Oldalak

2021. november 14., vasárnap

Herbária zsírégető tea

Már az elején szeretném leszögezni , hogy nem hiszek abban , hogy csak úgy olvadnak majd rólunk a kilók pusztán azért mert napi szinten elkortyolgatunk valamilyen zsírégető teát . Abban viszont nagyon is , hogy a különböző gyógynövényekből készült teák igen is jó hatással vannak a szervezetünkre. Ebben a posztban is egy ilyen teát hoztam , még pedig a Herbária zsírégető teát , melyet mostanában iszogatok én is . 😊


Egy doboz 20 db teafiltert tartalmaz , az ára pedig 875 ft  . Jó hír , hogy a dm és Rossmann üzleteiben is találkoztam nem rég ezzel a teával , viszont ha még olcsóbban jutnátok hozzá akkor érdemes a Herbária webshopon keresztül beszerezni . Naponta 3 alkalommal ajánlott fogyasztani , így kb. : egy hétre elegendő egy doboz, ami szerintem pont jó , mivel ezt szerintem inkább kúra szerűen érdemes fogyasztani , néhány havonta 1-2 db doboz ilyen zsírégető tea beiktatása szerintem mindenkinek belefér. 

 Összetevők : zöld tea,  bodzavirág, csipkebogyó, bergamott aroma , gyömbér gyökér, narancshéj, zöld kávé . Amint azt láthatjátok csupa jó dolog , ezek mind-mind  segítik a szervezetet a méregtelenítésben, felpörgetik az anyagcserét  többek között. 

A Herbária zsírégető teát én  napi 3 alkalommal fogyasztom ,  egy pici citromlével  szoktam ízesíteni , azonban a cukrot felejtsük el a gyógyteáknál , mivel ezek akkor hatásosak igazán ha ízesítés nélkül fogyasztjuk őket. Amellett , hogy jó hatással van az anyagcserére , emésztésre én azt is észrevettem, hogy csökkenti az étvágyat , ugyanakkor van vízhajtó hatása is , na persze ehhez szükséges a megfelelő folyadék bevitel , ami naponta minimum : 2 liter . 

Szóval ha méregtelenítés , fogyás a célotok , vagy csak megszabadulnátok a felgyűlt salakanyagoktól a szervezetben akkor ez egy szuper megoldás lehet a megfelelő táplálkozás és mozgás forma mellé. 

Én a teákat a Herbáriától kaptam kipróbálásra , melyet ezúton is nagyon szépen köszönök ! 
Ti próbáltátok már ezt a teát ? Esetleg fogyasztotok valamilyen gyógyteát rendszeresen ? 

Rena 

4 megjegyzés:

  1. Mindenkinek ajánlom érdemes elolvasni☺️ Magam is fogyasztok zsírégető teát és a Herbária termékei különösen jó minőségűek…🌿🫖🥰

    VálaszTörlés
  2. Én jobban szeretek gyógynövényeket forrázni, pl. Ilyen célra borsmentát:)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szupi, már korábban írtam hogy nem is tudtam hogy van ez a változata a herbarianak. Én iszom gyógyteákat, főleg citromfű, hársfa, kamilla akkor a puffadásra is egy keveréket. Nagyon szeretem őket.

    VálaszTörlés
  4. Még nem próbáltam soha ilyen jellegű teát. Viszont ritkán, de szoktam gyógyteát fogyasztani, pl. citromfű és kamilla teát ❤️

    VálaszTörlés