Oldalak

2022. május 2., hétfő

Elfogytak ! 2022. Április

Hihetetlen milyen gyorsan telik az idő már Május van 😮 még most kezdődött a 2022 - es év de lassan oda érünk , hogy a fele már el is telt ... Nem rég posztoltam ki a Márciusi elfogytak - os posztom erre már itt az Áprilisi . Na de mivel megállapítottuk , hogy az idő az hihetetlen gyorsan telik . rá is térek a lényegre és mutatom mi fogyott el nálam.



Most is kezdem az arcápolási termékekkel , azon belül is az arctisztítókkal , szerintem már megszoktátok, hogy azok minden Elfogytak posztban szerepelnek . 😃 A Mixa Anti-Imperfection arctisztító gél - t jobban szeretem inkább nyáron használni , amikor zsírosabb a bőröm , mert ilyenkor inkább a krémesebb állagú termékeket preferálom . Ettől függetlenül szerettem, mert szépen tisztít , viszont a Mixa habzó arctisztító krém jobban bevált számomra , jelenleg azt használom.

Az Apivita Black Detox Arc és szemkörnyéktisztítót nagyon szeretem , írtam is már róla itt olvashatjátok .

Az Oriflame Optimals Hydra Matte arctonik már megújult csomagolásban elérhető , amit nem hiszem , hogy szeretnék kipróbálni , mivel ez a tonik is nagyon nehezen fogyott el, nem is szerettem kifejezetten .

Az Oriflame Pure Skin mattító és hűsítő lotion nem volt rossz de én ezt a krémet inkább tiniknek tudnám ajánlani , akik pattanásokkal és zsíros bőrrel küszködnek. Azért azt megjegyezném, hogy nekem évekkel ezelőtt a Pure Skin hatalmas kedvencem volt az Oriflame -nél , viszont lecserélték az összes terméket. Így már ez a család sem a kedvencem 😢 Olvassátok el a régi és a megújult termékekről szóló posztom is.







Végül egy nagyon különleges termék az Oriflame-től , a Love Nature  hidratáló kivi tapaszok. Egész pontosan 8 kivi darabból áll , egyrészt nagyon vicces még sosem próbáltam hasonlót , másrészt meglepően jó kis termékről van szó. A bőröm hidratált és puha lett a kiviktől , ami még 1-2 napig érezhető volt, szóval ezt ajánlom figyelmetekbe. 




Az Oriflame Love Nature forró hajolaj  is többször szerepelt már blogbejegyzésben , hiszen számtalan alkalommal újra rendeltem . A hajam nagyon szereti , hajmosás előtt felkenem a hajvégekre egy 15 percre majd megmosom a hajam . Puha, fényes, könnyen kezelhető lesz tőle. 




Hú elég sok Oriflame termékeket sikerült most elfogyasztanom 😜 most veszem csak észre 😃 Szóval Feminelle intimlemosók , már nem is mondom Anya is én is csak ezt használjuk , ideje lenne már kipróbálnom más márka intimlemosóit is ... kb. : 40 flakonnal használtunk el az elmúlt évek alatt.

 


Még mindig Oriflame ... de hé én szóltam ! 😂 Oriflame Giordani Gold Essenza parfüm. Elmondhatatlanul nagy a mi szerelmünk évek óta . Ez az egyetlen olyan parfüm amit nem tudok megunni. Ez egy parfüm esszencia , az Oriflame talán legtartósabb és számomra legfinomabb illata . Most is van belőle kettő üveggel és még fogom is venni. Nagyon , nagyon remélem, hogy ezt nem tervezik sem lecserélni sem megújítani . Amennyiben mégis soha többé nem veszek a kezembe Oriflame katalógust !! 





Az Ebelin ecsettisztító folyadék nálam nagyon bevált , nagyon szépen és gyorsan lehet vele tisztítani az ecseteket . Természetesen emellett muszáj alaposan is kimosni őket , de két mosás közt tökéletes megoldás, ezt már újra is vettem. Olcsó, hatékony és sokáig elegendő . 




Na elérkeztünk a sminktermékekhez , melyekből sajnos nem mindegyik fogyott el . Én havonta átszoktam nézni a sminkcuccaim , és amelyik már a szavatossági idő végét járja attól bizony fájó szívvel de búcsút veszek. Hihetetlenül rossz érzés tényleg megválni egy - egy terméktől mert annak idején nagyon akartam , mert kifizettem érte a pénzt , mert annyira szép... de bizony fontosabb szempont az , hogy nehogy valami irritációt vagy épp bőrproblémát okozzanak. 




Kettő primerem fogyott el kb. : egyszerre , az egyik egy Oriflame The One pórusminimalizáló primer amit nagyon szerettem mert valóban működött , ami egyébként ritka , de ugye ez sem elérhető már , mert lecserélték. 

A másik pedig az Avon Magix Shine & Oil Control primer ami megint jól szerepelt nálam, szóval egyre nagyobb kedvem van az Avon sminkcuccaihoz. 

Az Oriflame The One Illuskin Aquaboost hidratáló alapozót nagyon gyakran vettem elő a télen , mivel egy természetes ragyogást adott , nem ült bele az apró kis ráncokba , nem egy nagyon tartós alapozóról van szó , viszont a hétköznapokra tökéletes. Nyilván már ez is le lett cserélve azóta ... egyébként ez sajnos nem fogyott el, viszont már több mint egy éves , így én inkább megválok tőle. 




Ugyanez a helyzet a Rival Loves Me colour correcting concealerel  ami már több , mint egy éve meg van , viszont a szavatossági ideje 6 hónap . Nem változott meg sem az illata , sem az állaga , eddig gyenge voltam de most azt mondtam mennie kell . Egyébként elég sokat használtam , meg egy jó kis termék ez . 

A Maybelline Fit Me korrektort viszont teljesen elhasználtam és tuti , hogy újra is veszem, hiszen az egyik kedvencem. 




Ami a Rival Loves Me contouring stick- kel történt az egy vicc ... először is leejtettem erre kitört mind a sötét mind a világos rész ... de én vissza ügyeskedem ... erre használatkor újra elejtem és kiesett a stickből a krémes részt a padlóra ...amit nyilván én már nem fogok a bőrömre kenni. De mivel egy jó kis termékről van szó , majd újra veszem. 




A Catrice korrektor palettám is van már vagy két éves , nem is igazán használom , így inkább ettől is búcsút veszek.. 




Ugyancsak erre a sorsra jutott az Avon Mark szemöldökgél , amit kb.: egy alkalommal használtam mivel nagyon sötét lett . Félretettem , hogy majd elhasználom szemhéjtusként de azóta sem nyúltam érte ... és őszintén ha eddig nem használtam ezentúl majd fogom ? Nem hiszem, de ahogy mondtam most erős vagyok , most kell elbúcsúznunk. 

Ahogy a Rival Loves Me szemhéjárnyaló bázis is több , mint egy éves így neki is mennie kell. 




Az Essence I Love Extreme me Curl & volume szempillaspirál az adventi kalendáriumban lapult de nekem nem igazán vált be, nem is nyúltam érte sokszor , talán 2-3 alkalommal használtam. A keféje az hatalmas , ennek ellenére nem igazán csinált a szempilláimmal semmit , na meg  elég nehéz volt számomra emiatt a hatalmas bumszli fej miatt a használata. 

Az Oiflame The One Double Effect viszont egy olyan spirál amellyel szinte már műszempilla hatást tudunk elérni. Két féle módon használhatjuk ugye , ha fentről tekerjük le akkor egy hosszabbító hatást érünk el, ha pedig alulról akkor dúsítót. Nos én egyszerre használtam mindkettő módon , én nagyon szerettem. Lentebb mutatom a keféket . 







Sminkfixálóból is elhasználtam kettőt , az Avon Mark fixálót igaz inkább az ecsetekre fújkáltam inkább , hogy intenzívebbek legyenek a csillámos árnyalatok , mivel ez szárította a bőröm, emiatt számomra ez nem igazán vált be. 

A Catrice Prime and Fine fixáló spray viszont biztos újra vevős lesz . 




Szóval ezektől a termékektől , üres flakonoktól veszek most búcsút . Amit nektek is ajánlanék és amit én is észben fogok tartani a jövőben azt az, hogy ne halmozzatok fel feleslegesen  sok terméket , mert tényleg rossz érzés megválni egy olyan terméktől amit szinte 1-2 alkalommal használtunk . A másik dolog pedig , ha már megvettük akkor igyekezzünk használni is , ne csak ide -oda rakosgassuk. Végül írjátok rá a flakonokra / tégelyekre vagy egy füzetbe vezessétek , hogy mit mikor bontotok fel és így könnyebb nyomon követni a lejárati időket, én is így szoktam . 😊

Van a bejegyzésben ismerős termék ? Nálatok , hogy szerepelt ? 

Rena 

1 megjegyzés:

  1. Igen, akadnak ismerős dolgok!! Az Essence spirállal például teljesen együtt érzek veled, ez a fajta hatalmas keféjével nehéz spirálozni. 😟 Viszont ami nagyon tetszik és még nem próbáltam az a kiwi-s Oriflame maszkocskák 😀❤️ az Ebelin ecsettisztítót pedig tuti ki fogom próbálni! 🙂

    VálaszTörlés