Oldalak

2022. április 1., péntek

Elfogytak ! 2022. Március

Remélhetőleg most már sokkal több poszttal tudok majd jelentkezni , bár elárulom, hogy holnap hivatalos vagyok egy vizsgára 😃 amitől kicsit félek is meg elég ideges is vagyok , de bízom benne , hogy sikeres lesz. Na de nem akarom itt elterelni a figyelmet a poszt lényegéről , ami most azokról a termékekről szól , amelyeket sikerült elhasználnom az elmúlt időszakban. Pontosabban egy része ... mivel kb.. Március közepe felé jutott eszembe , hogy jó lenne újra Elfogytak típusú bejegyzéseket gyártanom , így hát sok mindent kidobtam 😕 de azért így is maradt pár dolog. 😌


Kezdem az arcápolási termékekkel . Itt van Nivea Micellair Expert kétfázisú micellás víz amelyet elhasználtam , de nem hiszem , hogy újra vásárolnék mivel én nem tapasztaltam , hogy olyan könnyen boldogulna a szemfesték eltávolításával , a szempillaspirálról nem is beszélve. 


Szerintem tudjátok már , hogy az arctisztítók nálam rohamosan fogynak 😁 Bár egyik nap ezt használom másik nap meg azt , szóval azért is van ez, hogy egyszerre tud elfogyni több. Ezek közül bármelyiket szívesen újra vásárolnám . A Balea Ultra Sensitive arctisztítót már azt hiszem másodszorra használtam el , teljesen rendben van. A Himalaya gyengéd radírozó arclemosó géljét azért is kedvelem , mert amellett , hogy tisztít még az elhalt hámsejtek egy részét is eltudja távolítani . A Mixa Sensitive Anti - Redness lemosó krém pedig szintén nagyon kedvelt termék , hiszen jól tisztít és még télen sem szárítja a bőröm. 


Nos tusfürdőből nem egyet használtam el , viszont ezt pont megtudom mutatni , mivel tegnap ürült ki .  A Palmolive tusikról csak annyit , hogy nagyon szeretjük őket mert nem szárítanak , sokáig megmarad az illatuk , jól habzik mindegyik. Mindig újra veszem őket. Ez a Palmolive Naturals Almond & Milk is már többször szerepelt itt a blogon is. 


A Schauma Fresh it Up sampont nagyon sokszor vettem újra , mivel imádta a hajam. Tökéletesen működött nálam, mivel zsíros hajtövekre , száraz hajvégekre lett kifejlesztve. Viszont most ennél a tubusnál nem éreztem azt , hogy olyan puha és fényes lenne a hajam mint eddig volt, bár elég rossz állapotban van most, szóval nem biztos , hogy a termék a ludas. A Garnier Botanic Therapy hajmaszknak jó az illata , könnyű kimosni de annyira nem táplálta a hajvégeket , mint azt vártam. 
Az előző Elfogytak posztomban szereplő fehér tégelyes hajmaszk sokkal jobban tetszett nekem , így inkább azt a verziót fogom újra venni. 


Végül egy Doctor Care intim törlőkendő melyekből mindig van itthon , mert hát ez egy szükséges női dolog. 😄



Aki követ Instagramon azt tisztában van vele , hogy mostanában igyekszem bemutatni a drogériás márkákon belül nálam is megtalálható smink termékeket . Ennek hatására átnéztem a cuccaim és bizony találtam üres tubusokat , na meg megromlott termékeket is . 😔
Az Oriflame The One Illuskin hidratáló primer - t szerettem használni télen , mert szépen hidratálta a bőröm és az alapozó emellett nem ült bele az apróbb kis ráncocskákba. Viszont ezt a terméket már azóta lecserélték. 😡


A Rival Loves Me Triple Filter alapozót szerettem volna szeretni , mert jó kis fedése van , bár matt alapozó lévén eléggé kitudja emelni a száraz részeket , de ami a legnagyobb problémám vele, hogy túl sötét volt. Kevergetve elhasználtam , de az árnyalatok miatt nem hiszem , hogy újra vevős lesz. A Maybelline Super Stay alapozó szerintem azon alapozók egyike melyek a legtartósabbak rajtam , és a legszebben mutatnak . Ugyanezt tudom elmondani a Max Factor Facefinity Lasting Perfomance alapozómról , melyet még a maszk sem tudott leszedni rólam. A Max factor - tól beszereztem a legújabb verziót , de a Maybelline - től ezt a fajtát mindenképp újra veszem. 



Oriflame Giordani Gold alapozó sötétítő már kivont termék , de azért elárulom, hogy kb.: kipróbáltam és ennyi. Annyira sötét , hogy szinte egyik alapozómhoz sem tudtam használni , mert picike mennyiségben is soknak bizonyult és hát bizony teljesen beszáradt . A Rival Loves Me sminkfixáló spray -t szerettem amúgy fújkálni , de most van Catrice meg Revolution fixálóm amiket jobban szeretek. 


Aztán jöjjön néhány szemre való termék. 


Rival Loves Me szemöldökspirál nem tud olyan sokat én azért mégis újra vettem valamiért. Szépen lehet vele formázni meg kiemelni a szemöldököt , a fixálása nem olyan erős de nekem mégis kellett belőle még egy na. 😃

 
Avon  Lash Supreme szempilla primerrel az a helyzet , hogy kb. : 2 alkalommal használtam ahogyan az Euphoric szempillaspirált is . A primerrel az volt a gondom, hogy összeragadtak tőle a pilláim és amikor erre spiráloztam egy - két óra múlva már a szemem alá perget és el is nehezítette a pillákat , kellemetlen volt számomra viselni. A spirállal kapcsolatban pedig a kefe , én a szilikonos keféket szeretem , ez meg annyira bumszli , hogy egyszerűen nem tudtam szépen , precízen használni. Nos mivel mindkét termék hónapok óta itt árválkodik jobbnak látom ha megválok tőlük , mivel 3 hónap után minden spirált kidobok egyébként is. 


Rimmel Extra Long Lash szempillaspirál ez a termék szerepelt már Drogériás kincsek posztban is azóta is imádom , újra veszem , kedvencem , tökéletes. 💕


A Maybelline Great Lash spirálról már sajnos nem tudom ugyanezt elmondani . Ennek egyébként jó a keféje , mert szépen elérek vele minden egyes pillát . De ! Nem igazán vettem észre , hogy ez csinált volna úgy bármit is. Aki olyan spirált szeretne ami úgymond egy természetes hatást kelt , tehát nem igazán látszik , hogy te most kispiráloztad a szempillád na akkor számodra ez tökéletes. 


Végül 3 ajakrúzs , melyek megromlottak 😢 legalábbis már nem olyan az illatuk mint anno én így inkább megválok tőlük , mert egyébként már simán vannak két évesek. 


Na jó ha őszinte akarok lenni az első két The One matt ajakrúzst kb.: kipróbáltam meg swatcholtam és hozzá sem nyúltam , mivel nagyon kitudják emelni az ajkam száraz részeit , emellett szárítanak is ... nagyon csúnyán néztek ki felkenve , nyilván emiatt nem használtam őket. Viszont az On Colour rúzst tényleg sajnálom , mivel az Oriflame -nél ezek a legolcsóbb rúzsok viszont tartósak , nagyon intenzív árnyalataik vannak és még csak nem is szárítanak. 

Nos ezek lettek volna az elfogyott vagy épp kidobott termékeim . Remélem hasznosnak bizonyult számotokra ez a bejegyzés. Ami nagyon fontos ! Nem vagyunk egyformák , épp ezért az , hogy nekem egy -egy termék bevált vagy épp nem nyerte el a tetszésem nem jelenti azt , hogy Nektek is ez lesz a tapasztalatok. Szóval ez csak és kizárólag az én véleményem. 

Rena 

2 megjegyzés:

  1. Sok szép minden fogyott nálad el 🤗 jó volt olvasgatni!❤️ A szempillaspirálok közül egyiket sem próbáltam még, de a Rimmel-nek ezt az Extra Long Lashes spiráljat be fogom szerezni mert annyi jót olvastam nálad ❤️

    VálaszTörlés
  2. Olyan jó olvasni a blog posztjaidat Rena annyira részletesen ki tudod fejteni a véleményedet,ismereteidet . Én most ismerkedem az alapozókkal és klassz ötletett adtál hogy melyiket érdemes kiprobálni . A Baleas arctisztitót én is használtam nekem is bevált .😊❤️

    VálaszTörlés