Oldalak

2021. március 29., hétfő

Faberlic termékek

Egy kedves ismerősöm , Orsi nem rég mesélte , hogy csatlakozott tanácsadóként egy számomra eddig ismeretlen céghez , amely a Faberlic . Bevallom eddig én valóban még csak nem is hallottam erről a márkáról . Épp ezért nagyon örültem mikor is meglepett pár termékkel , hogy kipróbálhassam őket . Innen is köszönöm szépen Orsi ! 😊 Természetesen a termékekkel kapcsolatos tapasztalataim nem fogom titokban tartani , így most megosztok Veletek is pár infót. 

A Faberlic -ről kicsit bővebben ...

A közvetlen értékesítési piac legnagyobb oroszországi vállalata.  Szabadalmaztatott oxigéntaralmú kozmetikumokat gyártanak , melyek oxigénnel látják el a bőr mélyebb rétegeit. A kínálatuk között megtalálhatók  bőr- és hajápoló termékek, exkluzív francia parfümök, dekoratív kozmetikumok, otthoni és egészségügyi termékek, gyermek-, női és férfi ruházat, fehérneműk, kiegészítők és cipők.

Akkor most mutatom én milyen termékeket próbáltam tőlük. 


Nuki fogkrém 

Ez egy feketeszenes fogkrém , ebből kifolyólag a színe is fekete , na jó inkább szürke , az íze pedig mentolos. Igazából a többi fehérítő fogkrémhez hasonlóan elérhetünk vele egy optikai hatást amitől egy - két árnyalattal fehérebbnek tűnhet a fogunk. 
Friss leheletet biztosít , jól tisztít és úgy kb : ennyit tudok így pár használat után elmondani egy fogrémről. 


Körtés testradír 

A 3 termék közül Nekem ez tetszik a legjobban. Az illata valami isteni , igazi körte illat. Egy cukros radír , nagyobb szemcsékkel. Nagyon jól felfrissít , élénkít használat közben, szépen eltávolítja az elhalt hámsejteket, és nem marad más csak pihe-puha bőr utána. 



Glam Team Glam Outfit szemöldökceruza


Ez a szemöldökceruza 3 árnyalatban elérhető , sötétszőke , meleg barna és világos barna színekben . 



Az én példányom meleg barna  árnyalatú. Hát nem is tudom , számomra túl kemény , ebből kifolyólag nem túl pigmentált ceruza , ami ha azt nézzük egy szemöldök ceruzánál annyira nem baj ...mert törekedjünk a természetes hatásra , én emiatt is preferálom a por alapú termékeket , másrészről viszont az sem jó ha az ember olyan cerkát használ ami karcolja a bőrét. A cerka kupakján lévő kis kefe igazából működik azzal nincs gond , de ez a cerka nem igazán jött be nekem. Viszont láttam , hogy van ennek egy automata verziója az szerintem jobb lehet , mivel azok általában krémesek. 


A Faberlic katalógusát : itt tudjátok átlapozni

Bővebb infóért keressétek Orsit → Itt a Facebook oldala

A Faberlic termékek árukat tekintve hasonló az Avon, Oriflame termékekéhez , szóval nem gondolnám , hogy megfizethetetlenek. Rengeteg termékük van  ezen én is meglepődtem , hogy akkor miért nem hallottam még róluk eddig ? 

Ti ismeritek a márkát ? 
Próbáltatok már tőlük valamit ? 

Rena 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése