Oldalak

2022. április 16., szombat

Oriflame Optimals termékek

Kicsit több , mint kettő évvel ezelőtt már írtam az Oriflame Optimals termékeiről több posztban is. Többek közt volt szó a Hydra Matte termékcsaládról amely a zsíros bőrűek számára jelenthetett egy megoldást. Na meg személyes kedvencem volt a pigmentfoltok halványítására ajánlott Even Out termékcsalád. Ajánlom figyelmetekbe azokat a posztokat is . 😊 Viszont az Oriflame tavaly az összes terméket az Optimals - től megújította . A csomagolásuk és az összetevőjük is megváltozott. Mivel én a legtöbb Optimals terméket szerettem , természetesen a legszimpatikusabbakat az újdonságokból is beszereztem . 😊 Ha kíváncsi vagy változott e a véleményem róluk akkor görgess tovább ...
Optimals Soothing micellás arctisztító víz

A sminklemosás nálam két féle módon történik . Az egyik amikor is egy ütős micellásvizet használok akkor azzal szedem le a sminkem és azt követően jöhet az arctisztító. Vagy ha olyan micivizem van amelyről tudom, hogy a spirállal nem szeretik egymást , akkor előveszem a Garnier Essential kétfázisú sminklemosóm és a szememről azzal szedem le a festéket , az arcomról pedig egy micellásvízzel.
Szóval igen , a Micellásvizeket szeretem , így mindig van itthon és szeretek is minél többet kipróbálni.

Ezzel az Optimals Micellásvízzel sincs bajom. Leszedi a sminkem nagy részét , nem csíp , nem szárít. Igazából szeretem, most egyébként napi szinten ezért nyúlok. 😊



Age Revive termékek

Az Optimals Age Revive termékcsaládja azt ígéri , hogy csökkenti a ráncok és finomvonalak láthatóságát és a bőröd tapintásra és megjelenésére is feszesebbnek, simábbnak és ragyogóbbnak tűnik.
Nos ezt a termékcsaládot én most próbáltam először , tehát csak ezekről az új termékekről tudok nyilatkozni.




Optimals Age Revive nappali krém SPF 15

A ragyogást alátámasztom , nagyon csillog tőle a bőröm felkenés után. Nagyon hasonló a formulája az Even Out nappali krémjéhez , azonban ennél nem tapasztaltam , hogy irritálná a benne lévő fényvédő a szemem , kivéve ha a szemkörnyékemre is felkenem , szóval oda ezt nem tudom tenni. Amit még tapasztalatam , hogy a szérumokkal melyeket használok nem igazán szeretik egymást , tehát ha szérum után használom akkor szépen összecsomósodik , arról nem beszélve , hogy az alapozó az brutálisan mutat ezek után rajtam.




Optimals Age Revive éjszakai krém

Az éjszakai krémmel ugyan csak az a bajom , hogy a bőröm egyszerűen nem bírja magába szívni , és reggelre is azt látom , hogy tocsog a zsírtól . Ami azért érdekes mivel érzem , hogy nagyon igényli a hidratálást mivel most az elmúlt időszakban eléggé ki van száradva... valószínűleg ennek a felületi vízhiány az oka , na meg az időjárás stb... szóval ahhoz képest , hogy egy zsíros krémről van szó a hidratáló hatása nem megfelelő számomra. Szerintem itt a probléma az lehet, hogy egyszerűen nem kompatibilis a bőrtípusommal , így inkább Anyának ajándékozom őket, hátha neki beválnak.




Even Out termékek

Pigmentfoltok halványítására , kialakulásának megelőzésére lettek kifejlesztve. 





Optimals Even Out szemkörnyékápoló krém

A régebbi változatát egyszerűen imádtam . Hidratált , csökkentette a szemem alatti karikákat , soha semmilyen jellegű problémát nem okozott. Ezzel szemben ez a megújult verzió ...már nem jött be.




A régebbi változatát egyszerűen imádtam . Hidratált , csökkentette a szemem alatti karikákat , soha semmilyen jellegű problémát nem okozott , ezért többször újra is rendeltem. Ezzel szemben ez a megújult verzió ...már nem jött be. Amikor felkentem azt éreztem , hogy csípi a bőröm 😳 és ez egészen addig így is maradt még be nem szívódott . Az első pár használatot követően annak tudtam be , hogy oké rettenetesen ki van száradva a szem alatti területem valószínűleg sérült a felső bőrréteg... de ez a későbbiekben sem változott. Kb. : a negyedét elhasználtam , de inkább megválok tőle , mert nem gondolom, hogy azt el kell viselnem, hogy a szemkörnyékápoló csíp meg éget . Sajnálom mert az elődje tényleg szuperül működött nálam . 😕




Optimals Even Out éjszakai krém

Erről a termékről is hasonlóan tudok nyilatkozni , mint az előző szemkörnyékápolóról. Az elődjét imádtam ...de ez sem az igazi. A formulája sokkal vaskosabb , zsírosabb textúrát kapott. Lefekvés előtt felkenem , de még 1-2 óra elteltével sem bírja beszívni a bőröm. Azt észre veszem , hogy csillog a fejem felkenés után meg , hogy zsírtól tocsogónak tűnik de , hogy hidratáltabb lenne azt nem igazán.
Viszont a három Even Out termék közül egyébként ezzel van a legkevesebb problémám.




Optimals Even Out nappali krém SPF 20




Elérkeztünk ahhoz a termékhez amelynek viszont az elődjét nem szerettem, mivel rettenetesen irritálta a szemem. Most valószínűleg azt gondoljátok, hogy itt fordul a kocka és itt viszont az újdonság nyer. Nos én is azt gondoltam. Nagy örömmel szereztem be az összes Even Out terméket , mivel sokadszorra említem, hogy az előzőket tényleg nagyon kedveltem a nappali krém kivételével. Ezt a nappali változatot vártam a legjobban azt remélve , hogy a megújult formula pozitívan fog rám hatni. Hát sajnos nem... 

Ugyan az a problémám vele. Egy hígabb termékről van szó , ami kicsit csalóka , mivel nagyon pici kell belőle , mert az állagához képest elég zsíros. Az még a kisebbik probléma , hogy rettenetesen csillog tőle a fejem , emiatt nem igazán néz ki rajta szépen az alapozó , mivel elcsúszkál. De ! A nagyobb probléma , hogy olyan szinten irritálja a szemem , megjegyzem a szemkörnyékem közelébe sem kenem , hogy egyszerűen le kell mosnom. Csípi és amig le nem mosom könnyezik , de iszonyatosan a szemem ettől a krémtől. 



Így ezektől a termékektől én most fájó szívvel búcsút veszek , mert be kell látnom , hogy ezek sajnos nem számomra lettek kitalálva. 

Összegzés : nos eléggé negatív lett ez a beszámoló , és most is hangsúlyozom , hogy ez csak az én véleményem , tapasztalatom. De valóban az a helyzet, hogy 6 - ból 5 termék bizony nem nekem lett kitalálva. 😔 Ami nem azt jelenti , hogy ezek rossz termékek lennének , soha nem mondanék ilyet egy márka termékére sem , csupán nem az én bőrömhöz lettek megalkotva. 😊 Ezt az is bizonyítja , hogy az ismerősi köreimben is meg a neten olvasgatva is azt tapasztaltam, hogy mások viszont oda meg vissza vannak értük , szóval itt valóban arról van szó, hogy az én bőröm nem tudja őket tolerálni. 

Ti próbáltátok már valamelyiket ? 

Rena

1 megjegyzés:

  1. Még nem, mindig csak figyelmesen olvasgatok az Oriflame-ről, szempillaspiráljukat meg egy kicsi tégelyes krémet próbáltam eddig tőlük régen. Sajnálom, hogy nem váltak be azért! Jó olvasni ilyen őszinte véleményeket, hasznos lehet sokaknak érzékeny szemkörnyékkel vagy bőrrel hogy előbb csak mintát próbáljanak ha tehetik! ♥️

    VálaszTörlés