Oldalak

2021. március 28., vasárnap

Makeup Revolution Re -Loaded Newtrals 3 paletta

Itt a blogon már több Revolution márkával kapcsolatos poszt is született , az első ilyen posztom  itt  találjátok . Aztán egy későbbi posztomban írtam a Revolution Re- Loaded Velvet Rose palettáról , a legutóbbi posztom pedig amely a márkához kapcsolódik a Revolution Re- Loaded Iconic 3.0 palettáról szólt . Most pedig mutatom a Newtrals 3 palettámat , ami ha az árnyalatokat tekintjük az egyik kedvencem , főként ősszel . 

Makeup Revolution Re -Loaded Newtrals 3 paletta

A másik kettőhöz hasonlóan ebben is 15 árnyalatot találunk , amiért nagyon szeretem ezt a palettát használni az amiatt van , mivel gyönyörű és  feltűnő vöröseket tartalmaz , szebbnél szebb gesztenye és arany árnyalatokat. 


Ebben a palettában a matt színek dominálnak aminek én kifejezetten örülök , bár be kell , hogy valljam a csillámos árnyalatok is hihetetlenül szépek. Ezek rezes , arany árnyalatban találhatóak meg a palettában , és nagyon szépen pigmentáltak , építhetők . 
A matt árnyalatokról ugyancsak ezt tudom elmondani , építhetők , könnyen eldolgozhatók önmagukban de egymással is , nagyon finom szemcséjű porokról van szó . 


A Newtrals 3 palettát én azoknak tudnám ajánlani akik szeretik az erős , bogyós , meleg tónusú árnyalatokat. Ezzel a palettával tudunk alkotni egy visszafogott hétköznapi sminket ,d eltudunk érni vele  egészen extrém hatást is. 


Ha Ti még nem próbáltatok soha Revolution terméket akkor én azt javaslom kezdjétek az egyik palettájukkal , mivel ebből van a márkának a legtöbb , sőt annyi van ,hogy igazán nehéz választani közülük. 😀 A Revolution azért is jó választás mivel ha esetleg nem áldoznál több tízezret egy -egy high end márka termékére , akkor jóval olcsóbban találhatsz náluk is hasonlót , mivel sok terméküket egy -egy világ márka terméke ihlette. 




Ti birtokoltok Revolution palettát ? Melyiket ? Szeretitek a márkát ? 

Rena 

3 megjegyzés:

  1. Palettát még nem birtoklok tőlük, de állandóan szemezek velük mert ezek is gyönyörűek...❤ azt hiszem ha lesz rá jó kis akció beszerzek 1-et vagy 2-t is akár 😊

    VálaszTörlés