Oldalak

2021. március 24., szerda

Mixa testápoló

Ha testápolásról van szó én sokkal inkább előnyben részesítem a könnyedebb állagú testápoló termékeket , amelyek hamar beszívódnak. Viszont ahogy beköszöntenek a hidegebb , szelesebb idők az én bőröm is igényli a sűrűbb , testesebb állagú termékeket , amelyeknek a hidratáló hatása is erősebb. Még Januárban szereztem be a Mixa testápolóját , viszont csak nem rég kezdtem el használni, mivel volt több másik testápolóm már felbontva. Mivel a Mixa arcápolóit nagyon megszerettem így mindenképp kiakartam próbálni tőlük egy testápolási terméket is. 
Mixa Cica Repair Extra Rich Body Lotion


A kiszerelését tekintve nagyon örülök a pumpás adagolónak , egyrészt sokkal praktikusabb , nem kell ugye tégelyebe nyúlkálnunk ennél fogva higiénikusabb megoldás is , minden téren. Az illatát nem igazán tudom meghatározni ... én olyan mézes krém illatként tudnám leírni. Maga a testápoló 400 ml , és olyan 1800 ft körül jutottam hozzá , ami szerintem nem egy hatalmas összeg. Amiért ezt a testápolót vettem meg ( mivel több verzió is megtalálható a drogériákban a Mixától ) az a 5% Urea + pantenol tartalmának köszönhető , melyek az ápoló , regeneráló , vízmegkötő , és nyugtató hatásukról ismertek.

Az állaga picit hígabb , mint az gondoltam , ennek ellenére egy zsírosabb krémről van szó. Nagyon könnyen eldolgozható a bőrön , viszont tény, hogy ez picit lassabban szívódik be , bár lehet , hogy ez csak nekem tűnik több időnek , mivel ahogy említettem én azokat a termékeket szeretem amelyek szinte rögtön . A hatása viszont kárpótolja , mivel nagyon jól hidratál , és elég sokáig is tart a hatása . Már említettem nektek , hogy az én kezeim ősztől -télig sebesre száradnak ki , folyton bereped , piros foltok vannak rajta , és még nem találtam olyan kézkrémet amellyel 100 % - ig meg lennék elégedve. Ezt a terméket kézkrémként is beszoktam vetni , és azt kell, hogy mondjam elég szépen regenerálja , azt nem mondom , hogy megszünteti a problémám , ehhez nyilván naponta több alaklommal kellene használnom, de én csak esténként szoktam ezzel bekrémezni.

Nos aki egy olyan testápolót keres amely valóban hidratál , és ápolja is a bőrt az szerintem próbálja ki a Mixa testápolóját. 😉


Rena

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése