Oldalak

2022. január 1., szombat

Határtalan gondolatok határidőnapló 2022

Sikerekben gazdag , boldog új évet kívánok először is mindannyiótoknak ! Nem tudom ti , hogy vagytok vele , de nekem hihetetlenül gyorsan telt el a 2021 - es év , csak kapkodom a fejem, hogy még most volt nem rég , hogy beköszöntött az ősz erre , már eltelt a Karácsony , Szilveszter ... és máris 2022 - őt írunk . Bár bevallom , hogy nekem nem igazán volt most ünnepi hangulatom , bár tény , hogy ehhez hozzájárult az is , hogy az ünnepek is munkával teltek. Amint azt látjátok a blog is rettenetesen el van hanyagolva , amin idén szeretnék változtatni , emellett sokkal több időt szánni önmagamra is , na meg egy jó kis időbeosztást kialakítani. 




A 2022 -es év első bejegyzése kapcsolódik ehhez , egész pontosan szeretném bemutatni nektek az  idei határidőnaplómat  , pontosabban az egyiket ( mert hát nekem minden évben 2-3 határidőnaplóm van 😖 ) melyben a munkával , hivatalos ügyekkel kapcsolatos feladataim , tevékenységeim fogom rendszerezni , míg egy másik naplót a bloggal kapcsolatos dolgokhoz szereztem be, azt is megmutatom majd hamarosan . 



A képeken már láthatjátok is , hogy idén az én választásom a Határtalan gondolatok határidőnaplóra esett , melyet én még tavaly októberben az Édesvíz webáruházból szereztem be, egyébként ha megtetszik a napló megsúgom , hogy most 40 % -al olcsóbban szerezhetitek be. 😉




Azt szerintem bátran kijelenthetem , hogy eddigi életem legszebb határidőnaplójáról van szó , egyszerűen gyönyörű a belseje , mely a szebbnél szebb képeknek köszönhető. De hoztam egy csomó képet , így ti is láthatjátok , de ha ennyi nem lenne elég , akkor látogassatok el a blog Instagram oldalára , ahol egy videón keresztül is bemutatom . 




Tavaly egyébként a DM -es Lifebook - ra esett a választásom , idén is elgondolkoztam rajta , de a borítók azok nagyon nem jöttek be , meg igazából amikor is megláttam a Határtalan gondolatok határidőnaplót rögtön tudtam , hogy ő kell nekem. 😍




Na de akkor kicsit mesélek róla , hogy miért is tetszik annyira. Tudom már említettem , de tényleg gyönyörűséges képekkel van tele , nagyon színes , cseppet sem mondható unalmasnak. Minden oldalon találunk egy - egy pozitív idézetet , megerősítést . 




A határidőnapló olyan szerzők idézeteivel vannak tele többek között , mint Rhonda Byrne , Louise L. Hay , Marie Forleo , Esther és Jerry Hicks , de találkozunk    Opray és Deepak Chopra idézeteivel is . 




Nagyon inspiráló napló , találunk benne meditációkat , feljegyezhetjük benne a céljainkat , azokat a dolgokat melyek boldoggá tesznek bennünket , találunk benne utazási bakancslistát. 




Aki érdeklődik az asztrológia iránt annak egy tökéletes választás lehet , hiszen havonta találunk benne  asztrológiai előrejelzést is . 




Emellett megtudhatjuk melyek a pozitív napok , melyek megfelelőek a nehézségek kezelésére , vagy épp mely napokon érdemes orvoshoz menni vagy épp önmagunkra időt szánni . 




Tudom , hogy sokan szokták évekig őrizgetni a naptáraikat , én viszont az a típus vagyok aki időről - időre átnézi a holmiját és azokat melyeket már nem használok egy ideje én azoktól megválok . Ebből kifolyólag a naptáraimtól is megválok , amikor új évet kezdek ( nyilván ezeket nem simán a kukába dobom , mivel személyes dolgokat tartalmaznak ) 



Ettől viszont sajnálnék megválni , így ha végül nem is fogom megőrizni jövőre , az tuti , hogy újra fogom hasznosítani , még pedig úgy , hogy az idézeteket , képeket ki fogom vágni és a 2023 - as naptáramba beragasztani. 






Ti használtok határidőnaplót ?
Ti melyiket szereztétek be idén ?

Rena

1 megjegyzés:

  1. Boldog Új Évet ❤️ Nagyon szép, igényes, inspiráló részletekkel teli ez a napló, nagyon jó választás volt! Sajnos én egy ideje már nem veszek naplókat mert mindig elmaradtam a töltögetésükkel... Szomorú, de emiatt nem akartam pénzt áldozni rá már. Ellenben egy ilyen idézetekkel teli darab lehet meghozná az én kedvem is ❤️

    VálaszTörlés