Oldalak

2022. június 8., szerda

Max Factor Miracle Pure alapozó

Ahogy tegnap ígértem ma elhoztam a jelenlegi kedvenc alapozóm, mely nem más mint,  a Max Factor tavaszi újdonsága a Miracle Pure alapozó . Ha esetleg lemaradtál volna a tegnapi posztomról , melyben ugyancsak egy Max Factor alapozóról írtam , mely a Facefinity All Day Flawless 3 az 1 -ben alapozó akkor mindenképp olvasd el azt a bejegyzésem is ,  Ide kattintva




A csomagolása nem megszokott , ilyen kis csőr jellegű adagolót nem sok alapozónál láttam eddig , egyébként picit nehézkes kinyerni a terméket belőle , de természetesen nem lehetetlen. Viszont az biztos, hogy nem fog kifolyni vagy nem fogunk túl sokat kinyomni belőle használatkor. Egyébként ez a tubus engem picit megtévesztett , azt gondoltam, hogy kisebb mennyiséget kapunk , de erről szó sincs , mivel ez az alapozó is 30 ml -es kiszerelésű. 

6 árnyalatban elérhető a drogériákban , én két árnyalatot is kaptam a Max Factor csapatától . Az egyik az 55 Beige mely tökéletes a téli színemhez, a másik pedig a 75 Golden árnyalat mely nyárra teljesen megfelel. 




Mindenképp szeretném kiemelni az SPF30 védelmet , plusz az alapozó tartalmaz még Hyaluront és C -vitamint is , ami szerintem szuper. Az alapozó textúrája nagyon krémes , könnyű állagú . Egyszerűen eldolgozható ecsettel , szivaccsal de még a kezeinkkel is felapplikálhatjuk fél perc alatt. Könnyű eldolgozni , nem foltos, nagyon szépen terül a bőrön. 

Nagyon természetes hatású a végeredmény , igazából egy üde , egészséges ragyogást biztosít számunkra. Ebből adódóan a fedését én enyhének mondanám , de építhető egyébként . Ez az alapozó nem ül meg a pórusokban , nem emeli ki azokat , sem a ráncokat , és ugye nem árulok el nagy titkot ha azt mondom, hogy egyáltalán nem maszkos a végeredmény. 



Ez nem az az alapozó amely majd jól elfedi minden bőrhibánkat , mivel emellé kelleni fog egy korrektor , már ha a te bőröd olyan , hogy szükségét érzed . Én mégis nagyon megszerettem , mert annyira természetes , annyira szép a bőrképem ettől. A bőröm egységesebb , szebb , nem tűnik ettől szárazabbnak , mint a legtöbb matt alapozótól. Lélegzik alatta a bőr , nagyon kényelmes viselni , olyan mint egy színezett hidratálókrém mégis több annál. 

Akinek kombinált / száraz bőre van számára szerintem egy nagyon jó választás lehet. A fiatal generáció épp úgy kedvelni fogja , mint az idősebb generáció. Ha egy jó kis hidratáló alapozót keresel , vagy épp csak egy kis egységesebb bőrtónusra vágysz akkor szerintem érdemes kipróbálni. Én nagyon sokat nyúlok ezért nap mint nap , biztosan fog még szerepelni itt a blogon is. 

Ti próbáltátok már ? Mi a véleményetek róla ? 

Rena 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése