Oldalak

2022. június 7., kedd

Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 az 1 -ben alapozó

Nagyon sokat hallottam anno erről az alapozóról, és nagyon szerettem volna kipróbálni . De nálunk , mint sok más termék nem volt elérhető, ugyanis a mi városunkban csak egy pici Rossmann van , ahová az újdonságok ( ez azt hiszem nem új termék egyébként , csak a csomagoláson vagy esetleg a formulán változtattak🤔 )  csak hetekkel, hónapokkal később érkeznek meg. Aztán egy nap a drogériában sétálgatva ...megláttam egy szépen feltöltött polcon és rögtön tudtam, kell nekem ! 

Nagyon sokat vártam ettől az alapozótól , pontosabban én igazából mindegyik Max Factor terméktől sokat várok , mivel az eddigi tapasztalatom  mindig pozitív  volt. Nyilván ez annak tudható be, hogy a márka mindig minőségi termékeket kínál számunkra . Ez már a termékek csomagolásán is látszik. 




Facefinity All Day Flawless 3 az  1 -ben alapozó csomagolása is minőségi , elegáns és szép. Vastag átlátszó üveg fekete pumpás adagolóval ellátva , a kupak is fekete színű , ami teljesen jól illeszkedik , tehát nem kell attól tartani , hogy kifolyik ha esetleg magunkkal vinnék egy utazáskor például. 

A választékot illetően ez az alapozó nálunk 7 árnyalatban elérhető , ami drogériás viszonylatban elég jó . Azt megjegyzem, hogy külföldön azt hiszem kb.: 40 árnyalat elérhető 😏 na igen ez a különbség . A kiszerelés csak úgy mint a legtöbb alapozónál itt is 30 ml . 3 az 1 -ben termék ami azt jelenti , hogy fényvédő , primer és alapozó egyben, vagyis egy üvegben . 😁
Illata nem igazán van , illetve egy nagyon minimális . 



A textúrája az számomra kicsit megtévesztő , mivel kipumpálásnál egy könnyedebb állagú alapozóra számítottam , felkenésnél már egy sokkal sűrűbb állaggal találom szemben magam. A fedése egy jó közepes. Na de akkor most mesélek kicsit a tapasztalataimról ... 

Nagyon szeretném szeretni ezt az alapozót , de sajnos nem kompatibilis a bőrömmel . Kezdem a  pozitívumokkal . Számomra a fedése teljesen megfelel , nagyon szépen elrejti a bőrhibáim . Tartós , nem mászik el , nem szükséges púderrel fixálni. Az árnyalat melyre az én választásom esett az N75 Golden , ami tökéletesen megfelel . 



Akkor itt rátérek a negatívumokra. Említettem , hogy eldolgozásnál veszem észre , hogy egy nehezebb állagú alapozóról van szó , itt arra értem , hogy nagyon gyorsan szárad és ha nem igyekszem nehéz elmozdítani, szépen eldolgozni. Ami számomra a legnagyobb problémát jelenti , hogy beleül a pórusaimba és az apró kis ráncocskáimba , a száraz részeket pedig ebből kifolyólag kiemeli. Tehát a finish , az összkép közelről nagyon csúnya. 

Viszont ami érdekes , hogy amikor picit jobb állapotban van a bőröm akkor sokkal jobb az eredmény, ezért is írtam előbb , hogy itt az alapvető probléma az az , hogy nem kompatibilis a bőrömmel. Egyébként nálam az vált be ha az újjaimmal viszem fel , vagy egy nedves sminkszivaccsal, ecsettel nem igazán működött . Én ezt az alapozót nem szívesen ajánlanám száraz bőrűek számára , mert nekik szerintem nem fog tetszeni . Nagyon sajnálom mert tényleg sokat vártam tőle , meg rá 😌 de azért félretettem nyárra amikor is a bőröm nagyon betud zsírosodni akkor még majd próbálkozom vele , vagy max. : bele keverek egy kis hidratálókrémet felvitelnél. Viszont nem keseredtem el , mert közben megérkezett hozzám a Max Factor legújabb alapozója is ami viszont nagy kedvencem lett ... de erről majd csak holnap 😇😉

Ti próbáltátok már ? Nálatok hogy szerepelt ? 

Rena 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése