Oldalak

2021. december 5., vasárnap

Blogmas 2021 #4 Webshop szemle : Answear

Szükségem volt egy sapkára , mivel a közeli  üzletekben nem találtam olyat ami kicsit is felnőttes és számomra tetsző lett volna  , így a neten kezdtem keresgélni ... ahol is az Answear.hu oldalára tévedtem. Na jó nem tévedtem , hiszen már elég régóta ismerem és nézegetem is a webshop kínálatát , de valamiért még nem rendeltem tőlük soha , pontosabban ez idáig. Na meg ha már úgy is a kosaramba került a kiválasztott sapi , eszembe jutott , hohy végül is tél van és fázni fog a lábam , így a sapival jött egy hócsizma , meg egy kicsit csinosabb lábbeli is. 😁
Na de mielőtt megmutatom mely termékek is jöttek hozzám haza , egy pár szót a webshop - ról , hátha ti még nem hallottatok róla. 

Answear - ről...

Az Answear egy lengyel multibrand cég , mely 2011 -ben alakult ,  2016 November óta pedig  már Magyarországon is elérhető webshoppal rendelkezik. Ha regisztrálunk az Answear webshop -ban egy felhasználói fiókot , akkor az első vásárlásunkra máris kapunk egyrészt egy 15 % - os kedvezményre jogosító kupont melyet 20 000 ft feletti rendelésnél érvényesíthetünk , a teljes árú termékek esetén. Továbbá a vásárlásaink után folyamatosan gyűlnek a pontjaink , melyet természetesen a legközelebbi vásárlásunk alkalmával beválthatunk ezáltal kevesebbet kell fizetnünk. 

Amiben különleges ez a webshop  az a hihetetlen gyors szállítás. Én azt hiszem egy keddi napon rendeltem tőlük , még aznap egész pontosan egy-két óra múlva jött egy e-mail , hogy a rendelésem összekészítve és a futárnak átadva ! Másnap délelőtt már bontogattam is a dobozt. 

A lényeg pedig , hogy itt több mint 400 világhírű márka kínálata közül válogathatunk , a megfizethető divattól a prémium kategóriáig . A fehérneműtől a kiegészítőkön át a hótaposóig mindent megtalálznk. Én most a sajátmárkás Answear termékekből választottam 3 -at 😊


Először is egy sapka , amit eredetileg akartam. Nem túl giccses , meleg , kényelmes , teljesen meg vagyok elégedve vele. 

4530 Ft helyett 1780 Ft ért jutottam hozzá. 




Aztán itt van egy bokacsizma , hótaposó amit én egyszerűen csak mamuszkának hívok. Nos őszinte leszek ebben nem voltam annyira biztos , gondolkoztam rajta , hogy visszaküldöm , aztán mégis maradt, mert végül is nem az a lényeg , hogy jaj de nagyon csini legyen, hanem , hogy tényleg védje a lábaim  a hideg időben . Bár nem emiatt akartam visszaküldeni , hanem mert amint látjátok ez egy szőrös csizma és az elején sok kihullott belőle , most egyébként már nem ... maradt végül és nem küldtem vissza, remélem nem bánom meg , mert annyira viszont nem volt olcsó. 

11990 ft helyett 8160 ft -ért jutottam hozzá 






Végül itt van egy másik bokacsizma , amivel viszont nagyon elégedett vagyok . Egyrészt nagyon kényelmes , ez a vastag sarok megoldásnak is köszönhető,  mivel gumis nem kell cipzárral bíbelődnöm . Egy elegánsak szettel és egy sima farmerral is simán viselhetem szóval ez nagyon tetszik , és ennek az ára is nagyon baráti volt. 

15 990 ft helyett 4790 ft -ért jutottam hozzá . 





Beakartam linkelni a termékeket , de sajnos már nem elérhetők. 😕 Viszont érdemes körülnézni szerintem , mivel minden egyes nap van valamilyen akció. 

Ti rendeltetek már innen ? Vagy hallottatok róla ? 

Rena 

1 megjegyzés:

  1. Igen én is szoktam náluk nézelődni, De még a rendelésig nem jutottam el! Az a sapka viszont nagyon tetszik!!! Pont az ilyen fazonokat szeretem ❤️❤️❤️

    VálaszTörlés