Oldalak

2022. április 23., szombat

Herbária termékteszt

Hoztam egy újabb Herbária termékekről szóló posztot. 😉 Amit már jó ideje készülök megírni , de még vissza kell rázódnom, na meg utol érni magam. A jövőre nézve nagyon sok  tervem , ötletem van  😇 melyek lassan de biztosan 😄 ide is elérnek 😎 Tehát ha érdekelnek téged a csajos témák , mint szépség , shopping , életmód, lélek stb... akkor mindenképp látogass vissza naponta . 



Íme a termékek melyekről kicsit bővebben mesélek lentebb ... 




Először is itt van kettő tea , melyek közül az egyiket odaadtam Anyának a másik pedig megmaradt nekem.
Én már évek óta fogyasztom a Herbária teákat , mindig van belőlük itthon , szeretjük is őket. A teák fogyasztását ajánlom nektek is hiszen számtalan jótékony hatásuk van mind a szervezetünkre , mind a közérzetünkre.





Memória gyógynövényeket tartalmazó filterezett étrend-kiegészítő készítmény

20 teafiltert találunk a dobozban. Összetevők : Matélevél , Páfrányfenyőlevél , és Ginzeng gyökér.
A Ginzeng igazi nagyágyú , egy vitamin bomba. Tartalmaz A-, E-, B1-, B2-, B6-, B12- és C-vitamint, továbbá folsavat, mangánt, cinket, olajakat, aminosavakat és rezet.
A test stressz elleni védekezőképességét erősíti, nyugtatja az idegeket. Segíti a koncentrációt, hozzájárul a memória megfelelő működéséhez. Jótékonyan hat fáradtság esetén
Megfázás és influenza kezelésére nem alkalmas a ginzeng , ilyenkor inkább ne ezt fogyasztjuk.
Anya szívesen fogyasztja ezt a teát , elmondása szerint kellemes az íze . 

Ajánlott fogyasztói ára : 1055 ft 




Vanília ízesítésű rooibos tea levendulával, komlóval és egyéb gyógynövényekkel

Ez a termék is 20 teafiltert tartalmaz . Az összetevői pedig a következők : rooibos , levendulavirágzat , komlótoboz , kamillavirág , fekete berkenye termés, vanília aroma .
Nagyon különleges a tea íze, aromája. Érezhetők benne a gyógynövények azonban ezeket lágyítja a vanília , és ettől még finomabb. Én egyébként a gyógyteákat mindig egy citrom karikával szoktam kicsit feldobni , azonban ezeknek az ízesítését nem javaslom.
A tea ígérete szerint ellazítja érzékeinket, a benne található levendula, komlótoboz pedig hozzájárul a pihentető alváshoz.

Ajánlott fogyasztói ára : 710 ft




Herbária Koffeines hajszérum

Ezt a terméket már hónapok óta tesztelem , mivel nem igazán tudtam volna hasznos véleményt mondani róla egy -két használat után. Én ezt hetente egy alkalommal használtam , még pedig úgy, hogy megmostam a hajam , majd az egészet bekentem ezzel a szérummal , amit megint csak lemostam. Nem szárította , nem zsírosította el .
 



Amit észre vettem , hogy egyre több babahajam bukkant elő , illetve , hogy a hajhullásomon segített . Na jó szerencsére ( lekopogom ) nem csomókban de azért hullik a hajam , főleg hajmosásnál de ahogy észrevettem ez az utóbbi időkben jelentősen csökkent. Igazából megmondom őszintén nem lepett meg a szérum hatása , mivel azt tudjuk , hogy a koffeines termékek szuperek a fejbőr , a hajszerkezet problémáinak megoldásában , szóval sejtettem , hogy elégedett leszek a termékkel.

Ajánlott fogyasztói ára : 1645 ft




Kurkuma étrend-kiegészítő tabletta gyömbérrel


Én mindig is tudtam, hogy a kurkumának számtalan szuper hatása van , ennek ellenére én még sosem próbáltam . Ez az étrend - kiegészítő volt az első kurkumás termék életemben ... 😮



A dobozban 120 db találhatunk egyébként , melyek sárga színűek ... nagyon meglepő ugye ? 😂
Naponta kettő tabletta szedése ajánlott egészséges felnőttek számára. 
A termék fő összetevői : kurkuma por és gyömbér por 

A kurkumáról : antioxidáns hatású , gyulladáscsökkentő , vízhajtó hatású, vírusölő . Sőt elmondanám , és most figyeljetek Beauty fanok 😃 a szépségipar is felfigyelt rá hiszen szabályozza a faggyútermelődést támogatja a kollagén-termelődést, külsőleg és belsőleg egyaránt bőrfiatalító.
Amellett az orvosok folyamatosan vizsgálják a hatását , daganatos betegségek , Alzheimer -kór stb... de ebbe nem szeretnék bele menni hiszen nem vagyok orvos meg ez egy nagyon komoly téma . 

Gyömbér : immunerősítő , emésztési zavarokra , gyomorbántalmakra , hányingerre. Na meg ugye fogyókúra esetén is nagyon hasznos, hiszen jelentősen segíti a zsírégetést , anyagcserét. 




Amikor is elkezdtem szedni akkor épp eléggé meg voltam fázva. Amit tudni kell, hogy nálam egy sima nátha is eléggé el tud húzódni na meg megvisel , mivel már gyerekkorom óra Bronchitisem van . Most meglepő módon kb. : egy hét alatt túl voltam rajta ( igen nálam ez meglepő és rövid időnek számít 😕 ) és még büszke is voltam magamra , hogy hű de jó vagyok. 😎 Aztán olvasgattam pont a kurkumáról és abban a könyvben szerepelt, hogy megfázás, nátha esetén szedjünk kurkumát mert nagyon sokat segít a mielőbbi kilábalásban .... szóval lehet , hogy nem is az immunrendszerem olyan vagány ?? 🤔

Ajánlott fogyasztói ára : 2615 ft 




Wellness Citromos eukaliptuszolaj

Én kifejezetten szeretem  illóolajokkal illatosítani a lakást . Egyrészt ezek nem olyan fullasztóak , mint például egy spray kiszerelésű légfrissítő másrészt természetes az illatuk, és nem mellesleg egészségesebb is. Ez az eukaliptuszos megfázásos időszakban tökéltes a párologtatóba, illetve nyáron is szerintem jól felfrissíti a levegőt. Meg valahol olvastam , bár ebben nem vagyok biztos, hogy az eukaliptusz távol tartja a rovarokat nyáron ?! 

Ajánlott fogyasztói ára : 1115 ft 




Herbária Venenherb balzsam

A Veneherb balzsam a fáradt, duzzadt, megerőltetett láb ápolására jelenthet megoldást . Maga a termék 100 ml , fehér színű , sűrű textúrájú . Nagyon könnyen beszívódik , nem hagy maga után zsíros, ragacsos érzetet. Beszívódás után érezhető egy enyhe hűsítő érzés , bár ez nem olyan erőteljes mint amelyet a Herbária Lóbalzsam hűsítő gél használatakor tapasztalhatunk.
A termék összetevői a varázsdió melyet a gyulladáscsökkentő , összehúzó hatásáról ismerünk. A másik összetevő pedig vadgesztenye mag kivonat. Elsősorban a vénák rugalmasságának megőrzésében segít, javítja a kötőszövet és a bőr keringését.




Személy szerint nekem jól esett ezzel kenegetni a lábam , több órás álló munka után. Ahogy írtam egy hűsítő hatást tapasztaltam , meg a fájdalmakon  is enyhített. De ez ugye nem jelenti azt , hogy mindenkinek jól lehet ez a termék. Azok számára tudnám javasolni akik fizikai munkát végeznek, emiatt meg van erőltetve a lábuk és ezeket a fájdalmakat szeretnék enyhíteni , illetve természetesen mindenki számára javaslom, hiszen két szuper összetevője van amelyek az erekre kifejezetten jó hatással vannak. 

Azonban akik idült ízületi problémákkal , betegségekkel küzdenek azok számára nem ez a termék fogja sajnos jelenteni a megoldást. 

Ajánlott fogyasztói ára: 1190 ft 


A termékek PR ajándékként érkeztek hozzám , amit ezuton is szeretnék megköszönni a Herbária csapatának ! 

Látogassatok el a Herbária weboldalára ahol számtalan terméket találtok. 

Nektek van kedvenc Herbária terméketek ? Van amit mindig újra vesztek ? 

Rena

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése