Oldalak

2022. április 18., hétfő

Rival Loves Me termékteszt #3

Egy újabb Rival Loves Me terméktesztet hoztam 😍 tudom , hogy ezt szeretitek hiszen a Rival márkával kapcsolatos  bejegyzések a legolvasottabbak. Aki követ Instagramon már láthatta , hogy gyarapodott a Rival Loves Me  " gyűjteményem " 😁 ezekről mesélek most egy kicsit . Rival Loves Me terméktesztet olvashattok ide kattintva és ide kattintva is . Ha pedig hozzám hasonlóan a paletták  iránt rajongotok akkor kattintsatok ide . 



Rival Loves Me alapozó skin optimizer



Üveg tégely , pumpás adagoló 👍 mindenképp plusz pont. 
Nem egy folyékony alapozóról van szó , ez inkább a sűrűbb fajta , de nagyon krémes. Nagyon könnyű eldolgozni, szépen terül . Annak ellenére , hogy ez egy matt alapozó mégis egy nagyon természetes hatást eredményez,  nem emeli ki a száraz részeket ,  nem maszkos hatású . A fedése egy olyan enyhe / közepes , viszont én két rétegben szoktam felvinni ha szükségét érzem és nagyobb fedésre vágyom, de teljesen jól működik , szóval építhető. 




Sajnos ebből is csak 4 árnyalat elérhető , de itt szerencsém volt mert a 03 - as Sand árnyalat pont jó lett / jó lesz ha még picit barnulok. Nagyon kellemes viselet , nem nehezíti el a bőröm, nem érzem azt , hogy nem lélegzik alatta a bőröm. A tartósságát illetően azért nap végére kopik , de valami 1400 ft - ba kerül ... ezért az árért igenis le a kalappal a tudása előtt. Szóval mindenképp elfogom használni a hétköznapok során.
 



Rival Loves Me kontur /contouring stift 




Erről a contouring stick - ről már annyi jót hallottam, hogy muszáj volt beszereznem. Én a 02 - es Medium verzióban  választottam, pontosabban csak ez volt a polcon , de talán jobban is jártam , mert lehet az 01 - es világos lett volna. 
Remélem a kép visszaadja , bár talán picit narancsosnak tűnhet de ez egy melegebb szín , tehát ez a sárgás bőrtónusú hölgyeknek egy jó választás lehet . 




Nagyon krémes ebből kifolyólag egyszerű eldolgozni akár ecsettel , szivaccsal de én az ujjaimmal is simán megoldom. Gyönyörűen egybe olvad a bőrrel , nem szedi fel az alapozót. Viszonylag tartós is , nyilván ehhez szükséges ugye fixálni egy púderral legalább , én egyébként erre még szoktam rakni egy pici bronzert is . Ja igen én ezt miközben fotóztam vagy használtam ... már nem emlékszem leejtettem,  így kitörtem mindkét árnyalatot a stickből ..😬 de még azért tudom használni. Ez csak figyelmeztetés nektek , hogy vigyázzatok mert könnyen törik . 😕

Ára : 1299 ft 




Rival Loves Me szemöldökceruza 

Rival Loves Me szemöldökceruza gél




Na és itt van kettő szemöldökre használatos termék , az egyik egy sima szemöldökceruza ugyan csak 02 - es árnyalatban mely a  Medium Brown nevet viseli . Azt megsúgom , hogy itt már jobb a választék az árnyalatok terén mint az alapozónál . Ezen van egy kis szemöldökkefe is , ami megint csak nem egy rossz dolog. Viszont nekem ez a ceruza nem igazán jött be . Azt mindenképp meg kell említenem, hogy évek óta kizárólag port használok a szemöldökömre , ebből kifolyólag nagyon elszoktam a cerkáktól és lehet emiatt sem barátkoztunk össze. Viszont én ezzel nem tudtam , olyan szépen megformázni mert túl kemény , nem krémes ... szóval ez nekem nem lesz kedvenc. 

Ára : 499 ft 




A másik szemöldök termék egy krémes szemöldökceruza bár a neve egész pontosan szemöldök gél , amit én igazából nem értek , hogy miért ... na mindegy szóval ez már sokkal tetszetősebb . Ezt a gél 04 dark chocolate verzióban választottam , ebből is van több árnyalat . Nagyon puha , nagyon könnyű vele dolgozni, intenzív, természetes , nagyon krémes  szóval ő abszolút bevált. Viszont azt megjegyzem , hogy mindenképp fixáljátok a tartósság érdekében egy szemöldökpúderral mivel ahogy mondtam egy krémes termék ezért elkenődhet . 

Egyébként a képen is látni fogjátok a különbséget a két termék között , a felső a cerka , az alsó a gél. 

Ára : 699 ft 




Rival Loves Me arcpaletta 3 lépéses

 



Hatalmas kedvencem a Rival Loves Me arckontúr paletta , ebből kifolyólag mindenképp beakartam szerezni ezt a 3 lépéses palettát is. Nos ez is tetszik , bár nem annyira , mint a nagy tesó de ez is teljesen jól használható. 




Ebben talán nem annyira puhák és intenzívek a színek mint a másikban . Viszont nem is lehet vele így túlzásba menni , ez inkább az az építgetős fajta. Rajtam tartós is , legalábbis nap végéig szépen ott marad a szín. Ami mindenképp plusz pont , hogy nem foltos és szép természetes árnyalatok vannak a palettában. 

Ára : 1199 ft 




Rival Loves Me szemöldökpúder 




A 02 - es verzió van meg nekem , mely a sötét hajú csajszik számára tökéletes. Viszont láttam egy szőkékhez illő világosabb változatot is ez ugye a 01 - es . 
Ahogy azt már említettem én már évek óta szemöldökpúderrel emelem ki a szemöldököm, és eddig szerencsére nem találtam olyat amely egy katasztrófa lett volna. 




Én ezzel a Rival szemöldökpúderrel is meg vagyok elégedve . Igaz , hogy kicsit porol de nagyon intenzív , szépen színezi be a szemöldökszálakat , tartós is . 
Ne haragudjatok , de miközben kerestem a termék árát akkor vettem észre, hogy ezt a terméket már nem gyártják. De semmiképp nem akartam törölni , hátha találkoztok még vele esetleg a kiárusított termékek polcán vagy épp egy eladós oldalon. Akkor viszont szerintem érdemes lesz beszerezni. 😊



Nos ezek lettek volna a legutóbbi Rival Loves Me szerzeményeim. Még mindig tartom magam ahhoz, hogy a Rival Loves Me állványon igazi kincsekre lehet lelni , ár - érték arányban tökéletes. Nekem biztos , hogy lesznek még a jövőben Rival Loves Me szerzeményeim . 😍

Nálatok melyik a kedvenc Rival Loves Me termék ? Próbáltátok már a márkát ? Hogy vált be ? 

Rena


1 megjegyzés:

  1. Az alapozónak olyan szép a csomagolása ❤️ mindegyik szép, ezek közül még egyiket sem próbáltam, de hiba lenne kihagyni 😍

    VálaszTörlés