Oldalak

2021. március 20., szombat

Makeup Revolution Re- Loaded Iconic 3.0

A Revolution " kollekciómból " már mutattam Nektek jó pár palettát , azonban most is hoztam egyet , sőt még ezenkívül is lesz még egy Revolution paletta amit a figyelmetekbe ajánlanék. 😊😀 Itt megjegyzem , hogy amennyiben olyan palettát kerestek amelyeknek a minősége megfelelő lehet a mindennapok során , sőt akár egy -egy alkalmi sminkhez is , ráadásul nagyon baráti áron elérhetők akkor mindenképpen nézzetek szét a Revolution -nél mivel rengeteg palettájuk van , amelyek között van olyan amely tényleg kimagaslóan jó minőségű. 😍

 Makeup Revolution Re- Loaded Iconic 3.0 

A második paletta az Re- Loaded Iconic 3.0 a Revolution -tól. A márka néhány évvel ezelőtt már piacra dobott egy palettát  amely az Iconic 3 nevet kapta , és  Urban Decay Naked 3 palettája ihlette. Azt a palettát én is beakartam szerezni , de mire felfigyeltem rá , már nem volt elérhető . Na már most ha Te is hozzám hasonlóan jártál , és nem sikerült beszerezned az Iconic 3 -at akkor igazából nem veszítettél semmit , hiszen az Re- Loaded Iconic 3.0 szinte ugyanazokat az árnyalatokat tartalmazza 1-2 eltéréssel. 


Ebben a palettában is 15 árnyalat található , itt viszont már a matt színekből csak 4 db van. Ebben a palettában a matt színek nem igazán jöttek be nekem , nem elég pigmentálták , satírozásnál szinte eltűnnek a szememről , egy jó alappal természetesen jobb a hatás , de a tartósságuk sem a legjobb. A Revolution sokkal jobbat is tud ennél. A csillámos színek viszont szuperek . Gyönyörűek az árnyalatok , a tartósságuk is sokkal jobb a mattokhoz képest , és nagyon pigmentáltak főleg ha az ujjainkkal visszük fel őket , ami szerintem a legegyszerűbb megoldás a csillámos árnyalatoknál. 


Én ezt a palettát a színvilága miatt vettem meg , régóta vágytam már egy neutrális , hideg színeket tartalmazó palettára , így nagyon örültem amikor láttam, hogy a Revolution kijött ezzel. Mivel több palettám is van tőlük , szinte mindegyikkel teljesen elégedett vagyok , nyilván mindegyik palettában van olyan árnyalat ami nagy kedvenc míg a másik árnyalathoz inkább hozzá sem nyúlok , de ilyen sokkal drágább palettáknál is előfordul. 




Rena

2 megjegyzés: