömlakkok

Sosem tudunk betelni az Avon Gel Shine gél hatású körömlakkokkal, főleg nem a legújabb árnyalatokkal! A lakk akár 7 napig tartó színt és fényt, erősebb érzetet ad a körmeinknek és szalonszépségű hatást. A legnehezebb döntés a hozzánk vagy hangulatunkhoz passzoló pasztell árnyalat kiválasztása lesz.

Ajánlott fogyasztói ár: 999 Ft





Avon Gel Shine Wear+ gél hatású alaplakk

Manikűrünk szalonszépségéért az Avon Gel Shine Wear+ gél hatású alaplakk felel. Ahhoz, hogy remekművünket még tartósabbá és precízebbé tegyük, az alapszín felvitele előtt használjunk alaplakkot, amivel akár körmeink töredezését is megakadályozhatjuk.

Ajánlott fogyasztói ár: 999 Ft




Ezek lennének az Avon Júniusi újdonságai . Nektek melyik termék tetszik a legjobban ?

Rena

Bejegyzés forrása : Avon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése