Oldalak

2022. április 4., hétfő

Avon Áprilisi Újdonságok 📖 😍👄

Aki ismer az tudja, hogy én évekig még csak bele sem lapoztam egy  Avon katalógusba , mivel még tiniként rossz tapasztalataim voltak a termékekkel kapcsolatban . Viszont nagyon sok ismerősömtől hallottam folyamatos jelleggel , hogy mennyire jó , mennyire oda van egy- egy termékért. Arról nem beszélve , hogy számtalan Blogger , Youtuber is áradozik a márkáról . Ezért tavaly azt mondtam magamnak , na jó most már meg kell néznem magamnak ezt az Avont újra ... mert nem létezik , hogy ennyi ember tévesen állítja , hogy mennyit fejlődött , változott a termékek minősége . Ennek az lett a vége, hogy ma már alig várom , hogy elsőként csekkolhassam le az új katalógusokat , azon belül is a márka újdonságait. Mert bizony beálltam azok táborába akik oda vannak a termékekért , és azt kell , hogy mondjam a termékek minősége valóban sokat fejlődött. Most pedig ez után a hosszú bevezető után jöjjenek az áprilisi újdonságok . 



Avon Anew C-vitaminos hidratáló fényvédő krém SPF50

SPF50-el véd a napsugárzás káros hatásaival szemben, C-vitaminnal dúsított formulája erősíti bőrünk védekezőképességét és felveszi a harcot a ráncok és pigmentfoltok kialakulásával szemben is. Azonnal ragyogóvá teszi bőrünket, idővel csökkentheti az elszíneződések külsejét és akár 24 órán át tartó hidratálást nyújt.

Ajánlott fogyasztói ár: 2 999 Ft



Avon Encanto kézkrémszett

Az Encanto Inspiring a ragyogó gyümölcsök, hamvas ibolya, édes karamella aromáival csabít, az Encanto Charming nevéből is értetődően azonnal elbűvöl az édes ananász, lédús szeder és szantálfa egyvelegével, míg az Encanto Fascinating kézkrém a Jade virág, rózsabors és meleg pézsma illatával kecsegtet és hidratál.

Ajánlott fogyasztói ár: 2 599 Ft







Avon Care jázmin termékcsalád

A testápoló azonnal hidratálja és kondicionálja bőrünket és finom csillogást kölcsönöz, míg a kézkrém az E-vitamin erejével puhítja fel kézfejünket egy pillanat alatt.

Ajánlott fogyasztói árak:

• Avon Care Glicerines kézkrém jázminnal és E-vitaminnal: 599 Ft
• Avon Care Csillogó testápoló jázminnal és E-vitaminnal: 1 000 Ft





Avon  Senses testpermet újdonságok

Bármelyik illatot is választanánk, a frissesség érzéki hullámai azonnal elöntenek bennünket, sőt, mindegyik új testpermet természetes kivonatokkal gazdagított, így hozva még közelebb hozzánk a természet kirobbanó erejét.

Ajánlott fogyasztói árak:

• Avon Senses orchidea és áfonya testpermet: 799 Ft
• Avon Senses gránátalma és rózsaszín grépfrút testpermet: 799 Ft
• Avon Senses jázmin és magnólia testpermet: 799 Ft




Avon Senses Simply Luxurious termékcsalád

A fürdés egy igazán új élményét élhetjük át az Avon Senses Simply Luxurious termékcsalád tagjaival, az édes vanília és a napérlelte, lédús őszibarack kényeztető illatjegyeivel testben egy kád forróvízben, de gondolatban az olasz gyümölcsösökben sütkérezhetünk.

Ajánlott fogyasztói árak:

• Avon Senses Simply Luxurious testpermet: 799 Ft
• Avon Senses Simply Luxurious tusfürdő 250 ml: 599 Ft
• Avon Senses Simply Luxurious tusfürdő 500 ml: 999 Ft
• Avon Senses Simply Luxurious habfürdő: 1 299 Ft




AVON Senses Raspberry Delight termékcsalád

Az ellenállhatatlanul friss és gyümölcsös Avon Senses Raspberry Delight termékcsalád testpermete, tusfürdője és habfürdője is egy olyan illatkoktél, amely azonnal megidézi a jó időt, használjuk és vonzzuk be velük a napfényt!

Ajánlott fogyasztói árak:

• Avon Senses Raspberry Delight testpermet: 799 Ft
• Avon Senses Raspberry Delight tusfürdő 250 ml: 599 Ft
• Avon Senses Raspberry Delight habfürdő: 1 299 Ft



AVON Senses Orange Twist termékcsalád

A tusfürdőt mindenképp reggeli használatra ajánljuk, a narancs azonnal élénkítő hatással hat testünkre, míg a folyékony szappan a konyhánkba hozza el a mediterrán életérzést.

Ajánlott fogyasztói árak:

• Avon Senses Orange Twist tusfürdő 250 ml: 599 Ft
• Avon Senses Orange Twist tusfürdő 500 ml: 999 Ft
• Avon Senses Orange Twist folyékony szappan: 799 Ft




AVON Senses Sweet&Joyful folyékony szappan

Az Avon Senses Sweet&Joyful folyékony szappan kondicionálja és nem szárítja ki bőrünket, friss és üde illatával pedig azonnal egy virágoskertbe röpít bennünket.

Ajánlott fogyasztói ár: 799 Ft



Avon Senses Antarctic Chill tusfürdő 

Avon Senses Antarctic Chill tusfürdőben a ropogós, sarkvidéki hó, a friss levegő és fás illatjegyek keveréke egészül ki a mentol frissességével, így alkotva tökéletes elegyet a reggeli felfrissüléshez.

Ajánlott fogyasztói ár 500 ml: 999 Ft







Avon epres tusfürdő és testpermet gyerekeknek

Az Avon fantasztikus tusfürdő és testpermet az érett eper vidám illatával teszi kalandossá a tisztálkodást, és olyan kíméletes, hogy 3 év feletti gyerekek már használhatják.

Ajánlott fogyasztói árak:

• Avon fantasztikus tusfürdő gyerekeknek: 599 Ft
• Avon testpermet gyerekeknek: 699 Ft




Avon Incandessence Soleil parfüm

Az Avon Incandessence Soleil parfüm segítségével bármikor felidézhetjük ezt a csodálatos érzést, a sokoldalú és tartós parfümben rejlő ozmantussztól és a fás akkordokkal vegyülő, friss és élénk, gyümölcsös illatjegyektől szinte azonnal újjászületünk.

Ajánlott fogyasztói ár: 3 999 Ft




Avon Petit Attitude Happy Bug kölni

Avon Petit Attitude Happy Bug kölnijével, amelynek a krémes vaníliába ágyazott lédús cseresznye és a finom vízililiom mámorító, virágosgyümölcsös-orientális illatától azonnal csak a jó dolgokra koncentrálunk majd. Egy leheletnyi kölni, és rögtön elönt bennünket a pozitivitás, és az auránkon is meglátszik, hogy kicsattanunk a boldogságtól.

Ajánlott fogyasztói ár: 2 199 Ft




Avon Ultracsillogó ajakrúzs

A különleges újdonság mélyen pigmentált ragyogó árnyalatai fényvisszaverő gyöngypigmentekkel kápráztatnak el minket és azokat is, akik akár csak egy pillantást vetnek ajkainkra. Egyedi alakjával figyel az extra precizitásra, finom illatával az extra élvezetre, avokádóolajjal pedig az extra hidratálásra.

Ajánlott fogyasztói ár: 1 599 Ft






Avon  Nourishing Shine szájfény

A tápláló és áttetsző Avon Nourishing Shine szájfény E-vitaminnal, jojoba- és kókuszolajjal óvja ajkainkat, hogy azok fényesek, puhák és simák lehessenek. 3 ultrafényes hatás közül válaszhatjuk ki kedvenceinket, akár az áttetszőbb, a krémesebb vagy a csillogóbb árnyalatokért rajongunk, találunk a kedvünknek megfelelőt. Aggódnunk pedig attól sem kell, hogy a lágy tavaszi szellő belefújná hajunkat ajkainkba, az extrém hatás ragacsos érzés nélkül garantált.

Ajánlott fogyasztói ár: 1 299 Ft




AVON előkészítő és fixáló spray

Fújjuk arcunkra a permetet sminkelés előtt, hogy bőrünk hidratált lehessen, ezáltal tökéletes alapot biztosítva sminkünknek, és utána is, hogy egész napra fixáljuk az eredményt.

Ajánlott fogyasztói ár: 1 199 Ft

Nos ti melyiket próbálnátok ki elsőként ? 

Rena 

Képek forrása : Avon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése