Oldalak

2021. március 16., kedd

Makeup Revolution Re- Loaded Velvet Rose paletta

 Már született egy másik bejegyzés a birtokomban lévő Revolution palettákról , azt a posztot itt találjátok. Instán viszont megígértem, hogy megmutatom Nektek a másik 3 palettát is amelyet megvásároltam a márkától . Mindegyik palettát használom a mindennapok során , de akár egy-egy alkalomra is tökéletes választásnak bizonyulnak. A paletták mindegyike a Re - Loaded sorozatból van , annak idején én értelemszerűen azokat választottam amelyek színvilága a legközelebb állt hozzám 😊

Makeup Revolution Re- Loaded Velvet Rose paletta 

Az első amit mutatok a Velvet Rose , aki ismeri ezt a palettát az tudja , hogy ez Anastasia Beverly Hills Soft Glam palettájának a dupe -ja. Természetesen jóval olcsóbb , mint az ihlető paletta na meg érthető módon minőségükben is van különbség. Viszont azt már tudjátok, hogy én imádom a Revolution palettákat , nyilván emiatt is vásárlom meg őket. Ezt a példányt azt hiszem a Rossmann -ban pillantottam meg , és rögtön bele szerettem az árnyalatokba.


A paletta összesen 15 árnyalattal rendelkezik , ebből 9 matt szín , 4 csillámos árnyalat . Aztán van ugye a fekete árnyalat amely csillámokat tartalmaz azonban az alapja matt , felvitelnél nem érvényesülnek annyira ezek a csillámok , amit én személy szerint nem igazán bánok. Van még egy árnyalat amely az 1. sor 2.  árnyalata , egy gyönyörűséges arany amely már majdhogynem glitter, a kép sajnos nem adja vissza , de élőben mese szép. 


A matt színek elég jól pigmentáltak , nagyon könnyen felhordhatók , szépen satírozhatók , sőt a szemeimen sokkal pigmentáltabbak , mint a kezemen kikenve. A csillámos árnyalatok közül az arany mindent visz , egyszerűen gyönyörű , bár ezt az árnyalatot mindenképp az ujjakkal érdemes felhordani , ecsettel nehezebb , de ez igaz a többi csillámos árnyalatra is. Apropó csillámos árnyalatok , hogy említettem a paletta tartalmaz 4 csillámos színt , amit én sokkal inkább szaténosnak mondanék inkább , mint csillámosnak. Személy szerint én szeretem , azt hiszem kb.: 1500 ft -ért jutottam hozzá , ha jól emlékszem a Glamour - napok alatt. Ennyiért mindenképpen egy remek vétel volt. Lentebb mutatok pár swachot, soronként. 




Rena 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése