Oldalak

2023. november 13., hétfő

Eveline Cosmetics termékek 

Nagyon régen írtam már itt a blogon , most viszont egy hosszabb hangvételű bejegyzéssel készültem amit mindenképp itt akartam megosztani veletek. Aztán a későbbiekben ha időm engedi lehet gyakrabban fogok itt is posztolni. Ennyit rólam , és akkor most rá is térnék a lényegre .

Nem rég érkezett hozzám egy nagyobb csomag az Eveline Cosmetics - től , melyben szebbnél szebb újdonságok lapultak , legalábbis számomra új termékek , mert ez idáig nem volt szerencsém közelebbről megismerkedni velük... na de ez most változott . Szóval akkor mutatom is a termékeket. :) 

Look Up Szemfesték paletták


Let's Try ! szemfesték paletta

Engem mindkét paletta első látásra rabul ejtett , ezek a nude és mályvás színek elképesztően gyönyörűek , de ha mindenképp választanom kellene egy kedvencet , akkor a Let's Try palettára tenném a voksom.


Mindegyik palettában 9 árnyalat kapott helyet , szatén és matt színek. A textúra már- már krémes, nagyon könnyen felhordhatók , a pigmentálságra sem panaszkodhatom , a színek könnyen satírozhatók önállóan és egymással is .
A Let's Try ! paletta számomra teljes telitalálat ezekkel a csoda szép mályvás és rózsás árnyalatokkal.

 
Íme egy kis swatch a Let's Try ! palettából .


But Why Not ? szemfestékpaletta

Ebben a palettában gyönyörű bézs és barna árnyalatok kaptak helyet , ugyancsak 3 szatén és 6 matt szín . A palettában rengeteg lehetőség van , készíthetünk vele akár egy visszafogott nappali nude sminket , de egy füstös buli smink is könnyedén kihozható belőle. Sietős reggeleken pedig az ujjaink segítségével applikálhatjuk föl az egyik szatén árnyalatot és már kész is a sminkünk .


Szóval csak a képzeletünk szab határt . Mindkét paletta tökéletes lehet hétköznapra és alkalmi sminkek elkészítéséhez egyaránt .


Alább pedig a But Why Not ? paletta swatch formájában .


Eveline Cosmetics Wonder Match Lumi alapozó


Ez az alapozó hatalmas meglepetést okozott számomra . De kezdjük az elején ...A vastag üveg és az arany díszítés a kupakon nagyon kis luxi benyomást kelt . A pumpás adagoló megint csak piros pont. Az összetevők között megtalálható többek közt a  hialuronsav, niacinamide, és a C- vitamin , na meg persze tartalmaz SPF 20 - at ami megint csak hatalmas plusz pont. 

Az alapozó sűrűbb állagú , de nagyon könnyen eldolgozható. A fedése egy jó közepes , ami magasig építhető , bár egy vékony rétegben is képes elfedni a legtöbb bőrhibám. Ami pedig egy hatalmas meglepetés számomra , hogy annak ellenére , hogy egy magasabb fedésű alapozóról van szó , annyira szép finisht ad a bőrömnek , hogy azt el nem tudom mondani. Nem ül bele a pórusokba, nem emeli ki az apróbb kis ráncocskákat , egy természetes , üde és hibátlan bőrkép az eredmény. Ja az meg már csak hab a tortán , hogy miután fölviszem a bőröm bársonyosan puha lesz. 


Eveline Cosmetics Variete ásványi púder


Egy elegáns kis arany csomagolást kapunk , amelyet ha felnyitunk találunk benne egy tükröt , egy ásványi kőpúdert és egy kis szivacsot is a púder felvitelének megkönnyítése érdekében . Ez a púder 3 árnyalatban elérhető. Az én példányom a 01 Light árnyalat.


93%-ban ásványi összetevőket tartalmaz, továbbá itt is megtaláljuk az összetevők között a hialuronsavat. A púderrel szépen fixálható a szemalatti területen a korrektor , tartós és ahogy én észrevettem van fedése is , ugye a színezett púdereknek általában van , ezért én az ilyenek önmagukban szeretem használni , alapozó fixáláshoz inkább átlátszó púdereket szoktam alkalmazni. Zsíros bőrűek számára szerintem szuper választás, de száraz bőrön is működik.


Eveline Cosmetics Variété Fényvisszaverő púder


A púder nagyon finomra őrölt formulájú , translucent ( átlátszó ) árnyalat, tehát minden bőrtúnushoz illeszkedik. Nem változtatja meg sem az alapozó , sem a korrektor színét. Száraz bőrűek imádni fogják hiszen felvitel után a bőr selymes és kellemesen sima lesz. Ezen kívül optikailag kisimítja a finom vonalakat és világosítja a bőrt.
+ tipp Ha picit többet viszünk föl egy- egy területre egy kis lightos highlighterként is alkalmazhatjuk.
 


Eveline Cosmetics Variété Lashes show szempillaspirál

A spirál keféje az egyik kedvenc típusom. Szilikon kefe , pici sörték , vékony fej ezáltal könnyen befér a belső szemzugba is és a legapróbb pillákat is eléri. Az ilyen megoldású kefékkel nem kenem össze- vissza magam.



A kék szín először nem tetszett, mert azt gondoltam, hogy hétköznapra kicsit vad.. de ez a kék valami gyönyörű. Így néha- néha belefér egy kis vadulás :D
Maga a spirál egyébként nagyon precíz , tartós , szétválasztja a pillákat és szépen hosszabítja is azokat, tetszik.


Eveline Cosmetics Lashes Show primer


Én nagyon szívesen alkalmazom a hétköznapok során a szempilla primereket , mivel rejtett szemhéjam van és őszintén szólva sokszor előfordul , hogy a felső szemhéjamra kenődik a festék. Na erre egy tuti jó megoldás lehet egy primer.

Ezek általában fehér színűek , de nyilván ahogy rámegyünk a spirállal a fehér réteg rögtön eltűnik.
Az Eveline primer nem csak meghosszabbítja és dúsítja de erősíti is a szempilláinkat. Na meg természetesen sokkal tartósabb lesz tőle a spirálunk és a nem is fognak összetapadni a pillák.


Eveline Cosmetics Diamond Glow Lip szájfények


Kettő árnyalatom van ezekből a szépségekből . Ezek a tipikus szájfény szájfények . Van színük , de ezeknél a termékeknél ne brutális pigmentáltságra gondoljatok. Itt inkább a ragyogó hatás kap hangsúlyt , melyről az apró arany pigmentek gondoskodnak.


A applikátorral egyszerűen és precízen tudunk dolgozni , maga a szájfény nagyon kényelmes , nem ragacsos , nem szárítja az ajkakat és viszonylag tartós is.


Összegzés : Azt kell , hogy mondjam nagyon elégedett vagyok a termékekkel , sokkal többet kaptam mint vártam. Ha esetleg a ti figyelmeteket is felkeltették az általam bemutatott termékek keressétek őket az Eveline álványokkal ellátott Rossmann üzletekben .

Rena

Köszönöm ezeket a csodás termékeket az Eveline Cosmetics - nek !


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése